Asiakkaidemme jättämät CBD-öljyarvostelut

Nykyisessä digitaalisen markkinoinnin maailmassa on tuottajien helppoa väittää tuotteistaan yhtä jos toista ilman vakuuksia asioiden oikeasta laidasta. Tämä tekeekin asiakasarvioista hyödyllisen työkalun heille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden – kuten CBD-öljyjen – vaikutuksista tosielämässä.

CBD-öljyarvostelut auttavat käyttäjiä arvioimaan yhdisteiden vaikutuksia ja lisäävät painoarvoa yrityksen lupauksille tuotteidensa puhtaudesta, tehokkuudesta ja vaikutuksista. Olet kuitenkin ehkä jo huomannut, ettemme julkaise asiakasarvosteluja Cibdolin sivuillemme.

Tämä ei suinkaan johdu siitä, ettemmekö haluaisi sinun näkevän, mitä mieltä asiakkaamme ovat tuotteistamme, vaan siitä, ettemme ole lain puitteissa valtuutettuja niin tekemään. Lääkelain mukaan positiivisia tai muunlaisia CBD-öljykokemuksia ei saa jakaa, jos ne sisältävät lääketieteellisiä väitteitä.

Valitettavasti lääketieteellisen väitteen määritelmä on hyvin laaja ja monet CBD-öljyarvostelut voidaankin sen mukaan tulkita lääketieteelliseksi neuvoiksi tai terveysneuvonnaksi. Alan johtavana toimijana pidämme velvollisuutenamme noudattaa näitä säännöksiä.

On ensiarvoisen tärkeää, että tarjoamme tasavertaisen näkemyksen CBD-öljyn vaikutuksista, erityisesti johtuen siitä, monet asiakkaistamme kokeilevat yhdistettä ensimmäistä kertaa.

Miksi käytämme Trustpilot-arvosteluja?

Tiukat säännökset eivät tarkoita sitä, ettemmekö voisi käyttää luotettavaa kolmatta osapuolta asiakasarvioidemme hallitsemiseen ja ylläpitoon. Trustpilot on erinomainen sivusto, jolla tutustua CBD-öljyarvosteluihin. Se on tunnustettu alusta, jota käytetään monilla eri aloilla yli 60 maassa.

Trustpilotin kautta voit tarkastella kaikkia Cibdolin asiakkaiden tuotteistamme jättämiä kommentteja. Nämä ovat oikeita käyttökokemuksia ilman lääketieteellisiä väitteitä (teemme parhaamme suodattaaksemme kaikki viestit).

Tässä joitain suosikkejamme asiakasarvioiden joukosta:

Pidäthän mielessäsi, että nämä asiakasarviot ovat vain ohjeellisia, eikä Cibdol seiso Trustpilot-alustalle jätettyjen arvioiden takana.

KuinkaTrustpilotin järjestelmä toimii: rehellinen tapa, jolla asiakkaat voivat jakaa objektiivisia ostokokemuksiaan

Yksi merkittävimmistä ongelmista asiakasarvioihin liittyen on epäilemättä mahdollisuus tekaistuihin tai harhaanjohtaviin arvioihin. Onneksi Trustpilot on kuitenkin kehittänyt automaattisen järjestelmän, jonka avulla ongelmaan voidaan avoimesti puuttua.

Joka kerta, kun asiakas viimeistelee tilauksensa Cibdolille, kutsutaan hänet automaattisesti kirjoittamaan arvio. Kun arvio on lähetetty, saa se oletusarvoisesti vahvistettu-merkinnän. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset nopeasti ja helposti tarkastelemaan satoja vahvistettuja aitojen asiakkaiden tekemiä Cibdolin CBD-öljyarvioita vain muutamalla klikkauksella.

Jos itse haluat jakaa kokemuksiasi Cibdolin kanssa asioimisestasi, etkä vielä ole niin tehnyt, niin vieraile ihmeessä Trustpilot-sivullamme. Kuulisimme mielellämme mielipiteesi!


Tuotehaku