Tietoa meistä


Me Cibdolilla hyödynnämme CBD:n luonnollisen tehon suodattaen pois kaikki epäpuhtaudet ja lisäaineet. Tuloksena on kultaisia, äärimmäisen puhtaita ja tehokkaita öljyjä. Tämä kannabinoidi valtaa nyt maailmaa, kun yhä useammat tutkijat, valmistajat ja kuluttajat löytävät ihmeyhdisteen vielä toistaiseksi vähän hyödynnetyn potentiaalin.

Asiakkaat etusijalla


Kaikki mitä Cibdolilla teemme, teemme asiakkaamme mielessämme. Siitä syystä olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota erinomaista asiakaspalvelua ostotapahtumaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Arvostamme ja kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja kehotamme heitä odottamaan meiltä vain parasta. Yhteydenottolomake on helppo täyttää verkkosivuillamme – me otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Rakastamme CBD:tä aivan yhtä paljon kuin sinäkin ja kuulemme mielellämme asiakkaistamme, sekä tarjoamme heille laatutuotteita.

CBD-tuotanto

Cibdol on laatua


Kuten sveitsiläistyylinen sitoutumisemme reiluihin ja läpinäkyviin liiketoimiin todistaa, käytämme kaikkia saatavilla olevia keinoja varmistaaksemme, että öljyissämme käytettävät raaka-aineet ovat 100-prosenttisen luonnollisia. Lisäksi olemme jatkaneet vuosien perinnettä tarjotessamme tasalaatuisia tuotteita pullosta toiseen. Kaikki öljymme käyvät läpi tiukan testausprosessin, jotta voimme taata CBD-pitoisuuksiemme täyden oikeellisuuden. Käytämme viimeisintä teknologiaa tarkistaaksemme kaikki uutteemme ja raaka-aineemme eri kemikaalien, mikrobisten aineiden ja muiden mahdollisten vierasaineiden ja epäpuhtauksien varalta.

Puhtaita, kultaisia öljyjä


Toisin kuin jotkut markkinoiden "raa'at" CBD-öljyt, jotka ovat väriltään tummia, tahmeita ja vaikeita annostella, ovat öljymme helppokäyttöisiä ja huippulaatuisia. Siinä missä muut valmistajat menevät sieltä, missä aita on matalin käyttäen 99-prosenttisesti "puhtaita CBD-kristalleja", käyttää Cibdol vain parhaita tuotantomenetelmiä.

Me Cibdolilla uskomme, että kaikki ansaitsevat mahdollisuuden saada käsiinsä markkinoiden parhaita CBD-öljyjä ja että asiakkaiden palaute on ensiarvoisen tärkeässä asemassa toimintamme kehittämisessä. Jokainen henkilö on erilainen ja siitä syystä tarjoamme tuotteitamme eri ko'oissa ja pitoisuuksissa, jotka sopivat niin uusille kuin kokeneillekin käyttäjille.

CBD-laboratorio

Ympäristön kunnioittaminen


Pyrimme jokaisessa tuotantovaiheessa kuluttamaan ympäristöä mahdollisimman vähän hiilijalanjälkeämme rajoittaen. Olemme tietoisia siitä, kuinka turvalliset ympäristökäytännöt hyödyttävät paitsi kuluttajaa, myös koko maailmaa. Tästä syystä EMME käytä tuholais- tai kasvimyrkkyjä, kasvuhormoneja, kemiallisia lannoitteita tai mitään muitakaan lisäaineita, jotka eivät sovi ideologiaamme Cibdol CBD:stä.


Tuotehaku