OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • CBD-ihoöljy 200 mg
  • CBD-ihoöljy 200 mg
  • CBD-ihoöljy 200 mg
  • CBD-ihoöljy 200 mg

CBD-ihoöljy 200 mg

€ 14.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Kuivalle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
10 ml:n pullo, jossa 5 % CBD:tä (200 mg CBD:tä)
Toimii yhteistyössä muiden CBD-voiteiden (Zemadol, Soridol ja Aczedol) kanssa
Amount:
 

Anna ihollesi silkinpehmeä tuntuma Cibdolin CBD-ihoöljyn avulla. Iholle levitettävä öljymme lievittää tehokkaasti kuivien alueiden tilaa auttaen samalla ihon kireyteen. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. CBD:n, oliiviöljyn ja parfyymin voiman valjastaminen ihosi avuksi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Anna itsellesi pehmeä ja kimmoisa iho.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

CBD-öljyn voima ihon tueksi

Varta vasten ihollesi luotu CBD-ihoöljy kanavoi kannabidiolin monipuoliset vaikutukset ihoa virkistämään ja elinvoimaa tuomaan. Heitä hyvästit ärtyneille kuiville alueille ja palauta ihosi pehmeys. Vain muutama tippa auttaa palauttamaan ihosi luonnollisen pehmeyden ja kimmoisuuden.

Tuotteen perustan luo uskomattoman puhdas CBD:mme, mutta väheksyä ei tule myöskään Olea Europaean eli tuttavallisemmin oliiviöljyn ja parfyymin täydentäviä vaikutuksia. Yhdessä nämä aineosat muodostavat ulkoisesti käytettävän CBD-ihoöljyn, joka sopii kaikenlaisten ihotyyppien tueksi eikä aiheuta ärsyttäviä reaktioita. Luonnollisen tuntuinen, vesimäinen öljy imeytyy helposti, eikä jätä rasvakalvoa ihon pinnalle.

Äärimmäisen korkealaatuinen CBD-ihoöljy on vapaa geenimuunnelluista raaka-aineista, allergeeneista ja epätoivotuista kemikaaleista – ja tämän tueksi löytyy puolueettoman laboratorion tulokset. Ota CBD-ihoöljymme testiin jo tänään ja totea itse sen hyödyt kuivan ihon hoidossa.

Miten käyttää 200 mg CBD-ihoöljyä

Hiero hellästi muutama öljytippa kuivalle iholle, silmänympäryksiä välttäen. Toista toimenpide tarvittaessa useammankin kerran päivän aikana.

Taulukko
CBD-pitoisuus 200mg
Instructions Use locally on dry spots on your skin. Avoid the area around the eyes.
Säilytä Keep out of reach of children. Store in a dry room at a temperature between 8 and 25 degrees. Protect from direct sunlight and heat.
Säilyvyysaika 12 Months after opening
Content: 10ml
Ainesosat Olea Europaea Fruit Oil, Cannabidiol - Synthetically Produced, Parfume.
Väri Transparent/Pink
Muoto Öljy
Vegaaninen Kyllä
Hoitotyyppi Hoito
CBD Yes
Category Iho
Downloads
Tuotehaku