Saat paksummat hiukset: Luonnolliset tavat paksuuntua ja saada hiuksesi näyttämään täydellisemmiltä.

Published:

Haluatko saada paksummat hiukset ja lisää volyymia? Monille ihmisille ohuet tai hienot hiukset voivat olla jatkuva turhautumisen lähde. Jos sinusta tuntuu, että hiuksistasi puuttuu vartaloa ja täyteläisyyttä, älä huoli - on monia keinoja, joilla hiuksia voi saada luonnollisesti näyttämään paksummilta ja täyteläisemmiltä.

Tässä artikkelissa käsittelemme 15 todistettua vinkkiä ja temppua, joiden avulla hiukset näyttävät ja tuntuvat paksummilta. Nämä menetelmät auttavat antamaan vaisuille ja ohuille hiuksille elinvoimaa ilman pidennyksiä tai permanentteja, aina oikeiden hiustuotteiden käytöstä volyymia lisääviin muotoilutekniikoihin. Lue lisää ja opi, miten saat paksummat ja tuuheammat hiukset!

Mikä aiheuttaa ohuet tai hienot hiukset?

Mikä aiheuttaa ohuet tai hienot hiukset?

Ennen kuin paneudumme keinoihin pehmentää hiuksia, on hyvä ymmärtää, mistä ohuet tai hienot hiukset ylipäätään johtuvat. Hiusten paksuus ja volyymi määräytyvät muutamien avaintekijöiden perusteella:

 • Hiustiheys - Tällä tarkoitetaan hiusfollikkelien määrää päänahassasi ja sitä, kuinka monta hiusta sinulla on neliötuumaa kohti. Joillakin ihmisillä on luonnostaan vähemmän aktiivisia follikkeleita ja pienempi hiustiheys.
 • Hiusten paksuus - Kunkin yksittäisen hiussuikaleen leveys tai ympärysmitta voi vaihdella. Ihmisillä, joilla on hienommat hiukset, on ohuemmat yksittäiset hiussuikaleet.
 • Hiusten kasvusykli - Karvatupet käyvät läpi kasvu- ja lepovaiheita. Enemmän hiuksia kasvuvaiheessa tarkoittaa täyteläisempiä hiuksia. Iän myötä kasvuvaiheet lyhenevät.
 • Hiusten katkeaminen - Muotoilusta, käsittelystä tai vääränlaisesta hoidosta johtuvat vauriot voivat aiheuttaa hiusten katkeamisen, jolloin hiukset harvenevat.
 • Sairaudet - Hiusten harveneminen voi joskus viitata taustalla olevaan terveysongelmaan, kuten kilpirauhasongelmiin, alhaiseen rautapitoisuuteen tai hormonaaliseen epätasapainoon.
 • Genetiikka - Joillakin ihmisillä on geneettisen perimänsä vuoksi taipumus ohuempiin ja ohuempiin hiuksiin.

Vaikka et voi muuttaa perimääsi tai hiustuppien tiheyttä, on silti monia tapoja saada hiuksesi näyttämään ja tuntumaan täyteläisemmiltä. Katsotaanpa vinkkejä, joilla voit maksimoida jokaisen hiusläikän volyymin.

1. Käytä paksuuntuvia shampoita ja hoitoaineita.

Yksi helpoimmista tavoista saada paksummat hiukset on käyttää tuotteita, jotka on suunniteltu lisäämään vartaloa ja volyymia. Monet shampoot ja hoitoaineet sisältävät ainesosia, jotka päällystävät hiusakselin ja saavat sen näyttämään täyteläisemmältä.

Etsi shampoot, jotka sisältävät tuuheuttavia aineita, kuten vehnäproteiinia, kofeiinia, mentolia ja B5-vitamiinia. Paksuuntuvat shampoot paisuttavat jokaista hiuslankaa kosteudella, jolloin hiukset näyttävät ja tuntuvat tiheämmiltä. Vältä raskaita öljyjä ja hoitoaineita, jotka voivat painaa ohuita hiuksia.

Käytä shampoopesun jälkeen paksuuntuvaa hoitoainetta tai naamiota. Myös paksuuntuvat voiteet ja voiteet voivat pehmentää hiuksia ja lisätä niiden kiiltoa. Kun hiukset ovat puhtaat, ne ovat litteämmät, joten hoitoaineet lisäävät volyymia.

2. Kuivashampoo on ystäväsi

Jos yrität lisätä volyymia veltostuneisiin hiuksiin pesujen välillä, ota mukaan kuivashampoopurkki. Kuivashampoo auttaa imemään ylimääräiset öljyt ja lisää hiuksiin rakeisuutta ja rakennetta, mikä saa ne näyttämään paksummilta.

Levitä kuivashampoota hiusten juuriin 2. tai 3. päivänä pesun jälkeen. Kun shampoo imee itseensä öljyt, se pehmentää tilapäisesti jokaista hiussuortuvaa, mikä antaa hiuksille lisää vartaloa ja nostetta. Ole kuitenkin varovainen - liian suuri määrä kuivashampoota voi jättää jälkeensä pölyisen valkoisen jäännöksen.

3. Hanki säännölliset trimmit

Vaikka se saattaa tuntua vastenmieliseltä, säännöllinen trimmaus on elintärkeää, jotta hiukset pysyvät paksuina ja terveinä. Halkaistut latvat voivat kulkeutua hiusakselissa ylöspäin ja aiheuttaa sekaantumista, pörröisyyttä ja katkeilua. Tiheä trimmaus (6-8 viikon välein) auttaa ehkäisemään hiusten halkeilua ja minimoimaan vaurioita.

Kun ammattitaitoinen stylisti muotoilee ja teksturoi kampauksesi, hiukset näyttävät myös täyteläisemmiltä. Pitkät tyylit, joita pituus vetää alaspäin, voivat vetää hiukset litteiksi ja näyttää enemmän päänahkaa. Hyvä leikkaus antaa nostetta siellä, missä sitä eniten tarvitset.

4. Hiero päänahkaa

Päänahan hieronta tuntuu hyvältä ja voi myös auttaa stimuloimaan verenkiertoa follikkeliin, mikä lisää hiusten täyteläisyyttä. Hiero päänahkaa sormenpäilläsi varovasti pienin pyörivin liikkein. Voit myös kokeilla pehmeäharjaista harjaa tai hierontalaitetta.

Lisääntynyt verenkierto antaa hiusjuurille elintärkeitä ravintoaineita, mikä edistää uutta kasvua. Viiden minuutin päänahan hieronta pari kertaa viikossa voi myös auttaa vähentämään stressiin liittyvää hiusten ohenemista ja hiustenlähtöä.

5. Vältä liikaa lämpöä

Kuumien työkalujen, kuten föönien, kihartimien ja suoristusraudojen, tiheä käyttö voi vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa niiden katkeamista ajan myötä. Tämä voi ohentaa hiuksia merkittävästi. Yritä rajoittaa kuumennettujen työkalujen käyttö enintään 2-3 kertaa viikossa.

Käytä aina lämpösuojasuihketta ennen lämpömuotoilua, jotta vältät vaurioita ja hiusten halkeilua. Jos rakastat hiustyyliäsi, tee se ammattimaisesti kampaamossa, jotta vältät liioittelun kotona. Anna hiuksille taukoa ilmakuivauksella, kun se on mahdollista.

6. Vaihda osaa

Joskus pelkkä hiusten jakaminen eri suuntaan voi saada aikaan välittömän tuuheuttavan vaikutuksen. Syvä sivuosa voi luoda täyteläisyyttä toiselle puolelle, kun hiukset kerääntyvät ja peittävät enemmän päänahkaa. Kokeile siksak-osaa tai vaihda edestakaisin, jotta saat vaihtelua.

Volyymin luominen juuresta on avainasemassa. Sivulle leikattu hapsu tai otsatukka voi myös peittää ohuemmat hiukset hiusrajan tuntumassa. Hiuslohkon muuttaminen antaa hienoille hiuksille välittömästi nostetta juurista. Tee keskikohdan ulkopuolinen osa, kun valmistaudut suureen illanviettoon.

7. Tease ja Backcomb strategisesti

Kun valmistaudut erityiseen tilaisuuteen, pieni takakampaus tai hiusten kiusaaminen juurilla voi tehdä ihmeitä, kun haluat lisätä volyymia. Kiusoittelemalla nopeasti pieniä osia latvasta kammalla tai harjan harjaksilla saat aikaan välittömän kohotuksen.

Keskity hiusakselin alapuolella olevien kerrosten kiusaamiseen. Suihkuta hiukset aina ensin teksturoivalla tuotteella, joka auttaa pitämään halutun muodon ja volyymin. Lisää hiuslakkaa hiustyyliin ja taltuta hiusliehdet.

8. Luota kuiviin teksturoiviin suihkeisiin

Kuivaa teksturoiva hiuslakka on yksi helpoimmista tavoista lisätä hiusten heleyttä ja vartaloa ohuisiin hiuksiin. Näissä suihkeissa käytetään tärkkelystä tai luonnollisia ainesosia, jotka imevät öljyä ja luovat erottelua ja nostetta hiusten juurille, mikä lisää volyymia.

Myös laineet ja kiharat pysyvät paremmin kuivana kuivarakennesuihkeen avulla. Sumuta sitä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai tarvittaessa latvojen korjailuun. Kokeile merisuolasuihketta, jos haluat rantamaisen tekstuurin. Levitä sitä säästeliäästi, jotta hiukset eivät jäykistyisi ja rapeutuisi.

9. Lisää äänenvoimakkuutta hiuspuutereilla tai -kuiduilla

Värilliset hiusten paksuuntumisjauheet ja -kuidut tarjoavat välittömän tiheyden ja peittävät näkyvän hiuspohjan. Nämä jauheet sävyttävät hiuksia samalla kun ne kiinnittyvät hiussuikaleisiin ja lisäävät hiusten paksuutta. Etsi keratiinikuitujauheita, jotta saat luonnollisimman ilmeen.

Paksuuntuvat jauheet ovat ihanteellisia juurten korjaamiseen värjäysten välillä tai hienojen hiusten nopeaan vahvistamiseen. Ripottele kevyesti pieni määrä alueille, jotka haluat peittää, kuten hiusrajaan tai latvaan. Sekoita sormilla luonnollisen volyymin saamiseksi.

10. Hanki Volumizing hiustenleikkaus

Pyydä stylistiäsi leikkaamaan hiukset niin, että ne saavat mahdollisimman paljon rakennetta, liikettä ja volyymia ohuisiin hiuksiin. Kerrokset ovat avainasemassa - pitkät kerrokset kasvojen ja latvan ympärillä luovat vartaloa ja liikettä. Lyhyemmät kerrokset niskassa antavat nostetta.

Tylppä leikkaus painaa ohuet hiukset alaspäin, joten valitse aina pitkät kerrokset. Jos sinulla on luonnostaan kiharat hiukset, älä tee päällekkäisiä kerroksia, sillä se voi aiheuttaa pörröisyyttä ja kutistumista. Pyydä sotkuisia, pilkottuja latvoja, jotta saat tekstuuria.

11. Lisää proteiinin saantia

Lisää proteiinia syömällä voidaan tukea hiusten tervettä kasvua ja paksuutta. Hiukset koostuvat lähes kokonaan proteiineista, joten riittävä ruokavalio tarjoaa rakennuspalikat jokaiselle hiussuikaleelle.

Proteiinipitoisia elintarvikkeita ovat liha, siipikarja, kala, pavut, linssit, pähkinät ja kananmunat. Pyri saamaan 15-20 grammaa proteiinia jokaisella aterialla. Biotiinilisät voivat myös auttaa joidenkin ihmisten hiusten paksuuntumisessa ajan mittaan.

12. Käsittele hiuksia varovasti

Se, miten harjaat, peset ja muotoilet hiuksesi päivittäin, voi myös edistää hiusten paksuutta tai johtaa niiden harvenemiseen. Käytä aina leveähampaista kampaa, joka aloittaa hiusten päistä ja työskentelee ylöspäin puristaaksesi hiuksia varovasti. Vältä kovaa harjausta juurista, sillä se voi repiä hiuksia irti.

Kun peset hiuksia, hiero päänahkaa kevyesti sormenpäillä puhdistaaksesi hiukset ilman kovaa nykimistä, jotta hiusten rikkoutuminen minimoituu. Anna hiusten tuulettua tai föönata viileällä asetuksella kosteuden sitomiseksi. Vältä tiukasti vedettyjä tyylejä, jotka aiheuttavat jännitystä juuriin.

13. Vaihda osaa ja tyyliä

Tapa, jolla erotat ja muotoilet hiuksesi, voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paksulta ne näyttävät. Kokeile joinakin päivinä syvää sivulohkoa ja seuraavina päivinä keskilohkoa. Vaihtele ilmettäsi pitämällä hiuksia yhtenä päivänä alhaalla, seuraavana päivänä taakse vedettynä ja seuraavana päivänä poninhännässä.

Partasi suunnan vaihtelu ja hiusten taaksepäin vetäminen häiritsee silmää ja peittää ohuemmat kohdat. Tärkeintä on sekoittaa hiuksia, jotta ne eivät joudu jännittymään missään päänahan kohdassa muotoilun aikana.

14. Lisää Lowlights tai Highlights

Lisäämällä strategisia matalia valoja tai korostuksia voit saada veltot hiukset näyttämään paksummilta ja ulottuvammilta. Matalat valot tai tummemmat sävyt auttavat hienoja hiuksia näyttämään tiheämmiltä. Korostukset keskittyvät paksumpiin osiin ja luovat vaikutelman kerroksellisuudesta.

Tee yhteistyötä kokeneen värjääjän kanssa selvittääksesi, saadaanko luonnollista väriäsi vasten paras vaikutus vaaleilla tai tummilla sävyillä. Osittaiset korostukset, jotka on kudottu kauttaaltaan, ja kasvojen kehystävät vaaleammat palat auttavat kohottamaan hienompia hiuksia.

15. Maskaa harvennusreunat

Jos hiusrajasi on harventunut, pyyhkäise otsatukka sivulle tai käytä pieniä hiusnauhoja ja nuppineuloja peittämään kaljuja kohtia. Pitkät kerrokset kasvojen ympärillä ja sivulle leikattu otsatukka peittävät tyylikkäästi harvat ohimot.

Jos hiusraja on hiusmuotoiltu taaksepäin, voit lisätä hiusrajan ympärille miniklipsit tai nastat, jotta saat koristeellisen vaikutelman, joka peittää harvennetut reunat. Käytä pieniä määriä hiusvoidetta, geeliä tai hiuslakkaa pitämään kuriton tukka paikoillaan kasvojen ja kaula-aukon ympärillä.

Terveet hiukset alkavat sisältäpäin

Vaikka nämä vinkit auttavat maksimoimaan volyymin, terveet hiukset alkavat sisältäpäin. Muista syödä tasapainoista ruokavaliota, jossa on runsaasti proteiinia ja rautaa, ja nauti monivitamiinia, jotta vältät puutteet, jotka voivat johtaa heikkoihin ja oheneviin hiuksiin. Etsi keinoja hallita stressiä ja nuku riittävästi, jotta tukisit paksumpia ja täyteläisempiä hiuksia.

Jos sinulla on äkillinen selittämätön hiusten oheneminen tai hiustenlähtö, käy ihotautilääkärin vastaanotolla mahdollisten sairauksien poissulkemiseksi. Ajan ja johdonmukaisen hoidon myötä hiusten pitäisi kasvaa takaisin paksumpina. Mutta älä odota - aloita jo tänään näillä todistetuilla volyymin lisäämiseen tähtäävillä vinkeillä saadaksesi upeat, täydet hiukset nopeasti.

Seuraavassa on muutamia keskeisiä asioita:

 • Käytä paksuuntuvia shampoita, hoitoaineita ja naamioita pehmentämään hiuksia.
 • Lisää volyymia juuriin kuivashampoolla.
 • Tee säännöllisiä trimmauksia ja teksturoivia leikkauksia rikkoutumisen estämiseksi.
 • Hiero päänahkaa verenkierron parantamiseksi.
 • Rajoita kuumien työkalujen, kuten föönien, silitysrautojen ja kihartimien käyttöä.
 • Vaihda osaa ja luo osioita, joilla voit peittää harventuneet kohdat.
 • Kampaa ja kiusaa hiuksia latvassa kevyesti nostatuksen aikaansaamiseksi.
 • Käytä kuivia teksturointisuihkeita ja hiuspuutereita välittömän täyteläisyyden saavuttamiseksi.
 • Pyydä stylistiäsi käyttämään kerroksia, pilkottuja latvoja ja kasvojen kehystäviä paloja.
 • Syö enemmän proteiineja, kuten lihaa, munia ja pähkinöitä, tukeaksesi hiusten kasvua.
 • Käsittele hiuksia varovasti harjatessasi ja muotoillessasi rikkoutumisen estämiseksi.
 • Vaihtele hiustyyliä ja hiusten jakoa päivästä toiseen.
 • Hanki strategisia korostuksia ja matalampia valoja saadaksesi lisää ulottuvuutta.
 • Käytä klipsejä ja nuppineuloja peittämään hiusrajassa tapahtuvaa harvennusta.

Mitkä ovat luonnollisia tapoja pehmentää ja saada hiukset näyttämään täyteläisemmiltä?

On olemassa useita luonnollisia tapoja pehmentää ja saada hiukset näyttämään täyteläisemmiltä. Joitakin menetelmiä ovat hiuslisien käyttö, hiusten kasvun edistäminen hiusten asianmukaisella hoidolla ja hiuspohjan terveydellä, hiustuotteiden käyttö, jotka on suunniteltu tekemään hiuksista paksumman näköiset, ja hiusten paksuuntumistekniikoiden käyttö.

Miten voin pehmentää ohuita hiuksiani luonnollisesti?

Ohuiden hiusten paksuuntumiseksi luonnollisesti voit yrittää stimuloida hiusten kasvua harjaamalla hiuksiasi säännöllisesti, käyttämällä hiusten kasvua edistäviä hiuslisäravinteita, pesemällä hiuksiasi tuotteilla, joiden tarkoituksena on pehmentää hiuksia, ja noudattamalla terveellistä ruokavaliota, joka tukee hiusten terveyttä.

Voivatko hiuslisät todella tehdä hiuksista paksummat?

Hiuslisäravinteet voivat mahdollisesti tehdä hiuksista paksummat tarjoamalla tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka tukevat hiusten kasvua ja hiusten yleistä terveyttä. Tulokset voivat kuitenkin vaihdella yksilön ja käytetyn lisäravinteen mukaan.

Mitkä ovat tehokkaita tapoja saada hiukset näyttämään paksummilta?

Joitakin tehokkaita tapoja saada hiuksesi näyttämään paksummilta ovat esimerkiksi hiustuotteita, jotka lisäävät hiustilavuutta, kerroksittaiset hiustenleikkaukset, kuivashampoon käyttö tekstuurin lisäämiseksi, hiusten kiusaaminen hiusjuurista ja hiustenpidennysten tai hiuslisäkkeiden lisääminen tilapäistä volyymia varten.

Miten voin pitää hiukseni terveinä ja ehkäistä hiustenlähtöä?

Jotta hiuksesi pysyisivät terveinä ja hiustenlähtö estyisi, on tärkeää ylläpitää hyvää hiustenhoitorutiinia, välttää kovia muotoilutekniikoita ja liiallista kuumuutta, syödä tasapainoista ruokavaliota, jossa on runsaasti hiusystävällisiä ravintoaineita, välttää tiukkoja kampauksia, jotka voivat aiheuttaa hiusten katkeilua, ja hakeutua ammattilaisen vastaanotolle, jos hiustenlähtö on liiallinen.

Voivatko tietyt hiustuotteet auttaa tekemään hiuksista paksummat?

Kyllä, markkinoilla on saatavilla erityisiä hiustuotteita, jotka on suunniteltu tekemään hiuksista paksummat. Nämä tuotteet sisältävät usein ainesosia, jotka lisäävät hiusten volyymia ja rakennetta ja luovat illuusion paksummista hiuksista.

Miten voin edistää hiusten kasvua ja tehdä hiuksistani paksummat?

Voit edistää hiusten kasvua ja tehdä hiuksistasi paksummat hieromalla päänahkaasi säännöllisesti verenkierron lisäämiseksi, käyttämällä hiusten kasvua edistäviä eteerisiä öljyjä, lisäämällä ruokavalioosi runsaasti hiusten terveyttä tukevia vitamiineja ja kivennäisaineita sisältäviä elintarvikkeita ja noudattamalla hyviä hiustenhoitotapoja.

Mitkä ovat joitakin yleisiä hiustenlähtöön johtavia syitä?

Hiustenlähtö voi johtua useista eri tekijöistä, kuten perimästä, hormonaalisista muutoksista, tietyistä sairauksista, huonosta ravitsemuksesta, liiallisesta muotoilusta tai lämpökäsittelyistä, stressistä ja hiuspohjan perussairauksista. On tärkeää tunnistaa syy, jotta voidaan määrittää asianmukainen hoito.

Onko olemassa mitään luonnollisia keinoja, joilla hiukset saadaan kasvamaan paksummiksi?

Kyllä, on olemassa useita luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa tekemään hiuksista paksummat. Niitä ovat esimerkiksi luonnonöljyjen, kuten kookosöljyn tai risiiniöljyn, käyttö, munanaamioiden tai aloe vera -geelin levittäminen hiuksiin sekä runsaasti biotiinia, rautaa sekä A- ja E-vitamiineja sisältävien elintarvikkeiden sisällyttäminen ruokavalioon.

Mitkä ovat joitakin keinoja ehkäistä hiustenlähtöä ja edistää uusien hiusten kasvua?

Hiustenlähdön ehkäisemiseksi ja uusien hiusten kasvun edistämiseksi on tärkeää ylläpitää terveellisiä elämäntapoja, hallita stressitasoja, välttää kovia hiustenhoitotoimenpiteitä tai hiustyylejä, käyttää hellävaraisia hiustenhoitotuotteita ja hakeutua ammattilaisen vastaanotolle, jotta voidaan käsitellä hiustenlähtöön mahdollisesti vaikuttavia perussairauksia.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku