Cibdol-urheilija Kick de Heer voitti Eat Play Loven

Last updated:

Published:

Kick de Heer

Cibdolin sponsoroima ikioma Kick de Heer vei kotiin ykkössijan Eat Play Love -kisassa. Jatka lukemista selvittääksesi, mitä wakeboardingin mestari mietti kisapäivänä ja mitä ensimmäisen suuren mestaruuden voitto tarkoittaa hänelle.

Mikä on Eat Play Love?

Eat Play Love on maailmanlaajuinen viikonlopun kestävä tilaisuus, joka tuo ihmisiä yhteen kulinaaristen herkkujen, livemusiikin ja jännittävien tapahtumien äärelle. Kölnissä, Saksassa järjestetty viimeisin festivaali sai kunnian lisätä ei yhtä, vaan kaksi wakeboarding-kisaa tapahtumalistalleen. Wakeboarding-kausi on ollut koronan vuoksi tauolla, joten kisojen alkua on odotettu innolla.

Myöskään Cibdolin sponsoroima lautailija Kick de Heer ei malttanut odottaa pääsevänsä takaisin lautansa päälle pitkän tauon jälkeen. Ja mikä olisikaan parempi tapa käynnistää kausi kuin onnistua tekemään korkeimmat pistemäärät saanut suoritus koko tapahtumassa? Käydään hetken päästä läpi Kickin mielenmaisemaa kilpailupäivänä, mutta tutustutaan ensin siihen, miksi Eat Play Love -festivaali on niin tärkeä tapahtuma koko wakeboarding-yhteisölle.

Saksanmestaruuskisat ja Euroopan avoin samassa paketissa

Toistaiseksi vuonna 2021 ei olla järjestetty wakeboarding-mestaruuskisoja, kiitos maailmanlaajuisten koronarajoitusten. Elämän palautuessa pikku hiljaa takaisin normaaleihin uomiinsa tehtiin päätös järjestää kaksi wakeboarding-mestaruuskisatapahtumaa rinta rinnan.

Eat Play Love toimi järjestävänä tahona sekä kansalliselle että Euroopan-mestaruuskisalle kilpailijoiden tehdessä parhaansa oman ikäryhmänsä ykkössijan voittamiseksi. Jo erikseen näissä kisoissa pärjääminen olisi ollut oikea urotyö ja paineet kasvoivat entisestään, kun kauden ensimmäisessä kilpailussa nähtiinkin sekä Saksan että koko Euroopan parhaimmisto.

Mestaruuskisan voittaja, Kick de Heer

Kick de Heerille ovat kisaamisen paineet varsin tuttu käsite, mutta jopa hän joutui myöntämään tuntevansa paineet harteillaan ennen kisaa. Saimme haastatteluumme wakeboarding-mestarin ja halusimme selvittää, mitä hän mietti ja mitä kauden ensimmäisen pokaalin voittaminen hänelle merkitsi.

Jopa harjoitellessani "olin hermostunut", selittää Kick. "Kyseessä oli kauden ensimmäinen kisa ja kaikki odottivat kunnon show'ta." Onneksi tämä on juuri, mitä katsojat saivat ja onnistuneen harjoittelukauden jälkeen tunsi Kick olevansa valmis mestaruuskilpailuihin.

Saapuessaan paikalle kisapäivänä oli Kick jännittynyt, mutta itsevarma. Hän oli päivän ensimmäinen suoriutuja, joten hän käytti CBD-karkkeja rauhoittaakseen niin mielensä kuin kehonsakin. Kaikki oli valmista karsintasuoritukseen.

Virheiden yli

Hänen karsintasuorituksensa oli ollut lähes moitteeton, kunnes yksi virhe johti pieneen kaatumiseen. Tämä suoritus riitti kuitenkin enemmän kuin hyvin turvaamaan hänen paikkansa finaalissa – virheestä huolimatta.

"Karsintojen aikana sattuneen virheen jälkeen halusin parantaa suoritustani yhä enemmän", Kick sanoo. "Ja onneksi minulla oli muutama tunti karsintojen ja finaalin välillä, jotta ehdin saada keskittymiskykyni takaisin." Näitä tunteja hän ei taatusti hukannut. Kick oli täysin valmistautunut tuntien olonsa itsevarmaksi ja valmiiksi tekemään vaikutuksen sekä yleisöön että tuomaristoon.

"Nyt kun mietin asiaa, ei suoritukseni olisi voinut mennä yhtään sen paremmin", Kick sanoo itsevarmasti. Suorituksensa toteutuksen, intensiteetin ja kokoonpanon perusteella sai Kick kisan eniten pisteitä ja tämän mukana kauden ensimmäisen palkintonsa!

"Olen hyvin iloinen ja ylpeä tästä palkinnosta. Kausi on ollut minulle rankka, sillä mestaruuskisoja ei ole järjestetty. Se teki Eat Play Loven voittamisesta sitäkin tärkeämpää."

Cibdol on äärimmäisen ylpeä voidessaan sponsoroida ja tukea näin taitavaa urheilijaa matkallaan kokoaikaista ammattilaisuutta wakeboarding-urheilijana. Jos hänen suorituksensa Eat Play Lovessa antaa vihiä jatkosta, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Kickillä olisi valoisa ja menestyksekäs tulevaisuus edessään!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku