Laatu

Me Cibdolilla haluamme tarjota asiakkaillemme vain huippulaatuisia CBD-tuotteita. Siksi jokaiseen tuotantoprosessin osaan liittyy tiukka laatutestaus. Noudatamme laatua ja tuoteturvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla ja tämän lisäksi tarkastelemme prosessejamme säännöllisin väliajoin. Vuotuiset muutokset tallennetaan selkeiksi ja tiiviiksi toimintasuunnitelmiksi, joiden tärkeimpänä tavoitteena on saada aikaan luokkansa paras asiakastyytyväisyys.

FSSC22000

Haluamme tarjota asiakkaillemme täydellisen mielenrauhan ja uskon tuotteisiimme, joten Cibdolin elintarviketurvallisuusjärjestelmää arvioi vuosittain sertifioitu taho. Cibdol esittelee ylpeänä elintarviketurvallisuussertifikaattinsa, jotka ovat FSSC 2200 -standardin (versio 4,0) mukaisia. Jos sinulla on kysyttävää sertifiointiprosessista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Cibdol quality FSSC certificate

Halal

Olemme ylpeitä voituamme tarjota halal-sertifikaatin valikoiduille Cibdol-tuotteille vuodesta 2019 alkaen. Arabian kielellä halal tarkoittaa laillista tai sallittua. Islamin oppien mukaan kaikki halalina pidetyt tuotteet ovat hyväksi ihmisille, eläimille, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Nämä ideologiat jäljittelevät Cibdolin omaa pyrkimystä hyödyntää CBD:n terveyttä edistävä potentiaali asiakkaidemme hyväksi, sekä kasvattaa hamppua kestävien periaatteiden mukaisesti.

Halal-hyväksyntä ei rajoitu ainoastaan ruokaan tai lihaan, eikä se liity pelkästään hygieniaan. Silti puhtaanapito on tärkeä tekijä halal-sertifikaatin edellyttävissä olosuhteissa. Myös Cibdol pitää asiaa äärimmäisen tärkeänä.

Halal-sertifikaatin liitteeseen listatut Cibdolin CBD-öljyt on hyväksytty islamilaisten elintarvikelakien mukaisesti. Joka vuosi Cibdolin tuotteet käy läpi tarkastaja Halal International Control (HIC) -järjestöstä taaten, että listatut tuotteet täyttävät yhä vaaditut tuotantostandardit.

Cibdol halal certificate

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meillä on hiilidioksidineutraali verkkosivusto.

CO2


Tuotehaku