Minkä ikäiset miehet ovat parhaita sängyssä? Yllättävä totuus

Published:

Hyvään seksiin vaikuttavat monet tekijät. Mutta yksi kysymys, jota sekä miehet että naiset usein pohtivat, on: missä iässä miehet ovat seksuaalisesti parhaimmillaan? Milloin he pystyvät parhaaseen suoritukseensa sängyssä?

Sisällysluettelo:

 1. Keskeiset tekijät, jotka vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja tyytyväisyyteen
 2. Sukupuolivietti ja testosteroni - huippu varhaisaikuisuudessa
 3. Erektiotoiminta - pysyy vakaana ja myöhemmin heikkenee
 4. Orgasminen toiminta - huippu 30- ja 40-luvuilla
 5. Seksuaalinen tekniikka ja osaaminen - paranee kokemuksen myötä
 6. Tieto naisten kehosta - vahvistuu ajan myötä
 7. Emotionaalinen läheisyys ja viestintä - Grow Stronger (Kasva vahvemmaksi)
 8. Luottamus ja turvallisuus identiteettiin - lisääntyvät kypsyyden mukana
 9. Fyysisestä jännityksestä siirrytään emotionaaliseen yhteyteen
 10. Kärsivällisyys ja esileikin nauttiminen lisääntyy
 11. Vähemmän itsekeskeisyyttä, enemmän huomiota kumppanin tarpeisiin.
 12. Tyytyväisyys kehoon ja ulkonäköön - vahvuudet ja heikkoudet yhtä lailla
 13. Vähemmän keskittymistä seksuaaliseen suorituskykyyn ja valloituksiin
 14. Elämänkokemus tuo makua ja uutuutta rakasteluun
 15. Viestintätaidot lisäävät läheisyyttä ja nautintoa
 16. Kumppanien koko minän arvostus lisääntyy.
 17. Kärsivällisyyttä pitkäaikaisten suhteiden luonnollisten nousujen ja laskujen kanssa
 18. Syvempi läheisyys perustuu vuosien yhteiseen historiaan.
 19. Otetaan huomioon: Seksuaalinen kyvykkyys muuttuu, mutta ei vähene iän myötä.
 20. Usein kysytyt kysymykset
 21. Missä iässä miehet ovat seksuaalisesti aktiivisimpia?
 22. Väheneekö miesten seksihalu iän myötä?
 23. Muuttuvatko erektiot miesten vanhetessa?
 24. Onko vanhempien miesten vaikeampi saada orgasmia?
 25. Paraneeko miesten seksi ikääntyessään?
 26. Mikä on paras ikä seksiin miehille?
 27. Ajattelevatko miehet seksiä vähemmän iän myötä?
 28. Pitäisikö vanhempien miesten ottaa lisäravinteita seksihalun lisäämiseksi?
 29. Mitkä ovat merkkejä siitä, että miehen seksuaalinen huippukausi on ohi?
 30. Tarvitsevatko vanhemmat miehet seksuaalisia apuvälineitä nauttiakseen seksistä?

Minkä ikäiset miehet ovat parhaita sängyssä? Yllättävä totuus

Tämä on hankala kysymys, johon ei ole lopullista vastausta. Seksuaaliterveys ja seksuaalisuus riippuvat fyysisten tekijöiden, emotionaalisen kypsyyden, itseluottamuksen ja parisuhdetaitojen monimutkaisesta vuorovaikutuksesta. Tutkimus antaa kuitenkin jonkin verran tietoa siitä, miten ikä vaikuttaa miesten seksuaalisuuteen.

Keskeiset tekijät, jotka vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja tyytyväisyyteen

Ennen kuin käsittelemme ikääntymisen vaikutuksia, tarkastellaan joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat miehen makuuhuoneen kykyihin ja tyytyväisyyteen missä iässä tahansa:

 • Fyysinen terveys - Hyvä sydän- ja verisuoniterveys, voima, kestävyys ja energiatasot mahdollistavat paremman suorituskyvyn. Krooniset sairaudet, kuten diabetes, sydänsairaudet ja liikalihavuus, voivat heikentää seksuaalista toimintakykyä.
 • Hormonitasot - Testosteronitasot ohjaavat libidoa ja erektioita. Testosteronin lasku ei kuitenkaan ole välttämättä haitallista. Myös estrogeeni ja prolaktiini vaikuttavat halukkuuteen ja toimintaan.
 • Erektiotoiminta - Erektiohäiriöt yleistyvät yli 50-vuotiaana. Säännöllinen erektio voi kuitenkin ylläpitää peniksen terveyttä missä iässä tahansa.
 • Seksuaalikokemus ja -tekniikka - Makuuhuoneen taidot paranevat positiivisen kokemuksen ja kumppanien kanssa käytävän viestinnän myötä.
 • Itseluottamus ja kehonkuva - Fyysisiin muutoksiin liittyvä epävarmuus voi haitata suorituskykyä ja nautintoa. Positiivinen minäkuva lisää libidoa.
 • Suhdetyytyväisyys - Seksi kukoistaa, kun emotionaalinen läheisyys, luottamus ja kommunikaatio ovat vahvoja.

Tarkastellaan nyt, miten ikä vaikuttaa näihin tekijöihin.

Sukupuolivietti ja testosteroni - huippu varhaisaikuisuudessa

Miesten sukupuolivietti johtuu suurelta osin testosteronitasoista. Vaikka testosteronitaso laskee iän myötä, seksihalukkuuteen vaikuttavat myös terveys, seksuaalinen kokemus ja parisuhdetekijät.

Tutkimukset osoittavat, että miesten seksuaalinen halu ja testosteroni ovat molemmat huipussaan teini-iässä tai 20-luvun alussa ja laskevat vähitellen 30 ikävuoden jälkeen. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että 18-29-vuotiailla miehillä oli korkeampi libido kuin 30-39-vuotiailla tai 50-59-vuotiailla miehillä.

Seksuaalisen halun ja T-tasojen suhteen nuoremmilla miehillä on usein etulyöntiasema. Suuri halu ei kuitenkaan välttämättä tarkoita parempaa seksiä tai tyydytystä.

Erektiotoiminta - pysyy vakaana ja myöhemmin heikkenee

Miehillä erektiotoiminta on tärkeä osa seksuaalista terveyttä ja tyytyväisyyttä. Myös tässä tapauksessa ikä vaikuttaa suorituskykyyn - mutta ei heti.

Tutkimusten mukaan useimpien miesten erektiokyky pysyy vakaana pitkälle keski-ikään ja heikkenee huomattavasti vasta 50 ikävuoden jälkeen.

Eräässä tutkimuksessa 75 prosenttia 50-59-vuotiaista miehistä ilmoitti tyydyttävistä erektioista, kun taas yli 70-vuotiaista miehistä vain 30 prosenttia. Erektiohäiriöiden määrä kaksinkertaistui 40-70-vuotiailla.

Testosteronin väheneminen on yksi syyllinen, samoin kuin heikentynyt verenkierto ja terveydentila. Toimintahäiriöt eivät kuitenkaan ole väistämättömiä. Sydän- ja verisuoniterveyden ylläpitäminen auttaa, samoin erektiolääkkeet tarvittaessa.

Orgasminen toiminta - huippu 30- ja 40-luvuilla

Miehillä seksuaalinen tyydytys riippuu suurelta osin erektiokyvystä ja kyvystä saavuttaa orgasmi.

Tässä tapauksessa iän vaikutus on vaihteleva. Tutkimukset viittaavat siihen, että orgasmitoiminta ja -tyytyväisyys ovat huipussaan 30- ja 40-vuotiaina. Eräässä tutkimuksessa havaittiin tasaista paranemista 40-vuotiaana, minkä jälkeen se heikkeni.

Muissa tutkimuksissa ei kuitenkaan havaittu ikäeroja orgasmin toiminnassa tai tyydytyksessä. Terveydellä ja seksuaalisella kokemuksella voi jälleen olla suurempi merkitys.

Seksuaalinen tekniikka ja osaaminen - paranee kokemuksen myötä

Fyysiset tekijät eivät ole kaikki kaikessa. Miehen taito makuuhuoneessa vaikuttaa myös hänen kykyynsä tyydyttää kumppaneita.

Seksitekniikka paranee yleensä kokemuksen myötä - ja kokemusta tulee iän myötä. Nuoret miehet voivat olla innokkaita, mutta usein heiltä puuttuu hienovaraisuutta ja tietoa siitä, miten tyydyttää.

Iän myötä tulee tietoa seksuaalisesta monimuotoisuudesta, mukavuutta kertoa toiveista ja taitoja rakentaa läheisyyttä ja antaa nautintoa. Kokemus synnyttää myös itseluottamusta.

Vanhemmilta miehiltä saattaa siis puuttua kestävyyttä, mutta he kompensoivat sen seksuaalisella osaamisella - reilu kompromissi.

Tieto naisten kehosta - vahvistuu ajan myötä

Tekniikkaan liittyen vanhempien miesten ymmärrys naisten nautinnosta auttaa heitä loistamaan myös rakastajina.

Toki naisten vartalot tarjoavat elinikäisen oppimisen mahdollisuuden. Mutta suhteiden ja viestinnän kautta miehet saavat tietoa siitä, miten kiihottaa naisia heidän kypsyessään seksuaalisesti.

Nuoret miehet saattavat kompastella tässä, mutta tarkkaavaisen kumppanin kanssa miehet oppivat, missä naisten erogeeniset vyöhykkeet sijaitsevat, mikä on emotionaalisen läheisyyden rooli ja miten saavuttaa naisen orgasmi.

Emotionaalinen läheisyys ja viestintä - Grow Stronger (Kasva vahvemmaksi)

Fyysinen nautinto on tärkeää, mutta emotionaalinen yhteys on avainasemassa tyydyttävän seksin kannalta. Tässäkin iästä on etua.

Monilla miehillä tunneäly vahvistuu iän myötä, erityisesti pitkäaikaisten ihmissuhteiden myötä. Iäkkäämmät miehet ovat yleensä emotionaalisesti herkempiä, kommunikatiivisempia ja panostavat enemmän naisten tunteisiin.

Tämä tunnetaito edistää läheisyyttä makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella. Ja kumppanin sydämen ja mielen intiimi tuntemus johtaa parempaan seksiin.

Luottamus ja turvallisuus identiteettiin - lisääntyvät kypsyyden mukana

Makuuhuoneen itseluottamuksella on suuri merkitys seksuaaliseen tyytyväisyyteen. Mutta itsevarmuus kasvaa usein iän myötä.

Nuoret miehet saattavat tuntea suorituspaineita ja epävarmuutta. Kun miehet viihtyvät paremmin omassa nahassaan, itseluottamus usein kasvaa.

Kypsyys tuo mukanaan itsensä hyväksymisen ja vähentää itsetietoisuutta. Miehet miettivät vähemmän havaittuja puutteita tai arvioivat itseään ihanteiden mukaan.

Tämä luottamus antaa miehille mahdollisuuden rentoutua ja olla läsnä seksin aikana, mikä lisää molempien osapuolten nautintoa.

Fyysisestä jännityksestä siirrytään emotionaaliseen yhteyteen

Monille miehille seksistä tulee ajan myötä vähemmän fyysistä tyydytystä ja enemmän emotionaalisesti tyydyttävää.

Nuorilla miehillä on taipumus asettaa etusijalle seksuaalinen vaihtelu, useat valloitukset ja kestävyys. Mutta kun seksuaalista kokemusta kertyy, uutuudenviehätys häviää.

Emotionaaliset ja suhteelliset näkökohdat nousevat keskeisempään asemaan - toveruus, viestintä, aistillisuus. Seksistä tulee keino ilmaista rakkautta.

Tämä siirtyminen emotionaaliseen läheisyyteen parantaa yleensä yksiavioisten parien seksiä. Intohimo syntyy henkilökohtaisesta yhteydestä.

Kärsivällisyys ja esileikin nauttiminen lisääntyy

Nuoruuden seksin jännitys keskittyy usein nopeuteen - kiireelliseen orgasmiin ja nopeisiin huipentumiin.

Mutta kun kokemus tuo itseluottamusta, miehet oppivat nauttimaan seksuaalisesta kokemuksesta ja lykkäämään tyydytystä.

Kärsivällisyys antaa miehille mahdollisuuden nauttia esileikistä täysin siemauksin - ennakointi ja kiihottuminen rakentuvat hitaasti, mikä lisää tyydytystä. Vanhemmat miehet antavat rakastajien määrätä tahdin.

Kiireetön tutkiminen luo syvempää läheisyyttä ja nautintoa. Vaikka erektiot hiipuvat nopeammin, miehet löytävät aistillisesta yhteydestä arvoa.

Vähemmän itsekeskeisyyttä, enemmän huomiota kumppanin tarpeisiin.

Kypsyyden myötä lisääntyy epäitsekkyys ja halu tyydyttää intiimit kumppanit.

Nuoremmat miehet ovat alttiimpia asettamaan omat etunsa etusijalle - henkilökohtainen nautinto, nopeus ja tavoitteet ovat tärkeämpiä kuin kumppanin tarpeet. Heidän itsekeskeisyytensä voi merkitä naisen mieltymysten laiminlyöntiä.

Mutta vanhemmat miehet tekevät enemmän yhteistyötä seksuaalisten tavoitteiden yhdenmukaistamiseksi ja tasapainottavat omaa ja kumppaninsa tyydytystä. Heidän kokemuksensa tekee heistä myös huomaavaisempia rakastajia.

Täydellisempi sitoutuminen toiseen parantaa heidän rakastelunsa laatua, ellei peräti urheilullisuutta.

Tyytyväisyys kehoon ja ulkonäköön - vahvuudet ja heikkoudet yhtä lailla

Kehonkuva vaikuttaa seksuaaliseen nautintoon ja toimintakykyyn kaikissa ikävaiheissa. Itsetuntemus kuitenkin muuttuu usein myönteisemmäksi iän myötä.

Nuoret miehet tuntevat suuria paineita saavuttaa kulttuuriset ihanteet miehen kauneudesta ja machismosta. Heidän itsetuntonsa kärsii, kun todellisuus ei täyty.

Kypsyys tuo mukanaan luonnollisen ikääntymisen ja epätäydellisyyksien hyväksymisen - hiusrajaus, jonkin verran painonnousua, lieviä erektio-ongelmia. Näitä pidetään normaaleina, ei häpeällisinä.

Rakastamalla vähemmän treenattua mutta kokenutta kehoaan vanhemmat miehet vapauttavat itsensä omaksumaan intimiteettiä estoitta.

Vähemmän keskittymistä seksuaaliseen suorituskykyyn ja valloituksiin

Kulttuuriset käsikirjoitukset vaativat nuoria miehiä olemaan alati viriileitä oreja, mikä asettaa heille suorituspaineita. Riittämättömyyden pelko on suuri.

Kun miehet vanhenevat, he usein hylkäävät epärealistiset ihanteet seksuaalisesta kyvykkyydestä ja kestävyydestä. Tiheydellä on vähemmän väliä kuin laadulla.

Ilman paineita esiintyä kuin pornotähti, aistillinen nautinto ja emotionaalinen yhteys ovat päämäärä valloitusten tai kestävyyssuoritusten sijaan.

Elämänkokemus tuo makua ja uutuutta rakasteluun

Sanonta, jonka mukaan vanhemmat rakastajat "tietävät, mitä tekevät", on totta.Kokemus antaa vanhemmille miehille seksuaalista itsevarmuutta ja luovuutta.

Makuuhuonetaidot karttuvat vuosien harjoittelun aikana. Monipuoliset tekniikat ja eroottiset repertuaarit vähentävät riippuvuutta nuoruuden ominaisuuksista.

Myös seksuaaliset muistot ja mielikuvitus kausi rakastelu. Elinikäiset seikkailut, fantasiat ja kinkit maustavat asioita.

Viestintätaidot lisäävät läheisyyttä ja nautintoa

Yksi arvokkaimmista taidoista, joita ikä antaa, on viestintä - toiveiden välittäminen, rajojen asettaminen ja kumppanin ohjaaminen vastavuoroisesti.

Nuorilta miehiltä puuttuvat usein vivahteikkaat eroottiset viestintätaidot. Kumppanien sanallinen ja sanaton ohjaaminen tehostaa kuitenkin läheisyyttä ja tyydytystä.

Olipa kyse sitten sanoista, kosketuksesta, äänistä tai kehonkielestä, vanhempien miesten seksuaalinen viestintä tekee kokemuksesta paljon rikkaamman.

Kumppanien koko minän arvostus lisääntyy.

Kypsyyden myötä tulee tietoisuus siitä, että aistillinen tyydytys riippuu kumppanin arvostamisesta kokonaisvaltaisena ihmisenä.

Nuorten miesten näkemys on usein sokaistunut, ja he esineellistävät kumppaninsa ja arvostavat vain heidän pinnallisia piirteitään. Mutta kapea-alainen fokus rajoittaa läheisyyttä.

Iäkkäämpien miesten viisaus käsittää kumppanin keskeisen minän - hänen luonteensa, omituisuutensa, älykkyytensä ja arvonsa. Kokonaisvaltainen arvostus ruokkii aidompaa läheisyyttä.

Kärsivällisyyttä pitkäaikaisten suhteiden luonnollisten nousujen ja laskujen kanssa

Tuttuus synnyttää halveksuntaa, sanotaan. Mutta pitkien suhteiden aikana vanhemmat miehet oppivat kärsivällisesti selviytymään ylä- ja alamäistä.

Intohimot vaihtelevat. Halut eroavat toisistaan ja suuntautuvat uudelleen. Turhautuminen syttyy ja haihtuu. Mutta kypsät rakastavaiset elävät muutosten mukana.

Sen sijaan, että he jättäisivät romanssin laantuessa, he uskovat selviävänsä kuivista kausista ja yhdistyvät uudelleen, kun aika on oikea.

Tämä kestävyys ylläpitää parisuhdetta - ja maksaa itsensä takaisin seksuaalisesti, kun liekit syttyvät uudelleen.

Syvempi läheisyys perustuu vuosien yhteiseen historiaan.

Pitkät suhteet luovat syvää läheisyyttä, joka parantaa seksiä. Siteitä syventää se, että elämänkokemuksia koetaan yhdessä.

Luottamuksen, empatian ja haavoittuvuuden perusta kasvaa. Kumppanit tarkkailevat toistensa kehitystä, niin hyvässä kuin pahassa.

Tätä kovalla työllä hankittua tietoa - rakastavaisten olennaisesta itsestä, alkuperästä ja unelmista - ei voi verrata nuoruuden huijauksiin. Se tekee keski-iän seksistä ainutlaatuisen syvällistä.

Otetaan huomioon: Seksuaalinen kyvykkyys muuttuu, mutta ei vähene iän myötä.

Yleinen uskomus siitä, että miesten seksuaalisuus heikkenee väistämättä iän myötä, on liian yksinkertaistettu. Todellisuudessa seksuaalinen potentiaali yksinkertaisesti kehittyy - se muuttuu kohti aistimellisempaa ja emotionaalisempaa aistillisuutta.

Kokemuksen myötä keskittyminen kumppanin tyydytykseen, kärsivällisyyteen, tarkkaavaisuuteen ja viestintään lisääntyy, jotta nautinto avautuu. Nämä oppitunnit kasvattavat luottamusta ja syventävät läheisyyttä.

Vaikka nuoruus tarjoaa elinvoimaa ja uutuutta, miehet maksimoivat kumppaninsa tyytyväisyyden joka iässä hyödyntämällä vahvuuksiaan rakastajina - intohimoa, anteliaisuutta ja omistautumista.

Usein kysytyt kysymykset

Missä iässä miehet ovat seksuaalisesti aktiivisimpia?

Miehet ovat yleensä seksuaalisesti aktiivisimpia teini- ja parikymppisinä. Testosteronitasot ovat tänä aikana huipussaan, mikä lisää seksuaalista halua ja aktiivisuutta. Seksuaalisen aktiivisuuden tiheys vähenee vähitellen miesten ikääntyessä.

Väheneekö miesten seksihalu iän myötä?

Kyllä, miesten sukupuolivietti ja testosteronitasot laskevat yleensä iän myötä 30-40 ikävuoden jälkeen. Sukupuolivietti on kuitenkin monitahoinen ja riippuu monista tekijöistä - kuten fyysisestä terveydestä, seksuaalisesta kokemuksesta, parisuhteen tyytyväisyydestä ja itseluottamuksesta. Aktiivinen seksielämä voi säilyä pitkälle vanhuuteen.

Muuttuvatko erektiot miesten vanhetessa?

Useimmilla miehillä erektiokyky pysyy melko vakaana noin 50 ikävuoteen asti. 50 ikävuoden jälkeen erektio ei ehkä ole yhtä luja tai kestävä. Erektiohäiriöiden kaltaiset ongelmat yleistyvät testosteronin vähenemisen, verisuonitukosten ja sairauksien vuoksi. Sydän- ja verisuoniterveyden ylläpitäminen auttaa kuitenkin säilyttämään erektiokyvyn.

Onko vanhempien miesten vaikeampi saada orgasmia?

Joidenkin tutkimusten mukaan orgasmikyky heikkenee iän myötä, kun taas toiset tutkimukset eivät osoita eroa. Naiset kertovat usein, että vanhemmilla miespuolisilla kumppaneilla kestää kauemmin huipentua. Iäkkäillä miehillä on kuitenkin yleensä fyysiset valmiudet tyydyttävään orgasmiin, erityisesti suun kautta tai käsin tapahtuvan stimulaation avulla, jos erektiokyky on heikentynyt.

Paraneeko miesten seksi ikääntyessään?

Yleensä kyllä. Seksuaaliset taidot, emotionaalinen läheisyys, viestintä ja tieto siitä, miten miellyttää kumppania, paranevat usein kokemuksen myötä. Iäkkäämmät miehet saattavat ymmärtää paremmin naisten kehoja ja haluja. Myös itseluottamuksella on taipumus kasvaa. Iän myötä tulee siis jonkin verran kompromisseja, mutta myös enemmän aistillisuutta ja hienosäädettyjä rakastelutaitoja.

Mikä on paras ikä seksiin miehille?

Mikään yksittäinen ikä ei ole paras miesten seksuaalisuuden kannalta. Nuoremmilla miehillä voi olla enemmän kestävyyttä ja tiheyttä, mutta vanhemmilla miehillä on enemmän kokemusta kumppaneiden tyydyttämisestä. Eri ikäryhmillä on omat etunsa, jotka perustuvat elämänvaiheeseen, terveyteen, ihmissuhteisiin ja henkilökohtaisiin prioriteetteihin. Täyttävästä seksistä voi nauttia missä tahansa aikuisiässä.

Ajattelevatko miehet seksiä vähemmän iän myötä?

Seksuaalisten ajatusten esiintymistiheys vähenee jonkin verran iän myötä miehillä. Tämä riippuu kuitenkin suuresti terveydestä, parisuhteen tilasta, kulttuurista ja henkilökohtaisesta psykologiasta. Monet miehet säilyttävät voimakkaan kiinnostuksen seksiin pitkälle ikävuosiinsa. Emotionaalisesta läheisyydestä tulee usein fyysistä vapautumista tärkeämpi prioriteetti.

Pitäisikö vanhempien miesten ottaa lisäravinteita seksihalun lisäämiseksi?

Testosteronivalmisteita ei yleensä suositella, paitsi hypogonaalisille miehille, joilla on epätavallisen alhainen taso. Jotkin lisäravinteet, kuten sinkki, DHEA ja yrtit, voivat lievästi parantaa libidoa. Mutta turvallisuusriskejä on olemassa. Iäkkäämpien miesten tulisi keskittyä terveellisiin elämäntapoihin lisäravinteiden sijaan optimaalisen seksuaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Mitkä ovat merkkejä siitä, että miehen seksuaalinen huippukausi on ohi?

Ei ole olemassa mitään yleismaailmallista seksuaalista "primeä". Mutta erektiohäiriöt, energian puute, orgasmin saavuttamisen vaikeus, sukupuolielinten herkkyyden puute ja parisuhdeongelmat voivat olla merkkejä muutoksista seksuaalisessa vasteessa. Myös hormonaaliset muutokset vaikuttavat seksuaalisuuteen. Tarkkailijoiden tulisi kuitenkin varoa ikääntymisstereotypioita. Miehet voivat nauttia tyydyttävästä seksistä missä iässä tahansa.

Tarvitsevatko vanhemmat miehet seksuaalisia apuvälineitä nauttiakseen seksistä?

Ei välttämättä, mutta seksuaalisista apuvälineistä voi olla hyötyä. Voiteluaineet auttavat kuivuuteen ja kitkaan. Erektiohäiriölääkkeet, kuten Viagra, parantavat erektiota. Pariskunnat voivat tutustua leluihin, hierontaöljyihin tai sidontalaitteisiin uutuudenviehätyksen vuoksi. Seksuaalinen luovuus ja tarkkaavaisuus ovat kuitenkin tärkeimpiä hyvän seksin kannalta missä iässä tahansa.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku