OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN

NMN

€ 26.21
-25%
€ 34.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Vaikutusvaltaisena esiasteena muodostaa Cibdolin NMN energiantuotannon rakennuspalikat. NMN:ää tarvitaan jokaisessa ihmiskehon solussa. Kehomme muuttaa sen NAD+:ksi tukeakseen energiantuotannon ja välttämättömien ravinteiden tuotantoa. Tämä prosessi tapahtuu luonnollisesti, mutta NAD+-tasot laskevat ikääntyessämme, mikä tekee sen nauttimisesta ravinnelisänä varsin tehokkaan työkalun aktiivisia elämäntyylejä eläville henkilöille.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Aktiivinen elämäntyyli kaiken ikäisenä

Kaikki me tiedämme, että ikä on vain numero. Kuitenkin nykypäivän nopeatempoisessa yhteiskunnassamme voimme kaikki hyötyä boostista elinvoimassamme ja energiatasoissamme. Cibdolin NMN tarjoaa juuri tällaisen. Se boostaa kehon luonnollista energiantuotantoa auttaakseen ylläpitämään aktiivista elämäntyyliä. Itse asiassa NMN voi hyödyttää myös muita, tukien väsymyksestä kärsivien ja seniori-ikäisten energiatarpeita.

Matka NMN:stä NAD+:ksi

Joka päivä kehossamme tapahtuu tuhansia välttämättömiä prosesseja, jotka auttavat meitä ajattelemaan selkeästi ja tuntemaan olomme parhaiksi mahdollisiksi. Elintärkeä osa tätä sykliä on nikotiiniamidimononukleotidin (NMN) muuttaminen NAD+:ksi, koentsyymiksi, joka osallistuu mitokondrioiden toimintaan, aineenvaihduntaan ja DNA:n korjaamiseen. Valitettavasti NAD+:n luonnolliset tasot laskevat ikääntyessämme, ja tällöin NMN:ää sisältävä ravinnelisämme voikin osoittautua äärimmäisen hyödylliseksi tyydyttävän ja nautinnollisen elämäntyylin viettämisen kannalta.

Nauti elämästä NMN:n kanssa

Älä anna iän estää tekemästä asioita, joita rakastat. Tue sen sijaan kehoa sisältä käsin käyttäen luonnollisia ainesosia. Elämäntyyliäsi tukemaan suunnitellut NMN-kapselit tehostavat NAD+:n tuotantoa auttaakseen jokaista kehon solua toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

TKoskaan ei ole ollut parempaa hetkeä nauttia elämästä täysin rinnoin, iästä tai elämäntyylistä riippumatta. NMN-kapselit tarvitsevat välttämättömiä resursseja, joita tarvitset, tuoden elämään uutta energiaa ihan jokaisen kehon solun välityksellä. Koe eläväsi Cibdolin NMN-kapseleiden avulla.

Kuinka käyttää Cibdolin NMN-kapseleita

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–2 kapselia päivässä vesilasin kanssa. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Dosage 1-2 capsules a day
Määrä 30 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku