Testattua ja analysoitua

Monien CBD-käyttäjien mukaan yhdiste on painonsa arvoinen kultaa. Valitettavasti liian moni on kuitenkin joutunut vuosien varrella kokemaan pettymyksiä, kun heidän kokeilemansa hamppuöljyt tai -uutteet eivät olekaan sisältäneet sitä, mitä niiden olisi pitänyt pitää sisällään. Pahimmissa tapauksissa nämä tuotteet ovat voineet olla joko täysin tehottomia tai jopa sisältää vahingollisia aineita.

Mitä CBD-öljysi sisältää?

CBD-ala tulee normalisoimaan ja standardisoimaan markkinatarjouksensa ennen pitkää ja jotkut vakavasti otettavat tuottajat voivat jo taata uutteidensa tarkan sisällön. Siitä huolimatta luottavat useimmat valmistajat tapoihin, jotka maksimoivat tuotantoa, sen sijaan, että pyrkisivät säilyttämään hampun kukkien sisältämän luonnollisten aktiivisten ainesosien moninaisuuden.

Lisäksi, kuten vihannekset ja hedelmätkin, saattavat myös kannabinoidien ja terpeenien uuttamisessa käytetyt hampun kukat ja varret sisältää tuholais- ja kasvimyrkkyjä, hometta ja muita orgaanisia tai epäorgaanisia myrkkyjä. Kuten kasvisten tapauksessa, luonto ei luo kaikkia pellolla kasvavia hamppukasvejakaan toistensa kanssa samanveroisiksi. Kannabinoidien, terpeenien, antioksidanttien ja muiden ainesosien pitoisuudet tyypillisessä kannabiksen aktiivisten ainesosien koostumuksessa voivat vaihdella valtavasti. On yksi uuttajan velvollisuuksista valita parhaat raakamateriaalit ja valmistaa lopputuotteesta ajan kuluessa tasalaatuista.


Valmistajat ja laboratoriot työskentelevät laadukkaamman CBD-öljyn aikaansaamiseksi

Läheinen yhteistyö minkä tahansa fytoterapeuttisten tuotteiden valmistajan ja pätevän analyysilaboratorion välillä on välttämätöntä, jotta asiakkaille voidaan taata heidän CBD-öljyjensä täysi turvallisuus ja tehokkuus. Tämä sama uskollinen yhteistyö riippumattomien yhtiömuotojen välillä on se seikka, joka toimii tutkimuksen ja tuoteinnovaation ajavana voimana. Vuosien mittaan on Cibdol kehittänyt syvän asiantuntemuksen hampun prosessoinnista ja kannabinoidin uuttamisesta, ollen ylpeä kemikaalittoman CBD-uuttamisprosessin patentin omistaja. Sekä pätevyytemme että käyttämämme keinot kehittyvät entisestään ja osaksi siitä käy kiittäminen yhteistyötämme Brightlabs:n kanssa.

Puhuttaessa kannabistieteestä ja laboratoriotestauksesta Euroopassa, tulee Brightlabs välittömästi mieleen yleisesti tunnustettuna toimijana. Tämä voittoa tavoittelematon aloite tekee tutkimusta kannabiksesta ja sen aktiivisista yhdisteistä käyttäen huippuluokan teknologiaa ja edesauttaen varteenotettavan ja läpinäkyvän lääkekannabisalan kehitystä. Cibdolin asiantuntijat jakavat nyt tietonsa hampun prosessoimisesta ja uuttamisesta Brightlabs:n tutkijoiden kanssa tarkoituksena säännöllisesti suorittaa biokemiallisia testejä, joita vaaditaan Cibdolin elintarvikekäyttöön soveltuvien tuotteiden valmistamisessa.

Tuotteiden laadun, tasalaatuisuuden ja tehokkuuden varmistaminen

Raakamateriaaliemme tarjoajien kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti ovat Cibdolin CBD-öljyjen valmistukseen käytetyt kasvit kasvatettu ilman tuholais-, kasvi- ja sienimyrkkyjä tai kemiallisia lannoitteita. Vaadimme myös maaperän testausta mahdollisen maataloudellisen tai teollisen saastumisen varalta. Korkeat pitoisuudet edes yhdestä näistä kemiallisista aineista, sekä bakteerit tai home, voivat aiheuttaa merkittäviä sivuvaikutuksia. On sekä meidän, että Brightlabs:n velvollisuus testata kaikki erämme ennen Cibdolin CBD-öljyjen markkinoille laskemista.

Kukin erä raakamateriaaleja tai tiivistettyä uutetta testataan käyttäen viimeisintä teknologiaa. Brightlabs takaa tuotteidemme tuoteteksteissä ilmoitetun CBD-pitoisuuden paikkansapitävyyden sekä biologisten vierasaineiden ja raskasmetallien puuttumisen tuotteistamme. Lisäksi se takaa sen, että tuotteemme sisältävät tiettyjä terpeenejä ja kannabinoideja. Mikrobiologisia testejä tehdään, jotta bakteerien olemassaolo voidaan sulkea pois. Liuottimena käytetty öljy on elintarvikekäyttöön sopivaa ainetta ja myöskin laboratoriotestattu.

Kaikki Brightlabs:n Cibdolin tuotteille tekemät analyysit noudattavat nykyisiä Euroopan unionin ja Sveitsin säännöksiä ja kuuluvat hyvien tuotantotapojen periaatteisiimme. Tämä yhteistyö erikoistuneen laboratorion kanssa auttaa myös tutkimusosastoamme kehittämään parhaat toistettavissa olevat tuotantoprosessit aina raaka-aineiden kasvatuksesta valmiisiin tuotteisiin saakka. Kaikki Brightlabs:n sertifioimat analyysitulokset ovat saatavilla verkkosivullamme. Cibdol tarjoaa mielellään asiakkailleen lisätietoja liittyen raaka-aineiden laatuun sekä tuotantoon ja testausmetodeihin.


Tuotehaku