• Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit
  • Stay Asleep -kapselit

Stay Asleep -kapselit

Sisältää humalaa ja griffoniaa

€ 39.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Innovatiivinen koostumus optimaalisten vaikutusten aikaansaamiseksi
Sisältää humalaa ja griffoniaa
Sisältää CBD:tä ja CBN:ää
Humala edistää levollista unta*
Griffonia edesauttaa terveellistä unta*
Griffonia simplicifolia voi vaikuttaa positiivisesti hermostoon*
Amount:
 

Anna Stay Asleep -kapselien tyynnyttävän vaikutuksen edesauttaa hyvien yöunien saamista ja herää virkeämpänä uuteen aamuun. Tasapainoiset yöunet ovat ensiarvoisen tärkeää ajattelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Eksklusiivinen sekoituksemme CBD:tä, CBN:ää ja 5-HTP:tä toimii yhdessä kehosi kanssa tukien lepoa, jonka kaikki ansaitsemme.

*Terveysväittämän eurooppalainen hyväksyntä vireillä

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Luonnollinen Tapa Hyvien Unien Tukemiseen

Jotta voimme elää täysillä, on keholle ensiarvoisen tärkeää antaa aikaa levätä ja toipua. Herää siis parempaan huomiseen aloittamalla tänään hyvillä yöunilla, joiden saamisessa auttavat Stay Asleep -kapselit. Olemme yhdistäneet yhtä suuret osuudet CBD:tä ja CBN:ää (12,5 mg) humalan ja 5-HTP:n kanssa tarjotaksemme täysin luonnonmukaisen unikokemuksen.

Yhdessä toimiessaan kannabinoidit pääsevät hyötymään entourage-vaikutuksesta, jossa kukin yhdiste tukee kehoa päästä varpaisiin. Humala puolestaan sisältää hienostuneen seoksen terpeenejä kokonaisvaikutusta tehostaen. 5-HTP on tärkeässä osassa serotoniinin tuotantoa – serotoniini on neurokemikaali, joka on mukana unen, ruokahalun ja mielialan säätelyssä.

Ilman unta kehollamme ei ole tarvitsemaansa aikaa solujen korjaamiseen, energiavarastojen palauttamiseen, tunteiden säätelyyn ja sen suuren tietomäärän prosessoimiseen, jonka imemme itseemme joka päivä. Lyhyesti sanottuna uni on ensiarvoisen tärkeä asia, jotta kykenemme ajattelemaan parhaalla mahdollisella tavalla sekä tuntemaan olomme niin hyväksi, kuin mahdollista. Nykyelämän haasteiden keskellä ei ole kuitenkaan aina helppoa pysyä unessa nukahtamisen jälkeen. Tällöin Stay Asleep -kapseleista voi olla apua.

Eksklusiivinen koostumus toimii rentouttaen kehoa, edistäen hyviä yöunia ja auttaen sinua saamaan tarvitsemasi levon.

Kuinka käyttää Cibdolin Stay Asleep -kapseleita

Ota 1 kapseli (päivittäin) veden kanssa ennen nukkumaanmenoa.

Cibdolin Stay Asleep -kapselit on pilaantuva tuote, joten säilytä pulloa viileässä ja kuivassa paikassa avaamisen jälkeen.

Taulukko
Määrä 30 capsules
Instructions Take 1 capsule/day (before sleep)
Säilytä Store at temperature: 15 – 25°C, dry and dark.
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Ainesosat Cellulose, hemp extract (cannabidiol and cannabinol), 5-htp, humulus lupulus L. Hardcapsule shell: hydroxypropyl methyl cellulos
Muoto Kapselit
Vegaaninen Ei
Allergen information None
CBD Yes
Category Uni
Tuotehaku