Robin van Roosmalen, Cibdol ja uudet haasteet

Last updated:

Published:

robin_van_roosmalen

Robin van Roosmalen: uusia haasteita hakemassa

Kokeneen potkunyrkkeilijä Robin van Roosmalenin palkintokaappia koristaa lukuisia höyhensarjan ja kevyen sarjan mestaruuksia. Tämä ei kuitenkaan 31-vuotiaalle Robinille riitä, vaan hän haluaa jo kertyneestä menestyksestä huolimatta suurempia haasteita ja tiukempia kamppailuja. Tältä pohjalta ponnistaessa mikä voisi olla parempi tapa kuin hypätä kehään MMA-säännöillä?

Täysin eri säännöillä käytävään kamppailu-urheiluun vaihto ei Boschesta kotoisin olevaa Robinia pelota, vaan hänen aikomuksensa on saavuttaa potkunyrkkeilyyn verrattavaa menestystä myös MMA-kehässä. Tämä palo ja päättäväisyys kertovat paljon hänen luonteestaan ja on yksi syy siihen, miksi hän sopii erinomaisesti Cibdolin sponsoroimien urheilijoiden talliin.

Pelkkä intohimo ei kuitenkaan palkintoja kehästä tuo, vaan menestyksen ja taitojen eteen on tehtävä työtä. Robinilla on tästä omistautumisesta todisteena seitsemän mestaruutta useassa eri painoluokassa ja kategoriassa, mutta ”jossain vaiheessa hupi päättyy”, hän toteaa. ”Potkunyrkkeilyssä kohtasin samoja kilpakumppaneita uudestaan ja uudestaan, joten halusin lähteä etsimään kokonaan uudenlaisia haasteita kokonaan uudesta lajista”.

Hard Knocks 365

Tämän tavoitteen asetettuaan Robin päätti suorittaa lajinvaihdon vuonna 2019. Normaalisti jakelen selkäsaunoja, mutta tällä kertaa olin ottavana osapuolena, hän nauraa ”Osaan kuitenkin ottaa tappion aikuisen tavoin. Laitoin egoni syrjään, sillä ymmärrän aloittavani pohjalta ja menestyksen rakentaminen on aikaa vievää puuhaa, ja erityisesti kun lajitkin ovat näin erilaisia. Minulla on tietysti vahva pohja – potkut, lyönnit ja jalkatyö –, mutta MMA:ssa paini on keskeisessä asemassa eikä minulla ollut siitä kokemusta”.

Ensiaskel MMA:n maailmaan tapahtui Hard Knocks 365 -salilla. Robin vietti vuoden harjoitellen tällä salilla Floridassa sparraten joidenkin lajin ehdottomien huippujen kanssa. ”Pääsin sparraamaan isojen poikien kanssa ja mittaamaan tasoni riittävyyden lajin parhaiden kanssa”. Robin tosin huomauttaa, ettei elämä Floridassa ole vapaa häiriötekijöistä.

“Aurinko, rannat ja yöelämä – halusin kokea Yhdysvalloissa niin paljon kuin mahdollista. Vuosi oli kuitenkin kaiken tämän ohella myös kovaa työtä ja treenasin Floridan ohella myös Las Vegasissa, Los Angelesissa ja New Yorkissa”.

Robinin MMA-debyytti

Van Roosmalen muistelee yhä lämmöllä aikaansa Yhdysvalloissa. ”Ymmärsin olevani pohjimmiltani hyvin hollantilainen ja henkisesti kaukana suurisuisista jenkeistä. Koti-ikävä vaivasi”. Nyt harjoittelu Yhdysvalloissa on ohi ja Robin on onnellinen ollessaan takaisin kotona. Va
Kalenteristani löytyy nyt 3 sovittua ottelua, joista ensimmäinen ajoittuu helmikuun loppuun. En malta odottaa, hän kertoo innostuneena. Ottelupäivään asti päivät täyttyvät lukuisista harjoituksista. Neljän viikoittaisen Culemborgissa treenattavan MMA-sessioiden lisäksi listalla on kolme harjoituskertaa potkunyrkkeilyä ja kaksi fysiikkatreeniä Den Boschissa, kaikki eri valmentajien kanssa. ”Korona-aikana treenaaminen ei ole optimaalista, mutta olen onnellinen voidessani jatkaa uraa huippu-urheilijana”.
litettavasti hänen Bellator-debyyttinsä peruuntui lokakuussa 2020 positiivisen koronatestin vuoksi.

robin_van_roosmalen

CBD ja hyödyt harjoittelussa

Van Roosmalen on iloinen voidessaan luottaa Cibdolin tukeen harjoittelussa, eikä hän viittaa pelkästään taloudelliseen tukeen.

”On tietysti hienoa saada tuloja sponsorilta, erityisesti kun palkka juoksee normaalisti otteluiden perusteella, mutta Cibdolin tuki merkitsee minulle paljon enemmän. Tuen takana on hyviä ihmisiä, jotka järjestävät minulle vaatteita ja tuotteita sekä vähentävät stressiä. Kaltaiselleni kaoottisuuteen taipuvaiselle tyypille tämä on erittäin tervetullutta”.

Käytin Cibdolin tuotteita jo ennen kuin he lähtivät sponsoroimaan minua, Robin kertoo. ”Pidän melatoniinilla terästetyistä CBD-tipoista ennen nukkumaanmenoa. Ne todella toimivat minun kohdallani auttaen rentoutumaan. Suorituskykyni on parempi hyvin levänneenä. Käytän myös Cibdolin kasvo- ja lämpövoiteita. Cibdolin tuotteet auttavat minua keskittymään ja sulkemaan häiriötekijöitä pois”.

Emme malta odottaa näkevämme Robinin MMA-kehässä, ja toivotammekin hänelle onnea ja menestystä tuleviin kamppailuihin. Yksi asia on varma. Hänen päättäväisyytensä, intohimonsa ja sitoutumisensa asettavat Robinin seuraksi kehään nousevan tiukkaan paikkaan!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku