Kick de Heer

Wakeboard

Kansallisuus
Dutch
Syntymäpaikka
Blitterswijk
Syntymäpäivä
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Tarina

Vaikka Kick on yhä teini-ikäinen, on hänellä jo valtava määrä kokemusta. Kickin onneksi hänen vanhempansa omistavat wakeboarding-koulun ja siellä, kypsässä neljän vuoden iässä, hän ensimmäistä kertaa astui laudalle. Nyt Kick niittää kansainvälisiä kilpailuja isä valmentajanaan.

Aluksi Kick harrasti wakeboardingia huvin vuoksi, eikä koskaan ajatellut luonnollisen lahjakkuutensa johtavan ammattiuraan. Tai tätä mieltä hän oli vuoteen 2020 saakka, kunnes hän vihdoin muutti ajattelutapaansa ja alkoi koetella rajojaan laineilla. Aktiivisesti taitojaan parannettuaan Kick voitti ensimmäistä kertaa kansainvälisen kilpailun, Eat Play Loven.

Kickin päätavoite on suoriutua hyvin wakeboardingin maailmanmestaruuskilpailuissa, mutta ensin hän haluaa elää ja harjoitella Yhdysvalloissa maailman parhaimmistoon kuuluvien wakeboard-ammattilaisten kanssa. Hän tietää, että ainoa tapa voittaa parhaat on oppia heiltä ja juuri se on asia, mitä hän aikoo tehdä.

Lahjakas ja määrätietoinen Kick jatkaa eurooppalaisissa ja Alankomaiden mestaruuskisoissa kilpailemista, vieden itseään määrätietoisesti lähemmäs unelmaa maailmanmestaruudesta.

Luonnollista lahjakkuuttaan pursuava Kick näyttää lautansa päällä yhtä elementissään olevalta kuin useimmat ihmiset kävellessään kuivalla maalla – melkoinen saavutus ottaen huomioon hänen ikänsä.

"Nauti siitä mitä teet, ja saat siitä aina kaiken irti"

Tuotehaku