Cibdol ja Karlien Sleper rattikelkkailuradoilla

Last updated:

Published:

Naisten yhden hengen rattikelkkailu: vallankumous talvilajeissa

Cibdol on äärimmäisen innoissaan voidessaan julkistaa sponsorisopimuksensa nousevan yhden hengen rattikelkkailutähden, Karlien Sleperin kanssa. Mutta ennen kuin menemme aivan asioiden edelle, niin tutustutaanpa hieman tarkemmin tähän vallankumoukselliseen talviurheilulajiin ja katsotaan, kuinka se vie rattikelkkailun aivan uudelle tasolle.

Jos et ole koskaan kuullut yhden hengen rattikelkkailusta, olet jäänyt paljosta paitsi! Vuoden 2016 nuorten olympialaisissa debyyttinsä tehneessä lajissa yksilöurheilija kilpailee eksklusiivisesti suunnitellulla yhden hengen rattikelkalla laskien. Yhden hengen rattikelkkailu eroaa joukkuelajista siinä, että kaikki urheilijat käyttävät saman mallista rattikelkkaa.

Tämä laittaa niin ensimmäiselle, toiselle kuin kolmannellekin sijalle sijoittumisen täysin urheilijoiden käsiin. Ylivoimaisen aerodynaamisen muotoilun sijaan kyse on urheilijan taidosta ja päättäväisyydestä selviytyä rata nopeimmassa ajassa. Identtisten yhden hengen rattikelkkojen käyttö laittaa totisesti yksilöurheilijoiden taidot testiin, esitellen samalla lajin naisille ympäri maailman.

Nouseva yhden hengen rattikelkkailun tähti

Eräs alankomaalainen urheilija, joka valloittaa yhden hengen rattikelkkailun maailmaa, on Karlien Sleper, joka ei pelkästään voita mitaleja, vaan rikkoo myös ennätyksiä. Karlienin tausta on yleisurheilussa ja hän on tottunut kisaamisen luomiin paineisiin. Hänen viimeaikaiset voittonsa ovat suorastaan häikäiseviä hänen todistaessaan yhä uudestaan olevansa varteenotettava tekijä rattikelkkailuradoilla.

Karlienin viimeaikaisin onnistuminen nähtiin Park Cityssä, Yhdysvalloissa, jossa hänet kruunattiin IBSF:n naisten yhden hengen rattikelkkailun 2019/20 neljännen ja viidennen kauden kisojen voittajaksi. Hän ei kuitenkaan ainoastaan voittanut tapahtumaa Park Cityssä, vaan onnistui samalla rikkomaan yhden hengen rattikelkkailun rataennätyksen, voittaen ensimmäisen kisan uskomattomalla 54,47 sekunnin tuloksellaan – mikä oli 1,18 sekuntia nopeampi kuin seuraavaksi tullut kilpakumppani!

Tutustu Karlienin Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin, niin näet, miksi hänen viimeaikaiset voittonsa eivät tule kellekään yllätyksenä. Kaikilla tileillä nähdään otteita hänen heltymättömästä harjoittelustaan, sekä rattikelkkaradalla että sen ulkopuolella. Yhden hengen rattikelkkailun keskittyessä vahvasti urheilijan suoritukseen, on palautuminen äärimmäisen tärkeää tässä toiminnan täyteisessä urheilulajissa pärjäämiseksi. Tässä Cibdol astuu mukaan kuvioihin.

Cibdol on ylpeä voidessaan sponsoroida Karlienin matkaa

Karlienin sponsorointi oli helppo päätös. Hän on paitsi yhden hengen rattikelkkailun uranuurtaja, mutta edustaa myös ylpeänä maailman kaikkia naisurheilijoita. Yhteistyömme ansiosta saamme paitsi levittää tietoutta tästä uskomattomasta urheilulajista ja sen urheilijoista, mutta huippulaatuinen CBD:mme pääsee lisäksi taustajoukoiksi tukemaan Karlienin intensiivistä treeniohjelmaa. Emme voisi olla innostuneempia tulevasta!

Tulevasta puheen ollen, seuraavat kaksi kahdeksasta naisten yhden hengen rattikelkkakisasta tullaan järjestämään maaliskuussa ja finaalin on määrä tapahtua huhtikuussa. Ja jos tämä ei vielä kuulostanut tarpeeksi jännittävältä, on naisten yhden hengen rattikelkkailu nyt osa olympiaohjelmaa Pekingin talviolympialaisissa 2022. Lajin päästessä tekemään debyyttinsä kansainvälisessä mittelössä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tapahtuma tulisi saamaan taakseen valtavaa tukea faneilta, jotka ovat innostuneita näkemään lempiurheilijansa suurkisoissa.

Yhden hengen rattikelkkailussa menestymiseen tarvitaan rohkeutta, päättäväisyyttä ja uskoa itseensä. Nämä ovat arvoja, jotka resonoivat omiemme kanssa. Voimme vain nöyränä ja kiitollisuudella ottaa vastaan Karlienin uskon Cibdoliin, emmekä malta odottaa, mitä yhden hengen kilparattikelkkailun tulevaisuus tuo tullessaan.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku