Cibdol laajentaa valikoimaansa mullistavilla CBN- ja CBG-öljyillään

Last updated:

Published:

Cibdol's brand new CBN & CBG Oils

Cibdol esittelee ylpeänä eksklusiivisen CBG- ja CBN-öljyjensä valikoiman. Ne eivät ainoastaan täydennä jo kattavaa CBD-tuotteiden valikoimaa, vaan tarjoavat myös monitahoisen lähestymistavan järkkymättömään hyvinvointiin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Cibdol: Kannabinoidipohjaisen tuoteinnovaation johtaja

Ollessaan kannabinoidipohjaisen tuoteinnovaation aallonharjalla pyrkii Cibdol vapauttamaan kannabinoidien täyden potentiaalin tavoitteenaan tuoda niiden merkittävät vaikutukset kaikkien käyttöön. Julkaisemalla täysin uuden CBN- ja CBG-öljymme olemme siirtyneet yhden askeleen lähemmäs tätä tavoitetta.

Laajentumisemme CBN- ja CBG-tuotteisiin ei ole pelkästään uraauurtava askel Cibdolille, vaan koko CBD-alalle. Nämä uudet öljyt sijoittavat Cibdolin alan kärkeen paitsi teknisen ylivoimaisuutensa, mutta myös entourage-vaikutuksella saavutetun yleistehokkuutensa ansiosta.

Kukin uusi tuote hyödyntää kannabinoidi kannabinolin (CBN) tai kannabigerolin (CBG) toksiinittomat ominaisuudet. Huolimatta niiden vaikeasti käsiteltävästä luonteesta olemme onnistuneet huipputeknologian ja alan johtavan ammattitaidon avulla kehittämään turvallisia, riippumattomasti testattuja öljyjä ja kristalleja.

Mitä CBN ja CBG ovat?

Hampun sisältä löytyy satoja eri kannabinoideja, terpeenejä ja flavonoideja. Kullakin on ainutlaatuinen vaikutus ihmiskehoon ja kukin on ensiarvoisen tärkeä tavoitellessamme kattavaa lähestymistapaa hyvinvointiin.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että näillä yhdisteillä voi olla laaja valikoima eri käyttötarkoituksia sekä eristettynä että yhdessä käytettynä. Kaikkia kannabinoideja ei kuitenkaan löydy kasveista samoina pitoisuuksina. Siinä missä CBD koostaa suuren osan hampun kemiallisesta rakenteesta, on kannabinoideja kuten CBN:ää ja CBG:tä huomattavasti haasteellisempaa eristää vastaavissa pitoisuuksissa.

Omistautumisemme alan huippuprosessoinnille, -uuttamiselle, -puhdistamiselle ja -suodattamiselle on kulminoitunut ainutlaatuiseen ja räätälöityyn kokemukseen. Asiakkailla on nyt saatavillaan valikoima kannabinoidituotteita, joista he voivat valita tarpeisiinsa parhaiten sopivat tinkimättä laadusta tai turvallisuudesta.


Mitä CBN- tai CBG-öljyä sinun kannattaisi kokeilla?

Oletko valmis kokeilemaan CBN- tai CBG-öljyjä itse? Cibdolin CBG-öljyt ovat kultaisen CBD-uutteemme täydentämiä ja valikoimastamme löytyy niitä eri pitoisuuksina. Löydät 2,5- ja 5-prosenttisia öljyjä sekä 99-prosenttisen puhtaita CBG-kiteitä, jotka sopivat virtaviivaista, hyvin tiivistettyä kokemusta kaipaaville.

Cibdolin CBG-öljyt

Osta CBG-öljyä

CBN-öljymme ovat saatavilla myös 2,5- ja 5-prosenttisina pitoisuuksina. Ne on valmistettu Cibdolille ominaiseen tapaan huippukorkeiden standardien mukaisesti. Lisäksi kaikki tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkkailun ja kolmannen osapuolen testauksen, jonka tulokset julkaistaan niille omistetulla CBD-analyysisivullamme.

Cibdolin CBN-öljyt

Osta CBN-öljyä

Nauti täydellisestä mielenrauhasta mullistavalla CBN- ja CBG-öljyjen valikoimalla Euroopan johtavalta kannabinoidipohjaisten ratkaisujen tarjoajalta. Luota sveitsiläisen puhtauden voimaan – luota Cibdoliin.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku