Cibdol Yrityksille (B2B)

HeroBanner business partner Cibdol

Cibdol on ylpeä kattavasta ja puolueettomasti testatusta CBD-tuotteiden valikoimastaan. Katalogimme nojaa hienoimpaan luomuhamppuun, uusinta tekniikkaa edustavaan tuotantolaitokseen ja intohimoon CBD:n hyvinvointia edistävää potentiaalia kohtaan.

Miksi valita Cibdol?

CBD-öljyistä kosmetiikkaan ja jopa lemmikeille suunnattuihin CBD-tuotteisiin, Cibdolin tuotevalikoimasta löydät kaiken mitä vaaditaan kultalaadun CBD:n tuomiseen asiakkaidesi ulottuville. Tukkumyytävien CBD-tuotteiden valikoimamme käsittää:

• CBD-öljyt
CBD-kapselit
• CBD-kosmetiikka
• CBD-lisäravinteet
• CBD lemmikeille

Laatumme on vertaansa vailla ja jokainen tuotantoerä testataan puolueettomasti akreditoidun laboratorion toimesta. Yhdistämällä toimialan johtavan laadunvarmistuksen ja huippuluokan tuotekehityksen kykenemme auttamaan kumppaniyrityksiämme ottamaan turvallisia, tiedostavia ja harkittuja askelia CBD-hyvinvointisektorille.

Hyödynnä CBD:n voima yritystoiminnassasi huippulaatuisten CBD-tuotteidemme avulla. Täytä vain alta löytyvä lomake ja myyntitiimimme tarkistaa pyyntösi ja ottaa yhteyttä 3–5 arkipäivän sisällä.*

Yhdessä voimme auttaa asiakkaitasi täyttämään hyvinvointitavoitteensa Cibdolin kultalaadun CBD:n tuella.

*Kaikki kommunikaatio käydään englanniksi.

General terms and conditions

Yes, I want to become a Cibdol reseller

Personal info

Company info

Extra info

All communication will be in English.

Tuotehaku