Tarkastaja: tri Arno Hazekamp, FT

Arno Hazekamp

Tri Arno Hazekamp on omistanut elämänsä kehittääkseen syvän ymmärryksen lääkekannabikseen ja sen käytännön soveltamiseen. Hänen toimintaansa ohjaa ääretön intohimo, joka hänellä on luonnonmukaisten yhdisteiden lääkinnällisiä ominaisuuksia kohtaan. Nykyisin hän työskentelee täysiaikaisena tutkijana, ja hänen tehtävässä alan johtavissa hankkeissa tarjoaa alalle näkemystä, jonka tasolle vain harva yltää.

Arno on hankkinut tohtorin tutkintonsa kannabiksen lääkekäyttöön paneutuen (2001–2007). Lisäksi hän on toiminut aiemmin tutkimus- ja koulutusjohtajana Bedrocanissa ja vuotuisen lääkekannabikseen keskittyvän kurssin luojana. Arno on yli kahden vuosikymmenen ajan tehnyt loistavaa työtä kannabistietouden levittäjänä ja myytinmurtajana.

Tällä hetkellä tri Arno toimii uraauurtavassa tehtävässään yhteistyöprojektissa alankomaalaisyritysten ja kannabisalan välillä (Legal Cannabis Coalitionissa). Hänen intohimonsa, päättäväisyytensä ja vertaisarvioitu ymmärryksensä kannabiksen biokemiasta tekevät hänestä korvaamattoman arvokkaan resurssin lääkekannabiksen tulevaisuudelle sekä Cibdolin sisällölle.

Website & social links

Tuotehaku