CBN Öljy

4.9/5.0
250 käyttäjän arvostelema. Prices start at € 49.95

Cibdolin CBN-öljy on vähemmän tunnettu, mutta aivan yhtä tehokas. Se on korkealaatuinen vastaus terveystarpeisiisi. Hamppu sisältää valtavan valikoiman luonnonmukaisia kannabinoideja, joista kullakin on omat ainutlaatuiset vaikutuksensa. CBN on yksi näistä luonnonmukaisista ainesosista, jotka vaikuttavat mieleen ja kehoon uusilla ja jännittävillä tavoilla.

Tuodakseen käyttöösi CBN:n tehon, on asiantuntijatiimimme työskennellyt ahkerasti erottaakseen tätä kannabinoidia merkittävinä pitoisuuksina. Täyden spektrin kannabinoidien tukemana saavat CBN-öljymme aikaan täydellisen hyvinvointikokemuksen joka tipalla.

Käytä CBN:n tukevaa vaikutusta elääksesi täysillä. Cibdolin erinomaiset CBN-öljyt tekevät aktiivisen elämäntyylin omaksumisesta helpompaa kuin saatoit luulla.

Lue lisää

Mikä on kannabinoli (CBN)?

Kannabinoli, joka tunnetaan myös nimellä CBN, on orgaaninen yhdiste, jota tavataan Cannabis sativa -kasvissa. Se kuuluu ainutlaatuiseen kemikaaliperheeseen nimeltään fytokannabinoidit. Tämä kemikaaliryhmä on tullut tutuksi sen monipuolisista vaikutuksista ihmiskehoon.

Cibdol on luonut monipuolisen tuotevalikoiman CBN öljyjä tukemaan hyvinvointiasi eristämällä ammattitaitoisesti suuria määriä CBN:ää luomuhampusta.


Mitä kannabinoidit ovat?

Tekniseltä kannalta katsoen on kannabinoideja olemassa montaa eri tyyppiä fytokannabinoidien ja endokannabinoidien ollessa merkittävämmät ryhmät. Ensiksi mainittuja löytyy kasvien, kuten hampun, punahattujen ja teepensaiden sisältä, kun taas viimeksi mainittuja löytyy luonnollisesti ihmisten ja muiden eläimien kehoista. Itse asiassa, endokannabinoideja löytyy jokaisen nisäkkään kehosta – lemmikit mukaan lukien!

Termiä "kannabinoidit" käytetään yleisesti viittaamaan kasvien sisältä löytyviin yhdisteisiin, joten älä huoli, vaikka etuliite "fyto" ei aina ole paikalla. Vaikka kannabinoidien löytyminen on kiistatta mielenkiintoinen seikka, eivät ne silti toimi kehoissamme yksin. Ihmiskeho on kehittynyt hyödyntämään kannabinoidien aikaansaamat biologiset muutokset hyvin lahjakkaan reseptoriverkoston avulla.


Kuinka endokannabinoidijärjestelmä toimii?

Kaikkien meidän kehoistamme löytyy laaja säätelevä verkosto nimeltään endokannabinoidijärjestelmä (ECS). Kiinnittyneenä tähän verkostoon tärkeimmissä sijainneissa ovat kannabinoidireseptorit (CB1 ja CB2). Kun reseptori havaitsee kannabinoideja, vuorovaikuttaa se niiden kanssa aikaansaaden muutoksia biologisella tasolla. Nämä vuorovaikutustilanteet tapahtuvat sijainneissa ympäri kehoa, joita ovat esimerkiksi:

• Aivot
• Ruoansulatusjärjestelmä
• Immuunijärjestelmä
• Iho
• Keskus- ja ääreishermosto


Jokainen kannabinoidi ei kuitenkaan vuorovaikuta kaikkien reseptoreiden kanssa kaikissa sijainneissa. Sen sijaan kannabinoidireseptorit toimivat käyttäen lukko ja avain -periaatetta. Ellei kannabinoidin (avain) kemiallinen rakenne vastaa reseptorin (lukko) muotoa, eivät nämä kaksi vuorovaikuta. Tästä ainutlaatuisesta mekanismista johtuen voi täysi spektri kannabinoideja olla merkittävässä roolissa hyvinvoinnin kannalta, kiitos lähes äärettömän määrän lukko ja avain -yhdistelmiä.


Kuinka CBN muodostuu?

Vaikka hampun rakenteesta löytyykin yli 100 eri kannabinoidia, ei niitä kaikkia ole paikalla samaan aikaan tai samoina pitoisuuksina. Kasvin kehittyessä se luo eri kannabinoideja biosynteesin kautta ja dekarboksylaatio ja hajoaminen puolestaan synnyttävät muita kannabinoideja.

Kannabinoidireiteistä vaaditaan asiantuntijatason tietoa, jotta CBN:ää kyetään eristämään, sillä se ei polveudu suoraan esiastekannabinoidi CBGA:sta. Sen sijaan CBN on tetrahydrokannabinolin (THC) hajoamistuote.

Cannabis sativa -lajissa esiintyy THC aluksi THCA:na, raakana, happamana yhdisteenä. THCA hajoaa asteittain CBNA:ksi pidentyneen auringonvalolle (UV) ja ilmalle altistumisen jälkeen. CBNA voidaan kuitenkin hajottuaan aktivoida lämmöllä (dekarboksylaatio). Reaktiossa poistetaan ylimääräinen hiilimolekyyli ja saadaan aikaan CBN:ää.

Kuinka CBN vaikuttaa?

Kaikki kannabinoidit vuorovaikuttavat kehon kanssa endokannabinoidijärjestelmän kautta, eikä CBN ole poikkeus. Endokannabinoidijärjestelmän tärkein tehtävä on ylläpitää tasapainoa eri biologisten toimintojen välillä. Kun keho on tasapainoisessa eli homeostaattisessa tilassa, on se paremmin varustautunut taistelemaan sairauksia ja muita ongelmia vastaan.

Endokannabinoidijärjestelmä luottaa kannabinoidireseptoreihin (CB1/CB2) tarkkaillakseen ja edistääkseen tasapainotilaa. Näillä reseptoreilla on voima saada aikaan kymmeniä hienovaraisia muutoksia muistissa, oppimisessa, ruoansulatuksessa, aineenvaihdunnassa, lämmönsäätelyssä ja monessa muussa. Kuten olemme yllä selittäneet, riippuu lopputulos reseptorin sijainnista, tyypistä sekä vuorovaikuttavasta kannabinoidista.

CBN osoittaa vahvaa affiniteettiä CB2-reseptoreihin, joita löytyy pääosin immuunijärjestelmästä, sekä lievää affiniteettiä CB1-reseptoreihin, jotka sijaitsevat pääosin aivoissa.


Mitkä ovat CBN:n vaikutukset?

Tutkimus CBN:n potentiaalisista vaikutuksista on jatkuvaa ja tutkimuksia järjestetään joka puolella maailmaa. CBN:n merkittävä etu on se, että huolimatta sen yhteydestä THC:hen, ei kannabinoidi tuota psykotrooppisia sivuvaikutuksia.

Aikaisen vaiheen katsaukset kannabinoidiin antavat viitteitä siitä, että CBN:n vuorovaikutus CB1- ja CB2-reseptoreiden kanssa saattaa vaikuttaa seuraavasti:

• Ruokahalun stimulointi
• Terveiden unitoimintojen edistäminen
• Immuunijärjestelmän aktivoiminen
• Ikääntymisen aikaansaamilta muutoksilta suojaaminen

Kannattaisiko sinun käyttää CBN öljyä omaan vaivaasi?

Tieteellinen ymmärryksemme CBN-kannabinoidista on yhä lapsenkengissä. Huolimatta prekliinisten tutkimusten kannustavista tuloksista, jää ihmisten pitkäaikaiskäytön tulokset nähtäväksi. Siinä missä kannabinoidi osoittaa vuorovaikuttavansa positiivisesti endokannabinoidijärjestelmän kanssa, on tämän vuorovaikutuksen laajuus ja toteuttamiskelpoisuus yhä tutkinnan kohteena.

Tutkimusten tuloksettomuudesta johtuen emme toistaiseksi voi tehdä väittämiä CBN:n potentiaalista tiettyjen sairauksien tai oireiden hoidossa. Sellaisenaan ei Cibdolin CBN öljyä ole tarkoitettu minkäänlaisen lääkkeen korvaajaksi.


CBN ja CBD: mitä eroa näillä on?

Vaikka sekä CBN että kannabidioli (CBD) ovat toksiinittomia hamppukasvista saatavia yhdisteitä, eivät ne vuorovaikuta endokannabinoidijärjestelmän kanssa samalla tavalla.

CBD on hampusta suurimpina pitoisuuksina löydettävä kannabinoidi, mutta se ei sitoudu kannabinoidireseptoreihin suoraan, kuten CBN. Sen sijaan se toimii tukeakseen endokannabinoidijärjestelmän tehokkuutta kulissien takana kiihdyttääkseen hyödyllisten entsyymien ja endokannabinoidien tuotantoa.

CBN on kannabinoidireseptoreiden suora vastavaikuttaja ja sen pitoisuus hamppukasvissa on huomattavasti alhaisempi kuin CBD:n. Se täytyy eristää ja tiivistää huolella käyttäen huippuluokan laitteistoa. Onneksi huolimatta näiden kahden kannabinoidin eroavaisuuksista, toimivat ne harvinaislaatuisen hyvin yhteisvaikutuksessa, eikä kumpikaan niistä aiheuta psykotrooppisia vaikutuksia. Kiitos niiden yhteisvaikutusten, voivat ne vaikuttaa hyvinvointiimme monella eri tavalla.


Mikä on paras tapa CBN:n nauttimiselle?

CBN:n nauttimiselle ei ole muista eroavaa ylivoimaista keinoa. CBN:ää on saatavilla öljyjen, kosmetiikan, ulkoisten voiteiden sekä monien muiden tuotteiden muodossa, mikä tekee sen lisäämisestä päivittäiseen rutiiniisi helppoa.

Huolimatta siitä, kuinka aiot CBN:ää käyttää, tulisi sinun aina varmistaa, että tuote on analysoitu riippumattomasti. Cibdol ylpeilee tuotteidensa rehellisyydellä, tarjoten asiakkailleen yksityiskohtaisen listauksen kunkin CBN-öljyeränsä sisällöstä.


Mitä CBN öljy on?

CBN öljy on jalostettu, suodatettu ja puhdistettu kannabinolin (CBD:n lisäksi) ja kantoöljyjen, kuten oliivi-, hamppu- ja MCT-öljyjen yhdistelmä. Eristämisen jälkeen kannabinoidi lisätään huolellisesti kantoöljyyn kahdestakin eri syystä johtuen.

Ensinnäkin, kantoöljy parantaa CBN:n imeytymisastetta. Kannabinoidit ovat luonnostaan hydrofobisia (hylkivät vettä) ja ilman öljyä ei kaikki CBN kykenisi saavuttamaan kohdealuettaan nauttimisen jälkeen.

Toiseksi, kantoöljyt tarjoavat valikoiman toissijaisia etuja toimien yhdessä CBN:n tehon kanssa. Hamppuöljy on esimerkiksi täynnä antioksidantteja, kasviproteiineja ja omega-rasvahappoja, kun taas oliiviöljy on loistava kertatyydyttymättömien rasvojen lähde. MCT-öljy puolestaan sisältää keskiketjuisia triglyseridejä, mitkä muodostavat tehokkaan energianlähteen.


Kuinka CBN öljyä käytetään?

Jokaisen CBD-öljypullon mukana tulee kätevä pipetti. Sen avulla voit asettaa useita tippoja CBN:ää joko kielelle tai sen alle. Perinteisesti suun kautta nautittuna kestävät CBN:n vaikutukset pidempään, tosin tulet kokemaan ne vasta 40–60 minuuttia annostelun jälkeen. Kielen alle annosteltu CBN öljy tarjoaa voimakkaammat vaikutukset ja niiden lyhemmän alkamisajan, mutta tämän seurauksena myös kokonaisvaikutusaika on lyhempi.

Ero vaikutuksissa johtuu tavasta, jolla CBN imeytyy. Suun kautta nautittuna täytyy yhdisteen kulkea ruoansulatusjärjestelmän läpi ennen maksaan ja sitten verenkiertoon siirtymistä. Kielen alle annostelemalla ohittaa CBN ruoansulatusjärjestelmän siirtyen verenkiertoon suoraan kielen alla sijaitsevien pienten hiussuonten kautta.

Voit myös kokeilla lisätä useita tippoja CBN öljyä ruokaan tai juomaan, jos et pidä pelkän öljyn mausta. On tärkeää muistaa, ettei ole olemassa varsinaisesti muita ylivoimaisesti parempaa nauttimismenetelmää. Sen sijaan sinun tulisi valita lähestymistapa, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.


Mikä CNB öljy sinun kannattaisi valita?

Cibdol tarjoaa CBN öljyjä monessa eri pitoisuudessa, mikä antaa kuluttajille paljon valinnanvaraa. Alhaisen pitoisuuden öljymme (2,5 %) ovat ideaaleja CBN öljyn käytön aloittajille tai heille, jotka tarvitsevat miedon annoksen päivittäistä hyvinvointiaan tukemaan. 5-prosenttinen CBN öljymme on kohtuullisen vahva ja sopii käyttäjille, jotka ovat tottuneet CBN:n vaikutuksiin.

Cibdol vahvistaa CBN öljyjään kultaisella CBD:llä kokonaisvaltaisia vaikutuksia varten. Löydät tarkat tiedot kustakin CBN öljystä sekä CBN:CBD-suhteen kunkin tuotteen tuotesivulta.

Kuinka kauan CBN öljyn vaikutukset kestävät?

Kuten kerroimme yllä, riippuvat CBN öljyn vaikutukset öljyn pitoisuudesta sekä nauttimismenetelmästä. Esimerkiksi tiivistetymmän suun kautta nautitun öljyn vaikutukset voivat kestää jopa viisi tuntia. On silti tärkeää muistaa, että vaikutusajat vaihtelevat riippuen tekijöistä, kuten:

• Aineenvaihdunta
• Kehon rasvaprosentti
• CBN-pitoisuus
• Nautitaanko CBN öljy ruoan kanssa tai ilman

Alussa kannattaa harkita CBN öljyn nauttimista tasaisin väliajoin päivän mittaan (jopa kolme kertaa päivässä), kunnes totut sen vaikutuksiin. Kun CBN:n vaikutukset ovat tutut, voit lisätä tai vähentää annosta ja käyttötiheyttä tarpeidesi mukaan.

Muista myös, että kannabinoidien puoliintumisaika (kuinka kauan ne säilyvät kehossa) on suhteellisen lyhyt. Jos tarkoituksenasi on siis hoitaa tiettyä vaivaa, tulisi sinun nauttia CBN öljyä sellaisella käyttötiheydellä, joka tuo suurimman tehon.


Voiko useita eri CBN öljyjä käyttää samaan aikaan?

Kyllä voi! CBN öljyjen käyttäminen samaan aikaan tai CBN öljyjen sekoittaminen toisiin kannabinoidipitoisiin tuotteisiin on täysin mahdollista. Suosittelemme kuitenkin kokemuksesi maksimoimiseksi pitämään päivittäistä kirjaa nauttimastasi kannabinoidien määrästä.

Et välttämättä käytä pelkästään yhdenlaista tuotetta, joten tippojen määrän seuraaminen ei esimerkiksi auta tarkkailemaan kokonaissaantiasi. Sen sijaan kannattaa tutustua kuhunkin Cibdolin tuotesivuun. Tietoja-välilehden alta löydät kannabinoidisisällön milligrammoina.

Seuraa päivittäistä kokonaisannostasi milligrammoina CBN:ää nauttiessasi. Kun haluat hienosäätää käyttökokemustasi, on sinulla tarkka ja oikea annostus lähtökohtana käytettäväksi.

Kun alat yhdistellä eri kannabinolituotteita, pitäydy tavallisessa kokonaismäärässäsi useiden päivän ajan sopeutuaksesi vaikutuksiin ja tarkkaillaksesi niitä.


Kuinka Cibdol valmistaa CBN öljyä

CBN:n uuttaminen vaatii merkittävää ammattitaitoa ja huipputiloja. Cibdol käyttää kattavia talonsisäisiä laitteita valmistaakseen CBN öljyjä alan johtavilla standardisoinnin, puhtauden ja turvallisuuden tasoilla.

Alkaen luonnonmukaisesti kasvatetusta hampusta, varmistaa Cibdol, että mitkään raa'at kasvimateriaalit eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita, kemikaaleja, raskasmetalleja tai GMO:ita. Hampunkukat tarkistetaan käsin niihin kuulumattomien esineiden varalta, ennen kuin ne jauhetaan hienoksi jauheeksi. Tämä jauhe käy sitten läpi hyvin hienostuneen CO₂-uuttamisen. Se on prosessi, joka erottaa halutut kannabinoidit vahingoittamatta niiden rakennetta.

Seuraavaksi hamppu-uute dekarboksyloidaan, tislataan ja suodatetaan. Tämän tuloksena on laadultaan ja puhtaudeltaan erinomaisia CBN-uutteita. Kun kuhunkin erään on yhdistetty sopiva kantoöljy, testataan ne kolmannen osapuolen laboratoriossa. Tulokset julkaistaan sitten CBD-analyysisivullamme Cibdolin verkkosivustolla, jotta asiakkaat voivat itse varmistaa kaikkien CBN-tuotteidemme turvallisuuden ja sisällön.


Miksi Cibdol käyttää ylikriittistä co₂-uuttamistapaa CBN öljyn valmistuksessa?

Vaikka CBN:n uuttaminen hampusta on mahdollista monin eri tavoin, on ylikriittinen CO₂-uuttaminen monella tapaa ylivoimainen ratkaisu:

• Voi eristää tiettyjä yhdisteitä
• CO₂ on turvallinen ja luonnonmukainen tuote
• Ei vahingoita kannabinoideja, terpeenejä tai flavonoideja
• Käytetään kattavasti niin ruoka- kuin kauneusaloillakin


Ainoa todellinen ylikriittisen CO₂-uuttamismenetelmän haitta on laitteiston kustannukset – uuttamista ei voida suorittaa kotona, sillä laitteisto on hyvin erikoistunutta.

Cibdolin sveitsiläislaboratorio käyttää ylikriittistä CO₂-uuttamista tuottaakseen markkinoiden puhtaimpia ja turvallisimpia kannabinoidituotteita. CBN öljyjemme standardit ovat vertaansa vailla, kiitos tiukan laadunvalvonnan, farmaseuttista laatua olevan laitteiston ja uraauurtavan kannabinoiditieteeseen ottamamme lähestymistavan.


Mikä on paras tapa säilyttää CBN öljyä?

CBN öljy on pilaantuva tuote, joka täytyy säilyttää oikein, jotta sen rakenne ja tehokkuus säilyvät ensiluokkaisina. Ideaali paikka CBN öljyn säilömiselle on jääkaapissa tai kaapissa, poissa suorasta auringonvalosta ja vaihtuvista lämpötiloista (molemmat heikentävät CBN:n laatua. Kaikkiin pulloihin painetaan ainutlaatuinen päivämääräkoodi ja eränumero.

Jos säilytät CBN-öljyä jääkaapissa, sekoita pulloa hyvin ennen jokaista käyttöä. On luonnollista, että viileämmissä lämpötiloissa öljy ja CBN-uute erottuvat ajan myötä, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen laatuun.


Onko CBN öljy turvallista?

Johtuen ainutlaatuisesta vuorovaikutuksestaan CB1- ja CB2-reseptoreiden kanssa, ei CBN tuota psykotrooppisia sivuvaikutuksia. CBN saattaa kuitenkin aiheuttaa joitain muita lieviä sivuvaikutuksia, kuten:

• Vatsavaivat
• Väsymys
• Ripuli
• Ruokahalun muutokset

Jos olet aloitteleva CBN öljyn käyttäjä, suosittelemme aloittamaan pienellä annoksella nautittuna yhdestä kahteen kertaan päivässä. Kun totut sen vaikutuksiin, voit lisätä annosta pikkuhiljaa 2–3 viikon aikana, kunnes saavutat halutun tuloksen.

Jos koet ei-toivottuja sivuvaikutuksia, lopeta käyttö välittömästi. CBN ei säily kehossasi kauaa ja mahdollisten sivuvaikutusten pitäisi mennä ohi tunneissa.

Jos olet epävarma CBN:n vaikutuksesta tai sinulla on kysymyksiä liittyen siihen, sopiiko se sinulle, suosittelemme vahvasti keskustelemaan lääketieteen ammattilaisen kanssa tapauskohtaisia neuvoja saadaksesi.


Onko CBN öljy laillista?

Tällä hetkellä CBN:ää ei ole listattu Yhdistyneiden Kansakuntien huumausaineita tai psykotrooppisia aineita koskevaan yleissopimukseen. Johtuen kuitenkin siitä, että CBN:ää voidaan pitää THC:n vastineena, saattavat säännökset vaihdella paikallistasolla. Suosittelemme tarkastamaan kotimaasi lainsäädännön sekä sen, että kaikki ostamasi CBN-tuotteet on valmistettu ainoastaan hampusta.


Aiheuttaako CBN öljy positiivisen tuloksen huumetestissä?


Työpaikkojen huumeseuloissa etsitään lukuisia eri aineita, joista yksi on THC. Näitä testejä ei olla suunniteltu havaitsemaan CBN:ää, mikä tekee erittäin epätodennäköiseksi sen, että CBD öljy aiheuttaisi positiivisen tuloksen.

Johtuen kuitenkin CBN:n yhteydestä THC:hen, saattavat huonolaatuiset hamppu-uutteet sisältää THC-arvoja, jotka ylittävät testien kynnysarvot. On äärimmäisen tärkeää, että kaikki käyttämäsi CBN-tuotteet ovat hyvämaineisten tuottajien valmistamia sekä riippumattomasti analysoituja, jotta minimoidaan positiivisten tulosten mahdollisuus työpaikan tai tienvarsien huumeseuloissa.


Miksi ostaa CBN öljy Cibdolilta?


Cibdolin valikoima pitää sisällään CBN öljyjä monissa pitoisuuksissa, ja kuhunkin tuotteeseemme on yhdistetty kultaista CBD:tämme. Huippuluokan teknologia ja alan johtava ammattitaito takaavat, että kaikki Cibdolin CBN öljyt ovat puhtaudessaan ja tehokkuudessaan vertaansa vailla samalla, kun sisältävät merkityksettömiä määriä THC:tä.

Osta korkealaatuista CBN öljyä netistä Cibdolilta voidaksesi paremmin!

Tuotehaku