• Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit

Shilajit

€ 21.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Cibdolin Shilajit on luonnollinen tapa tukea henkistä suorituskykyä ja mielialaa. Syrjäisiltä vuoristoalueilta tuleva kiehtova ja harvinainen superfood on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan aineenvaihduntaa ja energiatasoja sekä auttamaan optimaalisen painon ylläpitämisessä. Tämä monipuolinen ja runsas mineraalien ja aminohappojen lähde ja tarjoaa helpon tavan kokea muokkaamatonta hyvinvointia.*

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Suoraan Luontoäidiltä

Shilajit on olennainen osa perinteistä ayurveda-lääketiedettä, ja se on luonnollinen ja monipuolinen superfood, jolla on suuri vaikutus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Suoraan Etelä-Aasian syrjäisiltä vuoristoalueilta peräisin oleva puhdas aine on rikas mineraalien ja aminohappojen lähde, joka auttaa tukemaan henkistä suorituskykyä, mielialaa ja energiatasoa.*.

Jalostettu tuhansien vuosien ajan

Ei ole monia aineita, joita itse luontoäiti on vaalinut ja jalostanut tuhansien vuosien ajan. Shilajit nimittäin syntyy vasta, kun kasvien ja mikrobien on annettu hajota vuosisatojen ajan. Tätä tervan kaltaista ainetta löytyy tyypillisesti vuoristoalueiden raoista ja halkeamista, ja se on täynnä luonnollisia mineraaleja, humus- ja fulvohappoa sekä monia antioksidantteja.

Tuo luonnon voima kotiisi

Helposti nieltävät kasvipohjaiset kapselimme tarjoavat vakioidun annoksen shilajitia, jonka voit ottaa milloin ja missä tahansa. Ja lisäbonuksena olemme lisänneet mukaan seleeniä, joka on vahva kivennäisaine, joka toimii saumattomasti shilajitin rinnalla ja auttaa suojaamaan soluja hapettumisvaurioilta.* Yhdessä tämä luonnollinen yhdistelmä voi antaa kehollesi tukea, jota se tarvitsee elämän haasteiden kohtaamiseen.

500 mg shilajitia sisältävät kapselimme ovat helpoin tapa valjastaa luontoäidin voima hyvinvointiohjelmaasi tukemaan. Kokeile sitä jo tänään ja koe ayurveda-lääketieteen kokonaisvaltaiset hyödyt kehossasi.

Miten Cibdolin Shilajitia käytetään

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ota 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä vesilasin kanssa. Älä ylitä suositeltua annosta.

*Terveysväite odottaa eurooppalaista hyväksyntää

Taulukko
Määrä 60 capsules
Vegaaninen Kyllä
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku