Mitkä ovat esimerkkejä mindful-toiminnasta?

Published:

CBD:n käyttö tietoisuuden lisäämiseksi

Mindfulness on harjoitus, jossa huomio kiinnitetään nykyhetkeen. Siinä keskitytään usein ajatuksiin, tunteisiin ja tuntemuksiin tuomitsematta niitä. Mindfulnessin harjoittamisen on osoitettu vähentävän stressiä, parantavan unta ja lisäävän yleistä hyvinvointia.

Mitkä ovat esimerkkejä mindful-toiminnasta?

Sellaisen toiminnan löytäminen, joka sitouttaa sinut tähän hetkeen, voi olla erinomainen tapa harjoittaa tarkkaavaisuutta. CBD-öljyn käyttö voi myös vahvistaa näitä vaikutuksia edistämällä rentoutumista. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä kokeilemisen arvoisista mindful-toiminnoista.

Hengitysharjoitukset

Yksi yksinkertaisimmista tietoisuuteen perustuvista toiminnoista on keskittyä hengitykseen. Istu tai makaa mukavasti ja aseta kätesi vatsan päälle. Hengitä syvään nenän kautta ja tunne, kuinka vatsasi nousee ja laskee jokaisella sisään- ja uloshengityksellä.

Virittäydy tunteeseen, kun ilma liikkuu keuhkoihin ja keuhkoista ulos. Huomaa jokaisen hengityksen hienovaraiset äänet. Säännöllisen harjoittelun avulla tietoinen hengittäminen vie meidät nykyhetkeen, alentaa kortisolia ja saa meidät rauhoittumaan. CBD-öljyt parantavat usein rentoutumista, kun ne yhdistetään syvään hengitykseen.

Kävelymeditaatio

Kävellessäsi tietoisella kävelyllä voit hyödyntää liikettä tietoisuutemme ankkuroimiseksi. Kun kävelet hitaasti, kiinnitä huomiota jokaiseen asiaan - jalkojesi kosketuksesta maahan sekä ympärilläsi oleviin nähtävyyksiin ja ääniin.

Päästä irti harhailevista ajatuksista, kun ne heräävät, ja jatka keskittymistä kävelyn fyysisiin tuntemuksiin. CBD:n anti-inflammatoriset ja analgeettiset ominaisuudet voivat auttaa vahvistamaan tietoisuutta, kun ne yhdistetään tähän liikkuvaan meditaatioon.

Jooga

Jooga-asennot edustavat mindfulness-kolmikkoa, johon kuuluvat keho, hengitys ja keskittyminen nykyhetkeen. Kun virtaat läpi asentosarjojen, keskity tietoisesti linjaukseen, lihasten sitoutumiseen ja rintakehän nousuun ja laskuun. Sovita liikkeet yhteen sisään- ja uloshengitysten kanssa.

Joogahengityksen ja CBD-öljyn yhdistelmä kasvattaa suosiotaan, koska niillä on synergistisiä vaikutuksia stressin vähentämiseen ja keskittymisen parantamiseen. Niiden, joille kannabistuotteiden ja joogan yhdistäminen on uutta, tulisi aloittaa hitaasti pienillä annoksilla.

Väritys

Uskokaa tai älkää, mutta viivojen sisällä värittäminen on yksi erittäin tietoisista aktiviteeteista. Kun valitset ja sävytät tarkoituksellisesti muotoja, huomaa, miten tämä yksinkertainen toistuva liike ankkuroi sinut tähän hetkeen. Mitä monimutkaisempia kuviot ovat, sitä enemmän häiriötekijät katoavat.

Yhdistä värjäys CBD-purukumiin tai -juomiin, jotta saat lisää nautintoa ja stressinpoistoa. Anna valmiiden kappaleidesi osoittaa taiteellista mielen läsnäoloa.

Puutarhanhoito

Puutarhanhoidon käytännön harjoittelu vaatii täydellistä aistien käyttöä - aina mullan tuntumisesta sormien välissä kasvavien versojen visuaalisiin kuvioihin. Kun istutat siemeniä ja hoidat kasvua, keskity tietoisesti jokaiseen liikkeeseen ja kiinnitä koko tietoisuutesi käsillä olevaan tehtävään.

Ajankohtaiset CBD-voiteet voivat tehostaa tätä maadoitettua toimintaa edistämällä nivelten terveyttä ja mukavuutta polvissa ja selässä. Anna rauhallisuuden jatkaa huuhtoutumista päällesi sen jälkeen, kun kasvit ovat asettuneet sänkyihinsä.

Lopulliset ajatukset

Kun teet toiminnoista, kuten kontrolloidusta hengityksestä, kävelystä, joogasta, värittämisestä ja puutarhanhoidosta tietoisempia, niiden stressiä vähentävä potentiaali kasvaa. CBD-öljyn tai siihen liittyvien tuotteiden lisääminen maksimoi rentoutumisen. Tärkeintä on valita käytäntöjä, jotka aktivoivat aistit täysin ja suuntaavat keskittymisen sisäänpäin.

Usein kysytyt kysymykset Mindful-toiminnasta

Mikä on paras tapa aloittaa mindful-toiminnan harjoittaminen?

Paras lähestymistapa on aloittaa yksinkertaisilla tietoisilla toiminnoilla, kuten tietoisella hengittämisellä tai lyhyellä tietoisella kävelyllä. Aloita vain 5-10 minuutilla päivässä, jotta siitä tulee kestävä tapa, ennen kuin lisäät aikaa tai kokeilet uusia käytäntöjä. Muistutusten asettaminen voi auttaa muistamaan, että muistat sisällyttää mindfulnessin rutiineihisi.

Kuinka usein sinun tulisi harjoittaa mindfulnessia päivittäin?

Jo 5-10 minuuttia päivässä tietoista toimintaa voi tuottaa hyötyä! Monet pyrkivät kuitenkin 20-30 minuuttiin päivässä, jotta vaikutukset vahvistuisivat. Myös pidempien istuntojen jakaminen pienempiin osiin voi toimia. Etsi aikataulusi kannalta realistiset taajuudet ja kestot.

Mitkä mindful-käytännöt auttavat vähentämään ahdistusta?

Hallittu vatsahengitys, tietoinen kävely, jooga, ohjattu kuvittaminen ja värittäminen toimivat yleensä hyvin ahdistuksen lievittämiseen. Tärkeintä on valita toimintoja, jotka vaativat keskittymistä nykyhetkeen ja rentouttavat samalla kehoa. CBD-öljyn lisääminen voi lisäksi auttaa rauhoittamaan hermostoa.

Miten teet jokapäiväisistä toiminnoista tietoisempia?

Täydellinen virittäytyminen kaikkiin aisteihin ja hidastaminen auttavat muuttamaan arkipäiväiset tehtävät mindfulness-harjoituksiksi. Kun esimerkiksi tiskaat astioita, tunnustele tietoisesti veden lämpötilaa, lautasten sileyttä ja ruokailuvälineiden liukumisen ääntä. Sama pätee sänkyä pedatessa, pyykkiä viikattaessa, lemmikkieläimiä silittäessä tai teetä siemaillessa.

Mitä kotitaloustarvikkeita voit käyttää mielenmukaiseen DIY-toimintaan?

Erilaiset tavalliset kotitaloustavarat herättävät helposti tietoisuutta, kuten kolikoiden tai nappien keskittynyt pinoaminen/lajittelu, riisin/papujen/maan tekstuurien läpikäyminen sormilla, kuplien tarkoituksellinen puhaltaminen, kynttilöiden tarkkaavainen tuijottelu, helmien pujottelu tai pilvien katselu.

Mistä tiedät, onko jokin toiminta sinulle henkilökohtaisesti mielekästä?

Paras tapa on kokeilla! Kokeile mielenkiinnollisia toimintoja muutaman minuutin ajan ja kiinnitä huomiota siihen, ankkuroitko ne sinut nykyhetkeen vai annatko mielesi vaeltaa. Jooga voi imaista jotkut ihmiset täysin mukaansa, kun taas toiset tarvitsevat kävelyä tai värittämistä. Seuraa sitä, mikä aktivoi aistisi.

Lopulliset vinkit

Mindfulness-harjoituksen aloittaminen vaatii jonkin verran kokeiluja ja erehdyksiä, jotta löydetään se, mikä tarttuu. Ole kärsivällinen itsesi kanssa äläkä lannistu. Kokeile yhdistää valitsemasi tietoisuuteen perustuvat toiminnot CBD-öljyyn tai syötäviin tuotteisiin rentoutumisen lisäämiseksi. Pian tehostunut keskittyminen ja stressin väheneminen leviävät koko päivääsi!

Yhteenveto

Mindfulness tarkoittaa, että keskität huomiosi nykyhetkeen ennakkoluulottomasti. Mindfulnessin säännöllinen harjoittaminen ehkäisee stressiä ja parantaa hyvinvointia ankkuroimalla sinut tähän hetkeen. Jos löydät toimintoja, jotka uppoutuvat täysin jokaisen sekunnin tuntemuksiin, voit vahvistaa näitä hyötyjä. Hengitystyö, kävelymeditaatio, jooga, värittäminen, puutarhanhoito ja monet muut auttavat suuntaamaan tietoisuuden sisäänpäin. Tietoisessa hengityksessä keskitytään tuntemaan tietoisesti jokainen sisään- ja uloshengitys. Tietoinen kävely keskittyy täysin liikkeen fyysisiin tuntemuksiin. Jooga-asennoissa virittäydytään asentojen linjaukseen, lihaksiin ja hengitykseen. Värittämisen toistuvat liikkeet edistävät äärimmäistä keskittymistä nykyhetkeen. Puutarhanhoidon aistien sitouttaminen maadoittaa sinut. CBD-öljylisät voivat lisätä rentoutumista, kun ne yhdistetään näihin tietoisuuteen perustuviin harjoituksiin ahdistuksen vähentämisen ja kannabisyhdisteiden aiheuttaman kivunlievityksen kautta. Sinulle optimaalisten mielen aktiviteettien valintaan kuuluu, että valitset sellaisia, joihin liittyy täydellinen aistien sitoutuminen, kokeilet, mitkä aktiviteetit kiinnittävät keskittymisesi parhaiten, aloitat yksinkertaisista ennen kuin kasvatat taitojasi vähitellen ja lisäät CBD-ruokavalioita, höyryjä tai ajankohtaisia lääkkeitä tehostamaan toimintaa.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku