OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong

Omega 3 Strong

€ 24.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Nauti koko kehon hyvinvoinnista Cibdolin Omega-3 Strong -kapseleiden avulla. Kiitos äärimmäisen tiivistetyn ja puhdistetun kalaöljyn, ei koskaan ole ollut helpompaa tukea sydämen, aivojen, näön ja monen muun kehon osan ja toiminnon hyvinvointia. Helposti nielaistavat kapselit sisältävät runsain mitoin DHA:ta, EPA:ta sekä E-vitamiinia, mikä tekee niistä täydellisen paikkamaan ravitsemuksen aukkoja.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Koko kehon hyvinvointi, yksinkertaistettuna

Kaikkien hyödyllisten vitamiinien, mineraalien ja välttämättömien rasvahappojen saaminen ruoasta ei aina ole helppoa tai yksinkertaista. Tässä Cibdolin Omega-3 Strong -kapselit ovat hyödyksi. Ne eivät ainoastaan sisällä kaikenkattavaa sekoitusta EPA- ja DHA-kalaöljyjä, vaan lisäksi E-vitamiinia. Nämä yhdessä antavat keholle kaiken sen tarvitsemansa ravitsemuksellisen tuen.

Omega-3-rasvahappotarpeet tasapainossa

Tarpeellisten omega-3-rasvahappojen saaminen on välttämätöntä tasapainoisen ja tyydyttävän elämäntyylin saavuttamiseksi. Aina ei kuitenkaan ole helppoa saada oikeassa suhteessa välttämättömiä rasvahappoja, joita tarvitaan tukemaan sydämen, aivojen ja silmien terveyttä. Me Cibdolilla olemme ammattitaidolla yhdistäneet 250 mg dokosaheksaeenihappoa (DHA), 500 mg eikosapentaeenihappoa (EPA) sekä E-vitamiineja ja antioksidantteja, tarkoituksenamme tarjota voimakkaan, koko kehon boostin niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia tukemaan.

Puhdasta luonnosta

Toksiinittomat ja saasteettomat Omega-3 Strong -kapselit ovat ideaali tapa kokea hyvin tiivistetty ja puhdistettu kalaöljy. Ne eivät ainoastaan ole yksinkertaisia ja tehokkaista, vaan mukautuvat helposti jo olemassa olevaan ravinnelisärutiiniisi, tehostaen ravitsemustasi ja taaten sen, että kehollasi on aina sen tarvitsemansa resurssit.

Välttämättömät rasvahapot tarjoavat valtavasti hyötyjä, vaikuttaen niin aivojen toimintaan, näköön kuin sydämenkin terveyteen. Tarvitsemiensa omega-3-rasvahappojen saaminen ravinnosta voi olla vaikeaa, joten kokeile Cibdolin helposti nieltäviä Omega-3 Strong -kapseleita. Hanki omasi!

Kuinka käyttää Cibdolin Omega-3 Strong -kapseleita

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti kapseli päivässä vesilasin kanssa. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Ainesosat Fish oil (fish); Gelatin; Glycerin; Vitamins; Water
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku