Miksi valita Cibdol?

Cibdol tarjoaa korkealaatuisimpia, 100-prosenttisen luonnollisia CBD-öljyjä, jotka on valmistettu ensiluokkaisista eurooppalaisesta hampusta. CBD:n tullessa yhä tunnetummaksi sen monista hoitavista ominaisuuksistaan pyrkii Cibdol tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaita CBD-öljyjä samalla, kun ylläpitää korkeimman mahdollisen läpinäkyvyyden tuotantoprosesseissaan.

Kultainen CBD-öljy

Cibdol asettaa CBD-öljyissään riman korkealle, maksimoiden CBD:n tehokkuuden. Öljymme eivät sisällä vahoja, rasvoja tai lehtivihreää, jotka aiheuttavat öljyn tumman värin ja tahmaisen koostumuksen. Poistamme epäpuhtauksia patentoitujen suodatusprosessien avulla laboratorioissamme. Samalla jätämme tuotteeseen tärkeän profiilin aktiivisia ainesosia. Tuloksena on tasainen ja väriltään kultainen öljy. CBD-öljymme on optimoitu tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset terveyshyödyt pakattuna helposti käytettäviin ja hienovaraisiin pulloihin.

CBD-öljyjemme valmistusprosessi

Meillä on takanamme vuosien kokemus tuotteidemme laadun hiomisessa. Noudatamme korkeita standardejamme käyttämällä innovatiivisia tieteellisiä metodeja ja tarjoamalla asiakkaillemme parhaimpia lopputuotteita samalla, kun noudatamme paikallisia säännöksiä.

Testattua ja analysoitua

Huolimatta siitä, mitä jotkut valmistajat kertovat pullojensa kyljissä, vaihtelee kannabinoidipitoisuus hamppukasvista toiseen. Testaaminen ja analyysi ovat tarpeen, jotta kykenemme tarkasti mittaamaan hamppukasvien CBD:n ja muiden yhdisteiden tasot. Cibdol-tuotteet sisältävät vain täysin luonnonmukaisia ainesosia ja olemme ottaneet normaalikäytännöksemme laajamittaiset testaukset laboratorioissamme kyetäksemme määrittämään tuotteidemme potentiaalin.


Yhteistyö Brightlabs kanssa

Yhteistyössä Brightlabs kanssa pyrimme edistämään avoimempaa ja vastuullisempaa kannabisalaa, joka tavoittelee laatua ennen nopeaa taloudellista hyötyä. Raaka-aineiden testaamisen lisäksi testaa Cibdol saastuttavien aineiden varalta myös maaperän, jossa hamppu kasvaa. Omistautumisemme tuotteiden luonnollisena pitämiselle tulee esiin jokaisessa tarkastuskohdassa ennen, kuin tuotteemme asetetaan myyntiin. Laajamittainen testaaminen varmistaa sen, etteivät öljymme sisällä mitään keinotekoisia vierasaineita tai lisäaineita, kuten raskasmetalleja. Lisäksi testaamme raaka-aineemme mikrobisten aineiden varalta eliminoidaksemme haitallisten bakteerien jäämien mahdollisuuden. Mikä tärkeintä, patentoitu prosessimme varmistaa, että CBD-pitoisuutemme pysyy tasalaatuisena pullosta toiseen, ja että kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman täsmällistä tietoa.


Tuotehaku