• Spermidiini
 • Spermidiini
 • Spermidine
 • Spermidiini
 • Spermidiini
 • Spermidine

Spermidiini

€ 29.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Tue pitkään ja terveeseen elämään tähtääviä tavoitteita spermidiinillä, luonnossa esiintyvällä yhdisteellä, jolla on lupaava rooli pitkäikäisyystutkimuksessa. Spermidiini tukee kymmeniä elimistön solutoimintoja, mutta sen määrä vähenee luonnollisesti ikääntyessä, joten lisäravinteiden käyttö on välttämätöntä. Cibdolin laadukkaat lisäravinteet voivat tukea kehoasi sisältäpäin ja edistää ikääntymiseen vaikuttavia molekyylireittejä.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Tee pitkäikäisyydestä prioriteetti

Luonnossa esiintyvästä polyamiinista, spermidiinistä, on nopeasti tulossa lupaava yhdiste pitkäikäisyyden kannalta. Se löydettiin ensimmäisen kerran vuonna 1678, ja sittemmin sitä on havaittu kaikkialla elimistössä, jossa se vaikuttaa solujen toimintoihin, kuten kasvuun, jakautumiseen ja jopa vakauteen. Onneksi spermidiinille on olemassa lukuisia ulkoisia lähteitä, jotka voivat auttaa pitämään elimistön luontaisia tasoja yllä. Olipa kyse sitten ruokavaliomuutoksista tai Cibdolin laadukkaista lisäravinteista, pitkän ja terveen elämän salaisuus voi olla peräisin tehokkaasta ja puhtaasta spermidiinistä.

Mitä spermidiini on?

Spermidiini on polyamiini, joka on yhdisteluokka, joka moduloi solujen toimintoja, kuten apoptoosia, solujen jakautumista ja solujen kasvua. Nämä molekyylit ovat erittäin monipuolisia, sillä ne voivat kiinnittyä lähes mihin tahansa kehon soluun. Itse asiassa jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että spermidiini ei vaikuta ainoastaan tiettyihin elimiin, kuten suolistoon, aivoihin ja maksaan, vaan sillä voi olla yleisen tason vaikutusta solujen kuntoon ja toimintaan. Tämä koko kehoa koskeva vaikutus on herättänyt tutkijoiden huomion maailmanlaajuisesti, ja yhdiste onkin noussut keskeiseen asemaan pitkäikäisyystutkimuksessa.

Pitkä ja terve elämä

Halu elää pitkään ja terveenä on nyt suurempi trendi kuin koskaan. Elämäntyylistä tai mieltymyksistä riippumatta monet meistä haluaisivat viettää enemmän aikaa rakastamiemme aktiviteettien parissa ja läheistensä kanssa. Siksi tutkijat ja hyvinvoinnin harrastajat turvautuvat usein luonnossa esiintyviin aineisiin tukeakseen jo valmiiksi tasapainoista elämäntapaa. Vaikka on kiistatonta, että hyvä syöminen ja säännöllinen liikunta ovat olennaisen tärkeitä pitkäikäisyyden kannalta, ei ole ollenkaan hassumpi idea tukeutua lupaaviin yhdisteisiin, kuten spermidiiniin.

Mitkä elintarvikkeet sisältävät runsaasti spermidiiniä?

Vaikka spermidiiniä esiintyy kaikkialla kehossa, sen määrä vähenee ikääntymisen myötä. Onneksi useat elintarvikkeet sisältävät luonnostaan runsaasti spermidiiniä, ja sen saannin lisääminen voisi vahvistaa yhdisteen vaikutusta koko kehoon. Elintarvikkeita, joihin kannattaa keskittyä, ovat mm:

 • Juusto: Juuston spermidiinipitoisuuksien hyödyntämiseksi eniten hyötyä voi olla kypsytetyistä tuotteista. Juuston nauttiminen osana tasapainoista ruokavaliota on tärkeää muutenkin, mutta seuraavan kerran syödessäsi cheddaria tai parmesaania, saatat hyvinkin lisätä samalla kehosi luonnollisia spermidiinitasoja.
 • Vihannekset: Ei liene yllätys, että pitkäikäisyyden tavoitteluun kuuluu useiden hedelmien ja vihannesten syöminen. Osa tästä hyödystä voi kuitenkin johtua siitä, että spermidiiniä on runsaasti vihanneksissa, kuten sienissä, parsakaalissa ja vihreissä paprikoissa.
 • Viljat: Jos valitsemasi vilja sisältää vehnänalkioita tai tattaria, on se yksi rikkaimmista ulkoisista spermidiinin lähteistä. Itse asiassa monet spermidiinilisät (mukaan lukien Cibdolin tuotteet) käyttävät luonnon tattaria ensiluokkaisena lähteenä.

Lisäämällä edellä mainittujen elintarvikkeiden saantia voit vahvistaa elimistösi luonnollisia spermidiinitasoja. Keskittyminen yksinomaan tiettyihin elintarvikeryhmiin ei kuitenkaan ole aina helppoa tai kätevää. Tämän vuoksi monet ihmiset turvautuvat päivittäiseen lisäravinteeseen täyttääkseen  mahdolliset ravitsemukselliset puutteet.

Mikä on spermidiinin rooli?

Suuri osa spermidiinin roolista hyvinvoinnissa liittyy sen vaikutukseen ikääntymismekanismeihin ja muihin solujen toimintoihin. Älä kuitenkaan odota näkeväsi mullistavia muutoksia. Alustavien tutkimusten mukaan syvällä kehossasi tapahtuvat pienet muutokset voivat vähitellen vaikuttaa esimerkiksi muistiin, tulehduksiin ja ihoon.

 • Pitkäikäisyys: Pitkäikäisyys tarkoittaa yleisesti eliniän pidentämistä, mutta solutasolla se viittaa tarkemmin sanottuna sellaisten mekanismien rajoittamiseen, jotka estävät solujen toimintaa tai vahingoittavat niitä. Pitkäikäisyyden lisäämiseksi meidän on löydettävä keinoja hidastaa tai jopa pysäyttää tämä luonnollinen hajoaminen, ja se alkaa usein tutkimalla solujemme ydinkomponenttia, mikokondrioita.

Jopa solujemme osuvasti nimetty "voimanpesä" on altis ongelmille, ja joskus mitokondriot voivat mutatoitua, mikä johtaa solujen toiminnan heikkenemiseen. Onkin mielenkiintoista, että spermidiini voi auttaa vakauttamaan tai suojelemaan mitokondrioita, mikä tekee siitä yhdisteen, jolla on potentiaalisesti suuri merkitys tulevassa pitkäikäisyystutkimuksessa.

 • Muisti: Toinen olennainen osa spermidiinin roolia ikääntymisessä ja pitkäikäisyydessä on sen säätelemä autofagia - prosessi, jossa kuolleita tai sairaita soluja käytetään uusien solujen luomiseen. Tämä prosessi tapahtuu jatkuvasti ilman meidän puuttumistamme, mutta joidenkin tutkimusten mukaan spermidiini voi auttaa säätelemään autofagiaa, mikä johtaa kiehtoviin näkymiin aivojen spastisuuden ja hermoston rappeutumissairauksien osalta.
 • Iho: Spermidiinin ja nuorekkaan ihon välinen yhteys voi liittyä sen kollageenin ja elastiinin tuotannon edistämiseen. Molemmat ovat olennainen osa ihon terveyttä, ja ne eivät ainoastaan edistä terveen näköistä ihoa, vaan myös parantavat ihon rakennetta, mikä muodostaa vahvemman esteen sairauksia ja infektioita vastaan.

Mitkä ovat spermidiinin sivuvaikutukset?

Koska spermidiini on elimistössä luonnollisesti esiintyvä yhdiste, monipuolisella polyamiinilla on vain vähän tunnettuja haittavaikutuksia. Riippumatta siitä, tuleeko spermidiini ravinnosta vai lisäravinteista, on spermidiini hyvin siedettyä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun pitäisi suhtautua sen käyttöön harkiten. On paljon parempi käyttää spermidiiniä täydentämään terveellistä ja tasapainoista elämäntapaa kuin korvaamaan sitä. Näin ollen on viisasta aloittaa pienellä annoksella ja lisätä saantia vähitellen, jotta mahdolliset haittavaikutukset saadaan rajoitettua minimiin.

Innovaation ja pitkäikäisyyden törmäys

Jotta voisit hyödyntää spermidiinin valtavan vaikutuksen parhaalla mahdollisella tavalla, kapseloimme sen asiantuntevasti 1 mg annoksiin helposti nieltävän kapselin sisään. Ensiluokkaisesta luonnollisesta tattarista johdettu Cibdol spermidiini tarjoaa innovatiivisen ja monipuolisen lähestymistavan hyvinvointiin ja on erinomainen lisä olemassa oleviin ravinnelisärutiineihin.

Lisäksi olemme varmistaneet, että jokainen pakkaus sisältää kuukauden annoksen spermidiinivalmisteita, jotta annostelu olisi suoraviivaista. Voit nauttia laadukkaan spermidiinin laajasta vaikutuksesta ilman pelkoa siitä, että ei-toivotut lisäaineet tai kemikaalit pilaavat kokemuksen.

Miten Cibdolin spermidiinia käytetään

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ota 2 kapselia päivässä lasillisen veden tai mehun kanssa. Älä ylitä suositeltua annosta. Spermidiini on erinomainen lisä olemassa oleviin lisäravinneohjelmiin.

Onko turvallista ottaa spermidiinia päivittäin?

Koska spermidiinia esiintyy luonnostaan sekä kehossa että useissa elintarvikkeissa, on ei-toivottujen sivuvaikutusten riski hyvin pieni. Yhdiste vaikuttaa hyvin siedetyltä, vaikka sitä nautittaisiin väkevänä lisäravinteena. Jos sinulla on kuitenkin huolenaiheita spermidiinin saannin lisäämisestä lisäravinneohjelmaasi, kannattaa asiasta keskustella lääkärin kanssa tapauskohtaisten neuvojen saamiseksi.

Taulukko
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
CBD No
Tuotehaku