• 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy
  • 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy
  • 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy
  • 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy
  • 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy
  • 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy

5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy

€ 49.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

10 ml:n pullo, jossa 5 % CBN:ää (500 mg CBN:ää) ja 2,5 % CBD:tä (250 mg:aa CBD:tä)
Sisältää +/- 250 tippaa CBD:tä (2 mg CBN:tä ja 1 mg CBD:tä per tippa)
Gluteeniton ja vegaaninen
Vaikuttaa uneesi
Amount:
 

Cibdolin 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljy tarjoaa tehopakkauksen korkealaatuista CBN kera testatun ja huippulaatuisen CBD:mme. Tuotteen täydentävät ei-toksiset tärkeät terpeenit ja flavonoidit, jotka on ladattu täyteen tehoa – kiitos entourage-efektin. Lopputuloksena on kauaskantoisia vaikutuksia hyvinvointiin tarjoava tuote, jonka avulla saat keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Mestarillisesti valmistettu ja sekoitettu, entourage-efektin tukema

Tutustua korkealaatuisen CBN:n ja sitä tukevan CBD:n tarjoamiin mahdollisuuksiin ostamalla Cibdolin 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljyä. Huolella suunniteltu ja sekoitettu tuote hyödyntää näiden kannabinoidien keskinäisen synergian yhdeksi täyteen tehoa ladatuksi kannabinoidilisäksi.

Kannabinoidien, terpeenien ja flavonoidien toimiessa yhdessä niiden tarjoamat hyödyt vahvistuvat yhteisvaikutuksen voimasta. Eksklusiiviset CBN- ja CBD-uutteemme hyödyntävät tämän entourage-efektiksi kutsutun ilmiön hyödyt yhdeksi kattavaksi hyvinvointituotteeksi.

CBN:n tapaisten harvinaisempien kannabinoidien uutto vaatii edistynyttä teknologiaa ja hienostuneita menetelmiä. Cibdol luottaa näiden osalta markkinoiden parhaisiin teknisiin ratkaisuihin ja pystyykin tästä syystä tarjoamaan vertaansa vailla olevaa puhtautta ja laatua.

Cibdolin 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljyssä kannabinoidit yhdistävät voimansa ravitsevan oliiviöljyyn ja tärkeiden terpeenien kanssa. Öljymme on täydellinen ratkaisu palvelemaan hyvinvointia useista eri suunnista.

Miten käyttää Cibdolin 5 % CBN- & 2,5 % CBD-öljyä:

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tipauta 3–4 tippaa suoraan kielen alle, ja odota 60 sekuntia ennen nielaisua. Toista tämä enintään kolme kertaa vuorokaudessa sopivaksi katsomillasi väleillä.

Cibdolin 5% CBN- & 2,5% CBD-öljy on hajoava tuote. Parhaan säilyvyyden takaamiseksi säilytä pulloa pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa ennen sen avaamista

Taulukko
CBD-prosentti 2,5%
Number of drops 250
Content: 10ml
CBN Content 5%
Kantoöljy Oliiviöljy
Muoto Öljy
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Kyllä
حلال - Halal Kyllä
CBD Yes
Category CBD
Tuotehaku