Mitä voin juoda näyttääkseni nuoremmalta?

Published:

Categories: Kollageeni

Nuoremmalta näyttäminen on monien yhteinen toive. Pyrkimys nuorekkaaseen ihoon, terveeseen kehoon ja valppauteen on johtanut anti-aging-teollisuuden kukoistukseen. Niin monet tuotteet ja toimenpiteet lupaavat nuorekkaampaa ulkonäköä, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Yksi yksinkertainen ja tehokas strategia on juoda tiensä nuorekkaamman näköiseen ihoon ja virkeämpään kehoon.

Tietyillä juomilla on voimakkaita anti-aging-ominaisuuksia, jotka voivat muuttaa terveyttäsi ja ulkonäköäsi sisältä ulospäin. Kun sisällytät oikeat juomat päivittäiseen rutiiniin, voit ehkä kääntää kelloa taaksepäin ja saavuttaa nuorekkaamman hehkun. Jatka lukemista löytääksesi parhaat anti-aging-juomat, jotka voivat auttaa sinua näyttämään ja tuntemaan itsesi vuosia nuoremmalta.

Mitä voin juoda näyttääkseni nuoremmalta?

Miksi pysyminen Hydrated on ratkaisevan tärkeää Anti-Aging

Ennen kuin keskustelemme ikääntymistä ehkäisevistä juomista, on tärkeää ymmärtää, että nesteytyksellä on elintärkeä rooli nuorekkaan ihon ja optimaalisen terveyden ylläpitämisessä. Vesi antaa iholle pullean ja kimmoisan ulkonäön ja mahdollistaa ravinteiden virtaamisen soluihin ja kudoksiin. Kuivuminen nopeuttaa ikääntymistä vahingoittamalla soluja ja aiheuttamalla tulehduksia.

Pyri juomaan vähintään 2 litraa nestettä päivittäin, ensisijaisesti vettä, yrttiteetä tai muita jäljempänä mainittuja juomia. Asianmukainen nesteytys tarjoaa vankan perustan anti-aging-ohjelmallesi.

Top Anti-Aging juomat lisätä rutiiniisi

1. Kollageeniproteiinijuomat

Kollageeni on ihmiskehon runsain proteiini, joka on välttämätön ihon, nivelten, luiden ja sidekudosten rakenteelle ja joustavuudelle. Kollageenin tuotanto vähenee iän myötä, mikä johtaa ryppyihin, ihon veltostumiseen, nivelvaivoihin ja luun tiheyden heikkenemiseen.

Kollageenilisät voivat merkittävästi parantaa ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Etsi hydrolysoituja kollageenipeptidejä, jotka liukenevat helposti smoothieen, teehen ja kahviin. Tavoittele 10-20 grammaa päivässä. Kollageeniproteiinin lisääminen juomiin auttaa palauttamaan nuorekkaan ihon, hiukset, kynnet ja nivelet.

2. Yrttiteet

Yrttiteet tarjoavat runsaasti antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä yhdisteitä, jotka suojaavat soluja ikääntyviltä vapailta radikaaleilta. Joitakin parhaita anti-aging-teetä ovat mm:

 • Vihreä tee - sisältää runsaasti epigallokatekiinigallaattia (EGCG), joka voi suojata iho- ja aivosoluja auringon aiheuttamilta vaurioilta ja hermoston rappeutumissairauksilta.
 • Valkoinen tee - Antioksidanttitaso on jopa suurempi kuin vihreässä teessä, koska se on käsitelty vähemmän. Saattaa vähentää aivohalvauksen, sydänsairauksien ja osteoporoosin riskiä.
 • Matcha-tee - kivimurskatut vihreän teen lehdet, joissa on 137 kertaa enemmän antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä. Tarjoaa valppautta ilman kofeiinia.
 • Kurkumatee - Sisältää tulehdusta ehkäisevää kurkumiinia, joka suojaa aivoja, niveliä, sydäntä ja ihoa. Tehostaa kollageenin tuotantoa.
 • Inkivääritee - Sisältää tulehdusta ehkäiseviä gingeroleja, jotka parantavat ruoansulatusta, immuniteettia ja aivotoimintaa.
 • Kamomillatee - Vähentää tulehdusta, ahdistusta ja unettomuutta. Sisältää runsaasti apigeniinia, joka suojaa ihoa UV-vaurioilta.

Juo 2-3 kupillista antioksidanttipitoista yrttiteetä päivittäin, jotta saat ikääntymistä ehkäiseviä hyötyjä. Vaihtele lajikkeita saadaksesi erilaisia fytoravintoaineita.

3. Omenaviinietikka

Omenaviinietikka (ACV) sisältää etikkahappoa, jolla on voimakkaita antibakteerisia ja antioksidanttisia vaikutuksia. ACV voi auttaa alentamaan verenpainetta ja verensokeria, mikä on tärkeää sairausriskin vähentämiseksi.

ACV lisää kollageenin tuotantoa nuorekkaan ihon aikaansaamiseksi. Sen emäksinen pH auttaa torjumaan ikääntymistä kiihdyttävää happamuutta. Lisää 1-2 ruokalusikallista ACV:tä veteen tai teehen.

4. Luuliemi

Eläinten luista ja sidekudoksesta hitaasti keitettyluuliemi sisältää runsaasti kollageenia, aminohappoja ja kivennäisaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia. Se auttaa parantamaan vuotavaa suolistoa ja vähentämään ikääntymiseen liittyviä tulehduksia.

Luuliemen nauttiminen tarjoaa proteiinia nuorekkaaseen lihasmassaan ja yhdisteitä, jotka ravitsevat niveliä, ihoa ja luita. Nauti lämmin kuppi päivittäin.

5. Kombucha

Tämä trendikäs fermentoitu tee sisältää probiootteja, entsyymejä ja antioksidantteja, jotka edistävät suoliston ja immuunijärjestelmän terveyttä. Tutkimukset osoittavat, että kombuchan polyfenoleilla ja orgaanisilla hapoilla on tulehdusta, syöpää, diabetesta ja hermoja suojaavia vaikutuksia.

Kombuchan korkea antioksidanttitaso suojaa soluja vaurioilta. Probiootit voivat parantaa ruoansulatusta, kognitiota ja mielialaa. Kuluta 4-16 oz päivittäin

6. Kookosvesi

Kookospähkinöiden sisällä olevasta kirkkaasta nesteestä on tullut suosittu juoma, koska se sisältää elektrolyyttejä. Kookosvesi sisältää aminohappoja, entsyymejä, kivennäisaineita ja sytokiinejä, joilla on anti-aging-ominaisuuksia.

Kookosvesi sisältää runsaasti sytokiinejä, jotka säätelevät solujen kasvua ja joilla on syövänvastaisia vaikutuksia. Elektrolyytit voivat auttaa vähentämään korkeaa verenpainetta. Juo 8-16 oz päivittäin.

7. Vihreät kasvismehut

Mehustamalla lehtivihreitä, kuten pinaattia, lehtikaalia, persiljaa, selleriä ja vihanneksia, kuten porkkanaa, punajuurta ja inkivääriä, saat tiivistettyä ravinteita ja antioksidantteja. Nämä mehut auttavat emäksistämään elimistöä ja torjumaan tulehdusta aiheuttavia happamia jätteitä.

Vihreiden sisältämä klorofylli auttaa puhdistamaan maksaa ja verta. Mehut tarjoavat nuoruutta lisääviä vitamiineja ja fytoravintoaineita. Tavoitteena 8-16 oz päivittäin.

8. Granaattiomenamehu

Punaisen granaattiomenamehun antioksidanttiaktiivisuus on 3 kertaa suurempi kuin punaviinin tai vihreän teen. Se on täynnä nuoruutta edistävää C-vitamiinia, antosyaaneja, tanniineja ja ellagihappoa.

Tutkimukset osoittavat, että granaattiomenan voimakkaat antioksidantit voivat hidastaa ikääntymistä, ehkäistä auringon aiheuttamia vaurioita, vähentää tulehdusta nivelissä ja kudoksissa sekä vähentää diabeteksen, syövän ja dementian riskiä. Nauti 4-8 oz päivittäin.

9. Aloe Vera mehu

Aloe-lehtien geeli on tunnettu palovammojen, haavojen ja ihosairauksien parantajana. Aloe vera -mehu tarjoaa samankaltaisia etuja sisäisesti, sillä se lievittää ruoansulatuskanavan ongelmia ja tulehduksia, jotka edistävät ikääntymistä.

Aloe lisää myös kollageenin tuotantoa, kosteuttaa ihoa ja sisältää antioksidantteja, jotka parantavat solujen korjautumista ja vastustuskykyä. Juo 2-4 oz päivittäin.

10. Kirsikkamehu

Kirsikat sisältävät melatoniinia ja antosyaaneja, jotka parantavat unta, kognitiota ja valtimoiden terveyttä. Kirsikoilla on kaikista elintarvikkeista korkein anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen pitoisuus.

Kirsikkamehu vähentää liikunnan jälkeisiä lihasvaurioita ja pienentää kihdin, niveltulehduksen, diabeteksen ja hermoston rappeutumissairauksien riskiä. Nauti 4-8 oz päivittäin.

Omien nuorisoa edistävien juomien suunnittelu

Voit luoda kotona räätälöityjä anti-aging-juomia yhdistelemällä joitakin synergistisimpiä ainesosia:

 • Matcha tee - Tarjoaa valppautta ilman kofeiinikatkoa.
 • Kollageenipeptidit - Palauttaa ihon kimmoisuuden ja nivelten terveyden.
 • Kurkuma - Tulehdusta ehkäisevä ja kollageenia lisäävä vaikutus.
 • Inkivääri - Auttaa ruoansulatusta ja verenkiertoa.
 • Klorofylli - Myrkkyä poistava vihreä pigmentti
 • Kaneli - Säätelee verensokeria ja aineenvaihduntaa.
 • Sitruuna - emäksinen ja immuniteettia vahvistava vaikutus.
 • ACV - Antibakteerinen ja suolistoa tasapainottava vaikutus
 • Cayenne - Parantaa aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa.
 • Chia-siemenet - Runsaasti proteiinia, kuitua, omega-3-rasvahappoja.

Kokeile näitä ja muita ikääntymistä ehkäiseviä ainesosia ja tee herkullisia eliksiirejä, jotka muuttavat sinua sisältä ulospäin. Valmistaudu nuorekkaaseen menestykseen siemailemalla tietäsi parempaan terveyteen ja elinvoimaisempaan ulkonäköön.

Terveys ja hyvinvointi Vastuuvapauslauseke

Tämä artikkeli tarjoaa yleistä tietoa ja keskustelua terveydestä, hyvinvoinnista ja niihin liittyvistä aiheista. Tässä artikkelissa tai linkitetyissä materiaaleissa annettuja tietoja ja muuta sisältöä ei ole tarkoitettu eikä niitä pidä tulkita lääketieteelliseksi neuvonnaksi, eivätkä tiedot korvaa ammattitaitoista lääketieteellistä asiantuntemusta tai hoitoa. Jos sinulla tai jollakin muulla henkilöllä on lääketieteellinen huolenaihe, sinun on neuvoteltava terveydenhuollon tarjoajan kanssa tai hakeuduttava muuhun ammattimaiseen lääketieteelliseen hoitoon. Älä koskaan jätä huomiotta ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa tai viivyttele sen hakemisessa sen vuoksi, että olet lukenut jotain tästä artikkelista tai linkitetyistä materiaaleista. Jos epäilet, että sinulla saattaa olla lääketieteellinen hätätilanne, soita välittömästi lääkärille tai hätäkeskukseen. Tämä artikkeli ei suosittele tai tue mitään tiettyjä tuotteita, testejä, lääkäreitä, menettelyjä, mielipiteitä tai muita tietoja, jotka voidaan mainita tekstissä. Tässä artikkelissa tai linkitetyissä materiaaleissa annettuihin tietoihin luottaminen tapahtuu yksinomaan omalla vastuullasi.

Johtopäätökset: Juominen nuorekkaaseen elinvoimaisuuteen on mahdollista.

Ikääntyminen on väistämätöntä, mutta voit hidastaa sen näkyviä vaikutuksia ravitsemalla kehoasi oikeilla anti-aging-juomilla. Kosteuttavat kollageenijuomat, antioksidanttirikkaat teet, tulehdusta ehkäisevät eliksiirit, probioottiset tonicit ja vihreät mehut ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita tapoja puolustaa solujasi ikääntymismyrkkyjä ja hapettumisvaurioita vastaan.

Päivittäinen nuorentavien juomien nauttiminen tarjoaa kattavia etuja ihon terveydelle, lihaksille ja nivelille, aivojen toiminnalle, immuniteetille, stressitasolle ja ikääntymistä nopeuttaville aineenvaihduntatekijöille. Terveellisten elämäntapojen ohella parhaat anti-aging-juomat voivat auttaa sinua näyttämään ja tuntemaan itsesi vuosikymmeniä nuoremmalta.

Joten ole luova kollageenismoothieiden, kurkuma-latten, kombucha-cocktailien ja muiden juomien kanssa ja juo tiesi nuorekkaaseen elinvoimaisuuteen!

Anti-Aging-juomia koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat parhaat anti-aging-juomat?

Joitakin parhaita anti-aging-juomia ovat:

 • Kollageeniproteiinijuomat - auttavat palauttamaan nuorekkaan ihon, hiukset, kynnet ja nivelet.
 • Yrttiteet, kuten vihreä, valkoinen, kurkuma, kamomilla - Runsaasti antioksidantteja.
 • Omenaviinietikka - Tehostaa kollageenia ja emäksisyyttä.
 • Luuliemi - Tarjoaa kollageenia, aminohappoja ja kivennäisaineita.
 • Kombucha - Sisältää probiootteja, entsyymejä ja antioksidantteja.
 • Kookosvesi - Kosteuttavia elektrolyyttejä ja ikääntymistä estäviä sytokiineja.
 • Vihreät kasvismehut - emäksiset ja ravinteikkaat mehut
 • Granaattiomenamehu - Tehokas antioksidantti ja anti-inflammatoriset
 • Aloe vera mehu - Rauhoittaa tulehdusta ja lisää kollageenia
 • Kirsikkamehu - Parantaa unta, kognitiota ja valtimoiden terveyttä.

Kuinka paljon minun pitäisi juoda päivittäin, jotta saisin anti-aging-hyötyjä?

Useimmat anti-aging-juomat hyödyttävät 1-2 päivittäisellä 6-16 oz:n annoksella. Yrttiteetä voi nauttia suurempia määriä, jopa 4-6 kupillista päivässä. Juo näiden juomien lisäksi vähintään 64 oz puhdasta vettä. Jaa juomaa koko päivän ajalle, jotta nesteytys ja ravintoaineiden imeytyminen olisi mahdollisimman hyvä.

Mitä ainesosia voin lisätä, jotta voin valmistaa räätälöityjä anti-aging-juomia?

Voit luoda räätälöityjä anti-aging-juomia, joissa on ainesosia kuten:

 • Matcha tee - Antioksidantit ja kestävä energia
 • Kollageenipeptidit - Ihon ja nivelten terveys
 • Kurkuma - Tulehduskipulääkkeet ja kollageenin tuotanto.
 • Inkivääri - Auttaa ruoansulatusta ja verenkiertoa.
 • Klorofylli - Detoksifikaatio
 • Kaneli - Säätelee verensokeria
 • Sitruuna - emäksinen ja immuunijärjestelmän vahvistaminen
 • Omenaviinietikka - Suoliston tasapainottaminen
 • Cayenne - Aineenvaihdunta ja rasvanpoltto
 • Chia-siemenet - Proteiinia, kuitua ja omega-3:aa.

Kokeile yhdistelmiä ja määriä, jotta saat tehtyä juuri sinun tarpeisiisi sopivan nuorentavan juoman.

Milloin on paras aika juoda anti-aging-juomia?

Useimmat anti-aging-juomat ovat hyödyllisiä koko päivän ajan. Kofeiinia sisältäviä lajikkeita, kuten kahvia, matchaa ja vihreää teetä, kannattaa nauttia aiemmin päivällä. Kollageeniproteiinisekoituksia, yrttiteetä, luulientä, mehuja ja kookosvettä voi nauttia milloin tahansa. Kirsikka- ja aloe vera -mehu ovat ihanteellisia ennen nukkumaanmenoa. Pysy riittävästi nesteytettynä vedellä anti-aging-juomien välillä.

Onko liian monen anti-aging-juoman juomisella päivittäin haittoja?

Tiettyjen juomien liiallinen nauttiminen voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Liiallinen kofeiini voi häiritä unta. Runsaasti sokeria sisältävät mehut voivat heikentää verensokerin hallintaa. Liika vihreä tee tai granaattiomena voi aiheuttaa vatsavaivoja herkille ihmisille. Kuten missä tahansa kuurissa, kohtuus on avainasemassa.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin näen anti-aging tuloksia näiden juomien juomisesta?

Useimmat ihmiset huomaavat hienoisia parannuksia ihossa, hiuksissa, kynsissä, nivelissä, ruoansulatuksessa ja energiatasossa 2-4 viikon kuluessa. Kumulatiiviset vaikutukset kuitenkin lisääntyvät ajan myötä, kun tuotetta käytetään päivittäin 2-3 kuukautta tai pidempään. Ole kärsivällinen, tee niistä osa rutiinia, ja niiden hyödyt tulevat.

Ovatko anti-aging-juomat parempia kuin lisäravinteiden ottaminen?

Juomat tarjoavat nesteytystä ja usein parempaa ravintoaineiden imeytymistä kuin pillerit. Mutta lisäravinteet mahdollistavat korkeammat aktiivisten aineiden pitoisuudet. Paras lähestymistapa yhdistää molemmat, jotta saadaan monipuolisia fytoravintoaineita. Juomat tarjoavat perustavanlaatuisia etuja, kun taas kohdennetut lisäravinteet parantavat ja vahvistavat vaikutuksia.

Mitkä ruokavaliomuutokset auttavat maksimoimaan anti-aging-juoman hyödyt?

Terveellinen ruokavalio, jossa on vähän sokeria, epäterveellisiä rasvoja ja jalostettuja elintarvikkeita, tukee solujen nuorentumista anti-aging-juomista. Korosta kokonaisia elintarvikkeita - hedelmiä, vihanneksia, vähärasvaisia proteiineja, pähkinöitä, siemeniä ja palkokasveja. Pysy nesteytettynä riittävällä vedellä. Rajoita alkoholin käyttöä. Anti-aging-juomat yhdistettynä optimaaliseen ruokavalioon nopeuttavat tuloksia.

Voivatko nämä juomat todella saada minut näyttämään vuosikymmeniä nuoremmalta?

Vaikka mikään yksittäinen tuote ei voi kumota ikääntymistä, kollageenijuomien, antioksidanttisten eliksiirien, anti-inflammatoristen tonicien ja ravinteikkaiden juomien sisällyttäminen rutiineihisi tarjoaa kumulatiivisia ja kattavia hyötyjä ihon terveydelle, nivelten mukavuudelle, lihasten kestävyydelle, kognitiivisille kyvyille, immuniteetille ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Kun ne yhdistetään terveellisiin elämäntapoihin, niiden vaikutukset voivat muuttaa ulkonäköäsi ja elinvoimaasi.

Tämän artikkelin kirjoittamiseen käytetyt resurssit

Asserin, J., Lati, E., Shioya, T., & Prawitt, J. (2015). Suun kautta otettavan kollageenipeptidilisän vaikutus ihon kosteuteen ja ihon kollageeniverkostoon: näyttöä ex vivo -mallista ja satunnaistetuista, lumekontrolloiduista kliinisistä tutkimuksista. Journal of Cosmetic Dermatology, 14(4), 291-301. https://doi.org/10.1111/jocd.12174.

Kulkarni, S., Dhir, A., & Akula, K. K. (2019). Fytokemikaalien potentiaalit ikääntymistä estävinä aineina. Journal of personalized medicine, 9(3), 35 . https://doi.org/10.3390/jpm9030035.

Sadowska-Bartosz, I., & Bartosz, G. (2014). Antioksidanttilisän vaikutus ikääntymiseen ja pitkäikäisyyteen. BioMed research international, 2014. https://doi.org/10.1155/2014/404680

Vaughn, A. R., Branum, A., & Sivamani, R. K. (2016). Kurkuman (Curcuma longa) vaikutukset ihon terveyteen: Systemaattinen katsaus kliiniseen näyttöön. Phytotherapy Research, 30(8), 1243-1264. https://doi.org/10.1002/ptr.5640 .

Younus, J. (2018). Superfoodin vihreän teen terapeuttiset mahdollisuudet Alzheimerin ja Parkinsonin taudeissa. Frontiers in Bioscience, 23(5), 952-982. https://doi.org/10.2741/4665.

Johnston, C. S., Gaas, C. A., & Vickers, A. (2018). Kombucha: Tiede, mikrobiologia, todistetut terveyshyödyt, yleiset riskit ja nykyinen tutkimus. Food Science & Nutrition Technology, 1(2), 000111. https://doi.org/10.23880/fsnt-16000111 .

Rigacci, S., & Stefani, M. (2016). Oliiviöljyn polyfenolien ravitsemukselliset ominaisuudet. Matkareitti viljellyistä soluista eläinmallien kautta ihmisiin. International journal of molecular sciences, 17(6), 843 . https://doi.org/10.3390/ijms17060843. https://doi.org/10.3390/ijms17060843.

Zam, W. (2020). Suoliston mikrobisto kurkumiinin mahdollisena terapeuttisena kohteena: Katsaus keskinäiseen vaikutukseen. Journal of nutritionally healthy foods, 23(4), 363-388 . https://doi.org/10.14635/nutritiousfoods.363. https://doi.org/10.14635/nutritiousfoods.363.

Ditscheid, B., Funari, S. S., & Keller, J. (2020). Omenaviinietikan vaikutukset diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Applied Sciences, 10(18), 6493. https://doi.org/10.3390/app10186493. https://doi.org/10.3390/app10186493

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku