• Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger

Look Younger

€ 42.50
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Anti-age-koostumus nuoremman näköiselle iholle
Ensiluokkainen kollageenituote
Elvyttää ihoa luonnollisesti
Sisältää hydrolisoitua kollageenia kalasta
Sisältää hyaluronihappoa ja koentsyymi Q10:tä
Sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon normaalia kollageenin muodostusta
milliliters:
Amount:
 

3-pack €99,95
+ free shaker!

Cibdol Shaker Cup
Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Kauneutta sisältäpäin

Nuorekas iho rakennetaan vankalle pohjalle

Cibdolin Look Younger on suoraviivainen vastaus luonnonmukaiseen ihon nuorentamiseen ja nuorekkaaseen ihoon. Premium-laadun hydrolysoitu kollageeni, koentsyymi Q10, hyaluronihappo ja kokoelma valikoituja vitamiineja ja hivenaineita yhdistyvät Look Youngerissa ihoa tukevaksi anti-age-tuotteeksi, joka tukee ihoa kokonaisvaltaisesi antaen sille rakennetta, sidosteisuutta ja vahvuutta.

Ainesosia
Fish Collagen; Vitamins; Flavoring Agent (Lemon Lime Aroma); Minerals; Acidity Regulator (Citric Acid); Hyaluronic Acid; Vitis Vinifera Extract; Coenzyme Q10; Sweetener (Sucralose).
Pussikohtainen sisältö
Forbindelser mg %RI
Kollageenipeptidit (KALASTA) 4,75g -
C-vitamiini 250 312,5
Hyaluronihappo 10 -
Biotiini 22,5 24
Sinkki 11 114
Koentsyymi Q10 9,5 -
Käyttö

Ohjeet: Jos haluat herkullisen päivittäisen kokemuksen, suosittelemme sekoittamaan yhden mittalusikallisen Look Younger -tuotettamme mehevän smoothien, kermaisen (kreikkalaisen) jogurtin tai kasvipohjaisen juoman kanssa.

Sisältö: 30 annosta (1 pussi = päiväannos)

Säilytys: Viileä, tumma ja kuiva ja 15-25°C

Käyttöikä: 36 kuukautta avaamisen jälkeen

Characteristics

Artikkelinumero: CIBD0073 EAN 7640178660731

Pakkaus: Pahvilaatikko

Materiaalit: FSC sertifioitu pahvilaatikko

Uniikki kaava virheettömään ihoon

Premium-laatuinen Look Younger -ravinnelisämme antaa iholle sen perustan, jonka se tarvitsee näyttääkseen ja tuntuakseen hyvältä. Maailman nutrikosmetiikan pelikentälle voimalla murtautunut kollageenipohjainen tuotteemme auttaa kehoa sisältä käsin ihoa tukien ja nuorentaen sekä ikääntymisen merkkejä vähentäen. Kollageeni on kehomme keskeinen rakennuspalikka ja olennainen osa niin ihoa, luita, rustoja kuin muitakin kudoksia.

Look Younger hyödyntää hydrolysoitua kalakollageenia antaen iholle sen vakaan pohjan, jota nuorekkaalta ja elinvoimaiselta näyttävä iho tarvitsee.

Kuinka se toimii?

Perinteisiin kollageenituotteisiin verrattuna Look Younger menee askeleen pidemmälle, sillä se liittää proteiinin seuraksi C-vitamiinin, hyaluronihapon, Q10 koentsyymin, rypäleensiemenuutteen, sinkin ja biotiinin. with ingredients such as vitamin C, hyaluronic acid, coenzyme Q10, grape seed extract, zinc, and biotin. Yhdessä nämä ainesosat muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka tukee normaalia kollageenin tuotantoa, suojaa haitallisilta tekijöiltä ja ravitsee ihoa.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää näistä ainesosista, olemme listanneet sinulle joitain artikkeleita:

Täydellinen ottelu

Luontaista lähestymistapaa nuoremman näköisen ihon tavoittelussa hyödyntävä Look Younger tarjoaa kaikki tarvittavat rakennuspalikat perusteelliseen ihonhoitorutiiniin. Lisäksi se linkittyy täydellisesti Perfect Skin ravinnelisän seuraksi osaksi kokonaisvaltaista lähestymistapaa virheettömään ihon tavoitteluun – olosuhteista riippumatta.

Perfect Skin vs Look Younger

Täydellinen:

Nopeat tulokset

Kaunis hehkuva iho

Lisää ihon joustavuutta

Ryppyjen vähentäminen

Skincell-suojaus


*Vitamiini C osallistuu kollageenin muodostumiseen iholla. Ravinnelisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja.


Taulukko
CBD No
Category Iho
Tuotehaku