• Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit
  • Fall Asleep -kapselit

Fall Asleep -kapselit

€ 18.75
-25%
€ 25.00
Loppu varastosta

Ominaisuudet & hyödyt:

Nukahda nopeasti melatoniinin avulla (Yli 18-vuotiaille)
Sisältää 30 kapselia
Voi lievittää jetlagin oireita
Gluteeniton ja vegaaninen
Mauton
Ei vuotamis- tai läikkymisriskiä
You have successfully subscribed to this product

Tämä tuote on osa 2 Good 2 Go -valikoimaamme, joka tarjoaa samoja laadukkaita lisäravinteita hieman lyhyemmällä säilyvyysajalla alennettuun hintaan.

Fall Asleep -kapselit sisältävät eksklusiivisen Meladol-koostumuksemme, tehden tarpeellisten unien saamisesta helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan. Tuote valjastaa käyttöönsä CBD:n ja melatoniinin tehon kannabidiolin toimiessa saumattomasti yhteistyössä kehosi kanssa lyhentääkseen nukahtamisaikaa. Kukin pakkaus sisältää 30 kapselia ollen ideaali lyhyen aikavälin apu levollisten yöunten saamiseksi.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Eksklusiivinen Meladol-koostumuksemme Helposti Nautittavassa Muodossa

Jos tarvitset apua nukahtaaksesi nopeammin, ovat Fall Asleep -kapselimme täydellinen ratkaisu. Eksklusiivista Meladol-koostumustamme sisältävät kapselit ovat yksinkertainen ja erittäin kätevä tapa vähentää nukahtamisaikaa. Kukin kapseli on hajuton, mauton ja sisältää tarkkaan määritetyn annoksen. Kapseli sisältää hienostuneen sekoituksen CBD:tä (2,5 mg) ja melatoniinia (1,5 mg), joka on terveellisen uni-valverytmin säilyttämisen kannalta elintärkeä unihormoni.

Monille meistä on ansaitsemamme tarpeellisen levon saaminen vaikeaa johtuen epäsäännöllisten työaikojen, elektronisten laitteiden ja hektisen arjen paineiden aiheuttamista häiriötekijöistä. Kaikki edellä mainitut tekijät voivat saattaa kehon luonnolliset melatoniinitasot epäjärjestykseen. Ja ilman melatoniinin tuotannon oikeanlaista toimintaa on kehon vaikeaa tietää, onko sen aika pysyä hereillä vai nukkua.

Tällaisissa tapauksissa Fall Asleep -kapseleiden hyödyt tulevat hyvin esille. Kapselit sisältävät paitsi melatoniinia, joka auttaa saamaan kehon uni-valverytmin takaisin raiteilleen, mutta tämän lisäksi hormoni toimii vaivatta yhteistyössä huippulaatuisen CBD:mme kanssa. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen boosti hyvinvoinnille.

Ota unitottumuksesi haltuun ja tehosta nukahtamistasi Cibdolin Fall Asleep -kapseleilla.

Taulukko
Instructions Take 1 capsule/day (before sleep)
Säilytä Store at temperature: 15 – 25°C, dry and dark.
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Muoto Kapselit
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
CBD Yes
Category Uni
Downloads
Tuotehaku