Robin van Roosmalen

Vapaaottelu

Kansallisuus
Hollantilainen
Syntymäpaikka
's-Hertogenbosch
Syntymäpäivä
1. lokakuuta 1989
2011 Fast & Furious
turnauksen voittaja
2012 GLORY
2. sija
2013 GLORY
2. sija
2014-2016 GLORY 70 kg
Mestari
2016-2018 GLORY 65 kg
Mestari
instagram twitter youtube

Tarina

Robin on aina ollut kiinnostunut urheilusta, ja oli 4-vuotias aloittaessaan itsepuolustustunnit. Muutama vuosi myöhemmin hän kokeili jalkapalloa, mutta ymmärsi pian soveltuvansa paremmin yksilölajeihin. Lopulta hän päätti keskittyä potkunyrkkeilyyn ollessaan 14-vuotias ja loppu – kuten sanotaan – on historiaa.

Ei mennyt aikaakaan, ennen kuin hän oli jo kohonnut vakiintuneiden nimien tasolle ja suoriutui hyvin kisoissa divisioonansa parhaita ja korkeimmin sijoittuneita vastaan. Robin ei tyytynyt pelkästään voittamaan näitä otteluita, vaan jatkoi itsensä kehittämistä siksi maailmanluokan urheilijaksi, joka hän tänä päivänä on.

Uransa aikana Robin on osoittanut maailmalle olevansa yksi alansa parhaista, nousten nelinkertaiseksi Glory-mestariksi höyhen- ja kevytsarjoissa. Hänestä tuli myös kaikkien aikojen ensimmäinen potkunyrkkeilijä, joka on kruunattu kahden painoluokan Glory-mestariksi.

Saavutettuaan menestystä, kaipasi Robin uudenlaisia haasteita siirtyen vapaaottelun maailmaan vuonna 2018. Itsevarma ja ahkera Robin asetti uuden pyrkimyksensä tavoitteet korkealle, päättäen saavuttaa kahden painoluokan vapaaottelumestaruuden.

Taistelulajiuransa ohella on Robin halunnut myös tarjota tukea vaikeasta taustasta tuleville nuorille luoden tukiverkostoja ja auttaen heitä saavuttamaan tavoitteensa.

"Älä anna pelon nujertaa unelmiasi."

Tuotehaku