OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Hair Complex

Hair Complex

€ 24,95
Loppu varastosta
You have successfully subscribed to this product

Vahvista hiusten eheyttä ja pigmenttiä Cibdolin Hair Complexin avulla. A- ja C-vitamiinia, niasiinia, biotiinia ja jodia sisältävä hienostunut hiuskompleksimme ei vain tue hiuspohjaa, vaan edistää hiusten normaalia kasvua ja volyymia. Miehille ja naisille sopiva vitamiinien ja kivennäisaineiden sekoitus antaa elimistölle kaiken tarvittavan kauniiden ja vahvojen hiusten tukemiseen.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Edistää kauniita, vahvoja ja tuuheita hiuksia.

Hiustenlähtö voi olla väistämätön osa ikääntymistä, mutta se ei tarkoita, ettemme voisi auttaa kehoa asettamaan hiusten normaalia kasvua ja pigmenttiä etusijalle. Tarjoamalla erityisen vitamiinien, kivennäisaineiden ja aminohappojen yhdistelmän Hair Complex tukee hiuspohjan terveyttä, hiusten normaalia pigmentoitumista ja tuuheutta. Yhdessä nämä keskeiset osatekijät edistävät kauniita ja vahvoja hiuksia ja tuovat lisää itseluottamusta, jonka tunnet jokaisena hetkenä.

Aseta terveet hiukset etusijalle

Kukaan meistä ei voi kääntää kelloa taaksepäin, mutta voimme varmistaa, että keholla on kaikki tarvittavat resurssit terveiden ja kauniiden hiusten priorisoimiseksi. Kun vitamiinien ja kivennäisaineiden määrä on rajallinen, jää hiusten ylläpito valitettavasti viimeiseksi muiden elintärkeiden kehon prosessien taakse. Tässä tilanteessa lisäravinteet voivat osoittautua ratkaisevan tärkeiksi sekä miehille että naisille, jotka haluavat palauttaa ja suojella normaalia hiusten kasvua.

24 korkealaatuista ainesosaa

24 keskeistä ainesosaa, mukaan lukien B-vitamiinikompleksi, sisältävä Hair Complex tarjoaa juuri sitä, mitä hiuksesi tarvitsevat kukoistaakseen. Itse asiassa erityinen A- ja C-vitamiinien, niasiinin, jodin, biotiinin, seleenin ja muiden vitamiinien yhdistelmä toimii saumattomasti yhdessä tukien hiuksiasi ja päänahkaasi.

Nauti kauniista ja vahvoista hiuksista täysin luonnollisen Hair Complex -hiuskompleksin sisältämien vitamiinien, kivennäisaineiden ja aminohappojen sekoituksen avulla. Helposti nieltävät kapselit sopivat kätevästi nykyisen hyvinvointirutiinisi rinnalle tarjoten päivittäisen itseluottamusboostin, johon voit luottaa.

Miten Cibdolin Hair Complexia käytetään

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ota kaksi kapselia päivässä lasillisen vettä ja aterian kanssa. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Taulukko
Määrä 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku