Bailey Groenendaal

Cyclocross

Kansallisuus
Hollannin kieli
Syntymäpaikka
Schijndel
Syntymäpäivä
12. syyskuuta 2003
Alankomaiden mestaruuskisat 2018
3. sija
Zilvermeercross 2019
3. sija
Alankomaiden mestaruuskisat 2019
3. sija
Stockholm cyclocross 2020
1. sija
Maailmancupiin
Osallistuminen
Alankomaiden mestaruuskisat 2022
1. sija
instagram twitter youtube

Tarina

Bailey on rakastanut joka sekuntia pyöränsä satulassa aina siitä hetkestä alkaen, kun hän oppi pyöräilemään. Olipa hän sitten kiitämässä pyörällään läpi mudan lapsena tai treenaamassa pyöräilyliiton järjestämissä harjoituksissa Schijndelissä 12-vuotiaana, ei hänen mielessään ole ollut epäilystäkään siitä, etteikö juuri tämä olisi sitä, mitä hän haluaa tehdä. Oman tiensä luominen kuulosti liian hyvältä unelmalta jätettäväksi välistä.

Tuo urheilijan määrätietoisuus ja mudan maku suussa olikin täydellinen yhdistelmä, sillä Bailey vei kotiin kolmannen sijan cyclocross-pyöräilyn Alankomaiden mestaruuskilpailuista – ja onnistui siinä vielä ensimmäisenä kilpailuvuotenaan. Siitä lähtien hän on keskittynyt täysin cyclocrossiin nähdäkseen, mihin kaikkeen hänestä on.

Bailey on nyt ollut aktiivinen cyclocross-ajaja jo yli kuuden vuoden ajan ja kerännyt runsaasti kokemusta kansainvälisiltä areenoilta. Hän ei tavoittele pelkästään määrätietoisesti parasta mahdollista tulosta, vaan on valmis uhraamaan paljon tavoitteidensa saavuttamiseksi. Ja mikä hänen suurin tavoitteensa sitten on? Maailmanmestaruus tietenkin!

Ottaen huomioon Baileyn tekniset käsittelytaidot, kestävyyden ja voiman, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hänellä olisi tarpeellisia ominaisuuksia jatkaakseen kehittymistä cyclocross-ajajana. Yksi asia on kuitenkin varmaa; hän ei ole läheskään saavuttanut rajojaan!

"Älä koskaan luovuta, vaan vedä aina täysiä."

Tuotehaku