For you. for life.

Ylpeänä esittelemme: sponsoriurheilijamme

Meillä Cibdolilla tavoitteemme on aina ollut palvella asiakkaitamme tarjoten parasta mahdollista laatua. Tämä pätee niin tuotteisiimme, julkaisemaamme sisältöön kuin yrityksemme arvoihinkin. Luonnollisesti ovat urheilu ja liikunta erottamaton osa tätä päämäärää – ne eivät ainoastaan tuo ihmisiä yhteen, vaan edistävät myös sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiamme. 

Tästä syystä Cibdol tukee mielellään mitä erilaisimpien lajien urheilijoita, sillä heidän intohimonsa ja omistautuneisuutensa toimivat meille inspiraationa ottaa kaikki irti joka ikisestä päivästä.

Ammattiurheilijoille tarjoamansa tuen lisäksi kannustaa Cibdol myös muita pysymään aktiivisina sponsoroimalla urheilutapahtumia ja -seuroja sekä kuntosaleja. Modernin elämän pyörityksessä on entistä tärkeämpää, että teemme osamme ihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Tämän lisäksi urheileminen edistää energisen ja terveen yhteiskunnan mahdollisuutta estämällä terveysongelmia, kuten sydän- ja verisuonitauteja, ylipainoa, osteoporoosia ja aivoverenkiertohäiriöitä.


Lisäämällä tietoisuutta ja kannustamalla aktiivisuuteen voimme auttaa omalta osaltamme vähentämään elintasosairauksien riskiä ja mahdollistamaan sen, että jokainen meistä voi elää elämäänsä täysillä.

Tutustu kaikkiin urheilijoihimme ja lue heidän viimeisimmistä saavutuksistaan, ylpeimmistä hetkistään ja muusta.

Tuotehaku