Miten menettää vatsa rasvaa jooga?

Published:

Etsitkö menettää, että itsepäinen vatsa rasvaa? Et ole yksin. Monet ihmiset kamppailevat päästäkseen eroon ylimääräisistä kiloista ja tuumista keskivartalonsa ympäriltä. Hyvä uutinen on, että jooga voi olla tehokas tapa menettää vatsan rasvaa, kun se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon.

Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, miten jooga auttaa polttamaan vatsaa ja kerromme aloittelijoille sopivasta joogarutiinista, joka kohdistuu ytimeen. Annamme myös vinkkejä elämäntapamuutoksiin, joilla voit maksimoida painonpudotuksesi. Oletko valmis oppimaan, miten menettää vatsa rasvaa joogan avulla? Aloitetaan!

Miten jooga polttaa vatsa rasvaa?

Miten jooga polttaa vatsa rasvaa?

Jooga auttaa menettämään vatsa rasvaa monin tavoin:

Rakentaa laihaa lihasmassaa

Tietyt jooga-asennot kehittävät ydin- ja vatsalihaksia käyttämällä kehon painoa vastuksena. Mitä enemmän lihasmassaa sinulla on, sitä enemmän kaloreita ja rasvaa kehosi polttaa levossa. Lihakset auttavat myös muokkaamaan kehoa ja kiristämään löysää ihoa.

Lisää joustavuutta

Jooga parantaa notkeutta, jolloin pystyt puristamaan ja vääntämään paremmin ydinharjoituksissa. Tämä auttaa kohdistamaan rasvaa vatsan ympärille. Joustavuus ehkäisee myös loukkaantumisia, jotka voivat haitata harjoittelua.

Vähentää stressiä

Kortisoli on hormoni, jota vapautuu stressin aikana ja joka edistää rasvan varastoitumista vatsan ympärille. Jooga alentaa kortisolitasoja, mikä auttaa siirtämään kehon "rasvan varastointitilasta" "rasvanpolttotilaan".

Tehostaa aineenvaihduntaa

Nopeampi aineenvaihdunta helpottaa laihtumista. Joogan aikana rakennetut lihakset yhdistettynä aktiivisen joogan aikana vapautuvaan adrenaliiniin auttavat tilapäisesti nopeuttamaan aineenvaihduntaa.

Lievittää jännitystä

Jooga lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa kehoa. Lonkan kireät koukistajat ja huono ryhti edistävät vatsan ulkonemista. Jooga löysää kireitä lihaksia ja kohdistaa kehon uudelleen.

Lisää verenkiertoa

Kiertoasennot ja inversiot auttavat lisäämään verenkiertoa itsepäisille rasva-alueille. Tämä kierrättää ravinteita ja happea ja auttaa rasvasoluja vapauttamaan varastojaan.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että jooga optimoi kehon koostumusta, joustavuutta, hormoneja, ryhtiä ja verenkiertoa vatsan rasvanpudotuksen edistämiseksi. Katsotaan nyt, mitkä ovat parhaita joogatyyppejä rasvanpolttoon.

Mitkä joogatyylit polttavat eniten vatsa rasvaa?

Kaikki jooga ei ole luotu yhtä hyväksi rasvanpolttoa ajatellen. Tässä ovat tehokkaita joogatyylejä vatsan rasvan menettämiseen:

Vinyasa

Vinyasa-jooga koostuu sarjasta virtaavia liikkeitä, jotka on sovitettu yhteen hengityksen kanssa. Tunnit polttavat 400-600 kaloria tunnissa ja auttavat karistamaan ei-toivottua rasvaa. Jatkuva liike kasvattaa lihaksia ja vääntää ydintä.

Ashtanga

Ashtangassa noudatetaan voimakasta jooga-asentojen sarjaa, jonka tarkoituksena on lisätä voimaa, joustavuutta ja polttaa rasvaa. Jump backit, punnerrukset ja lankut kohdistuvat vatsalihaksiin. Voit odottaa polttavasi noin 500 kaloria.

Voimajooga

Voimajooga muokkaa lihasmassaa ja lisää kalorien kulutusta. Nopea tempo auttaa polttamaan vatsarasvaa. Tunneilla tehdään lankkuja, rutistuksia ja sydänlihasliikkeitä, mikä tekee treenistä rasvanpolttavaa.

Kuuma jooga

Studiot lämmitetään noin 100°F:n lämpötilaan ja 40 %:n ilmankosteuteen hikoilun edistämiseksi. Hikinen ympäristö polttaa enemmän kaloreita. Satunnaiset tunnit eivät haittaa useimpia ihmisiä, mutta pidä huoli, ettet ylikuumene.

Kundalini

Kundalini sisältää dynaamisia hengitystekniikoita ja nopeita joogasarjoja lämmön ja energian lisäämiseksi. Syvä hengitys aktivoi ytimen ja vapauttaa samalla stressihormoneja, jotka aiheuttavat vatsaan rasvaa.

Yhteistä on, että nämä tyylit edistävät rasvanpolttoa voimakkaan liikkeen, ydinaktivoinnin, lihaskuntoutuksen ja stressinpoiston avulla. Virtaavat tyylit polttavat hieman enemmän kaloreita kuin staattiset tyylit, kuten hatha- tai yinjooga. Katsotaanpa esimerkki vatsaa rasvaa polttavasta joogasekvenssistä.

15 minuutin jooga rutiini menettää vatsa rasvaa

Alla on 15 minuutin aloittelijan vatsaa polttava joogasarja, jota voi harjoitella 3-5 kertaa viikossa. Pidennä ajan myötä kestoa 30-45 minuuttiin, kun kestävyytesi paranee. Tässä ovat jooga-asennot:

 1. Kissa- / lehmäasento (5 kierrosta): Lämmittele ydintä ja selkärankaa. Hengitä sisään kaartaaksesi selkää, hengitä ulos pyöristäessäsi selkää.
 2. Alaspäin kääntyvä koira (pidä 30 sekuntia): Aktivoi vatsalihakset ja reisilihakset. Käytä ydintä.
 3. Lankku (pidä 20 sekuntia): Lankku: Käytä vatsalihaksia. Vedä napa kohti selkärankaa.
 4. Matala loikka kierteen kanssa (5 per puoli): Kierrä kohdistamaan vatsalihakset ja vatsalihakset. Nojaa eteen taivutettuun polveen.
 5. Veneasento (pidä 20 sekuntia): Haastava tasapainoasento työskentelee syvällä ytimessä. Tartu tarvittaessa reiden takaosiin.
 6. Silta-asento (pidä 15 sekuntia): Vahvista pakaralihaksia ja reisilihaksia samalla kun kiinteytät vatsaa.
 7. Jalkojen laskut (10 per puoli): Vatsalihakset ja polttaa vatsaa. Pidä alaselkä painettuna alaspäin.
 8. Polkupyörän kyykyt (15 per puoli): Pyöriviä rutistuksia, jotka vaikuttavat vatsalihaksiin ja vatsalihaksiin. Kädet pään taakse.
 9. Makuuasennossa oleva kierre (5 per puoli): Vartalon vääntäminen kohdistuu rasvakahvoihin ja vatsalihaksiin.
 10. Savasana (1 minuutti): Savasana: Lepoasento antaa lihasten korjata ja kehon latautua.

Pyri virtaamaan sujuvasti asentojen välillä hengityksen avulla. Käytä ydinlihaksia ja ylläpidä oikea linjaus loukkaantumisten välttämiseksi. Kuuntele kehoasi ja pidä taukoja tarpeen mukaan. Nappaa joogamatto ja aloitetaan!

Vinkkejä maksimoida vatsa rasvaa tappio jooga

Maksimoidaksesi rasvanpolttopotentiaalin, tässä on muutamia vinkkejä joogaharjoituksen tehostamiseksi:

 • Kokeile lämmitettyjä luokkia polttaaksesi enemmän kaloreita
 • Lisää painoja käsivarsien tasapainon ja lankkujen aikana lihaksen rakentamiseksi.
 • Hidasta liikkeitä täyden liikelaajuuden ja lihassupistuksen saavuttamiseksi.
 • Sisällytä voimavirrat plyometrisiin harjoituksiin voimakkaamman kalorien polton saavuttamiseksi.
 • Harjoittele johdonmukaisesti 2-4 kertaa viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
 • Pidä asentoja pidempään, kuten lankkuja ja sivulankkuja, jotta keskivartalo osallistuu syvällisesti.
 • Täydennä joogaa sydän- ja voimaharjoittelulla optimaalisen rasvanpudotuksen saavuttamiseksi.
 • Vähennä stressiä meditaation, hengitysharjoitusten ja savasanan avulla.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa on elintärkeä. Täydennä joogaa seuraavilla elämäntavoilla, jotta laihtuminen tehostuisi.

Elämäntapa vinkkejä menettää vatsa rasvaa

Maksimoidaksesi vatsan rasvan menetyksen, ota käyttöön nämä terveelliset tavat:

 • Noudata kalorivajetta - polta enemmän kaloreita kuin kulutat.
 • Pienennä annoskokoja - käytä pienempiä lautasia äläkä syö liikaa.
 • Rajoita alkoholin käyttöä - sisältää runsaasti tyhjiä kaloreita.
 • Lopeta tupakointi - liittyy vatsan rasvaan
 • Minimoi sokeri - runsassokeriset elintarvikkeet edistävät rasvan varastointia
 • Syö enemmän proteiinia - auttaa säilyttämään lihasmassaa laihdutettaessa.
 • Juo runsaasti vettä ruokahalun hillitsemiseksi.
 • Hallitse stressiä - korkea kortisolipitoisuus edistää vatsan rasvoittumista.
 • Nuku 7-9 tuntia - unen puute lisää nälkähormoneja.
 • Seiso ja kävele enemmän - vältä pitkää istumista.

Joogan, ruokavalion muutosten ja muiden terveellisten tapojen avulla voit vihdoin saavuttaa litteän ja kiinteän vatsan! Kerrataanpa, mitä opimme:

Päätelmä

 • Jooga auttaa menettämään vatsaa rakentamalla lihaksia, parantamalla joustavuutta, vähentämällä stressiä, tehostamalla aineenvaihduntaa, lisäämällä verenkiertoa ja lievittämällä lihasjännitystä.
 • Aktiiviset joogatyylit, kuten vinyasa, ashtanga, powerjooga, hot jooga ja kundalini, tarjoavat tehokkaan vatsaa polttavan treenin.
 • Harjoittele 15 minuutin aloittelijan joogarutiinia 3-5 kertaa viikossa vatsaan kohdistuvan rasvan torjumiseksi.
 • Täydennä joogaa sydän- ja voimaharjoittelulla sekä elämäntapamuutoksilla, kuten kalorivajeella, saadaksesi parhaat tulokset.
 • Pysy mukana! Yhdistä jooga terveelliseen ruokailuun ja säännölliseen liikuntaan, jotta voit muotoilla ytimesi ja pudottaa ylimääräistä painoa.

Kääri siis joogamattosi esiin ja valmistaudu menettämään tuo itsepäinen vatsarasva! Johdonmukaisuudella ja omistautumisella jooga voi muuttaa paitsi kehosi myös mielesi ja yleisen hyvinvointisi. Namaste!

P.S. Oletko kokeillut CBD-öljyä? Jotkut tutkimukset osoittavat, että CBD-öljy voi auttaa polttamaan vatsan rasvaa muuttamalla huonoa valkoista rasvaa hyväksi ruskeaksi rasvaksi, josta on helpompi päästä eroon. CBD-kapselien ominaisuudet voivat myös auttaa vähentämään turvotusta ja hoikentaa vatsan ulkonäköä! Harkitse täyden spektrin CBD:n lisäämistä kuuriisi maksimoidaksesi vatsan rasvanpolttoa.

Mitkä ovat parhaat jooga-asennot vatsaan kohdistuvaan rasvaan?

Joitakin parhaita vatsaan kohdistuvia joogaposeerauksia ovat lankku, veneasento, soturi III, tuoliasento, silta-asento, keula-asento, heinäsirkka-asento, selinmakuulla kierto ja sivulankku. Nämä asennot harjoittavat vatsalihaksia, vatsalihaksia ja alaselkää polttaakseen erityisesti vatsarasvaa.

Kauanko kestää, kunnes näen tuloksia joogan vatsan rasvanpolttorutiineista?

Monet oppilaat huomaavat hoikemman ja kiinteämmän ytimen jo 2-4 viikon kuluessa siitä, kun he harjoittelevat joogaa useita kertoja viikossa. Tulokset riippuvat kuitenkin lähtöpainosta ja ruokavaliosta. Johdonmukaisuuden myötä voit odottaa näkeväsi dramaattisempia rasvanpudotustuloksia 6-12 viikon kuluessa.

Mitkä jooga rekvisiitta auttaa polttaa vatsa rasvaa?

Joogatelineiden, kuten palikoiden, hihnojen ja pehmusteiden avulla voit pitää asentoja pidempään tai venyttää niitä syvemmälle, mikä auttaa sitouttamaan ytimen. Painopallot, vastuskuminauhat tai kevyet käsipainot voidaan sisällyttää joogavirtoihin vatsan rasvanpolttoa tehostamaan. Liukumaton joogamatto auttaa myös vatsa-asentojen harjoittelussa.

Pitäisikö minun tehdä joogaa tyhjään vatsaan menettää vatsa rasvaa?

Joogan harjoittelu tyhjään vatsaan voi auttaa polttamaan rasvaa tehokkaammin, koska ruoansulatus ohjaa verenkiertoa pois lihaksista. Vältä kuitenkin huimausta - juo vettä ja ota tarvittaessa pieni välipala. Energisoivat virtaavat sarjat ovat ihanteellisia tyhjään vatsaan.

Kuinka aikaisin aamulla on parasta tehdä jooga laihtuminen?

Aamujooga tyhjään vatsaan noin 30-60 minuuttia heräämisen jälkeen voi tehostaa aineenvaihduntaa ja edistää rasvanpolttoa. Kuuntele kuitenkin kehoasi - iltajooga voi olla parempi vaihtoehto, jos et ole aamuihminen. Paras aika on silloin, kun harjoittelet johdonmukaisesti.

Mikä joogarutiini on tehokkain vatsan rasvan menettämiseen?

Keskity aktiivisiin virtaaviin joogatyyleihin, kuten vinyasa-, ashtanga- tai powerjoogaan, joissa on vatsa-asentoja, kuten lankkuja, veneitä, kierroksia ja kyykkyjä, joita pidetään 30-90 sekuntia kutakin. Lisää intensiteettiä ja kestoa ajan myötä. Vältä pitkiä lepojaksoja asentojen välillä.

Pitäisikö minun joogata joka päivä menettää vatsa rasvaa nopeammin?

Päivittäinen jooga voi auttaa sinua menettämään vatsaa nopeammin, koska se polttaa enemmän kaloreita ja harjoittaa ydinliikuntaa säännöllisesti. Pidä kuitenkin lepopäiviä tarpeen mukaan, jotta kehosi voi palautua, etenkin kun se on kipeä tai väsynyt. Ihanteellista on 3-5 joogakertaa viikossa. Harrasta ristikkäistreeniä vapaapäivinäsi.

Mitkä joogahengitystekniikat auttavat polttamaan vatsa rasvaa?

Hengitystekniikat, kuten kapalbhati (kallon kiiltävä hengitys), uddiyana bandha (vatsalukko) ja tulen henkäys, supistavat vatsalihaksia nopeasti vatsan rasvan poistamiseksi. Harjoittele näitä tekniikoita hitaasti opettajan opastuksella.

Kuinka kauan minun täytyy pitää jooga-asentoja polttaakseni rasvaa?

Aloittelijana pidä asentoja 5-15 hengityskerran ajan, kunnes ne kestävät 30-60 sekuntia. Kehon kuunteleminen on tärkeintä - lopeta aikaisemmin, jos muoto horjuu. Edistyneemmät oppilaat voivat pitää lankkuja tai sivulankkuja 60-120 sekuntia, jotta keskivartalo saadaan syvään käyttöön.

Toivottavasti nämä vastaukset auttavat selittämään, miten maksimoida vatsan rasvan menetys tehokkaalla joogarutiinilla! Kerro minulle, jos tarvitset selvennystä tai sinulla on lisäkysymyksiä.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa tutkitaan, miten vatsaa voi laihduttaa joogan avulla. Siinä kerrotaan, että jooga rakentaa lihasmassaa, lisää joustavuutta, vähentää stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännitystä ja parantaa verenkiertoa, mikä auttaa polttamaan vatsa rasvaa. Aktiiviset joogatyylit, kuten Vinyasa, Ashtanga, Power Yoga, Hot Yoga ja Kundalini, ovat parhaita keskivartaloon kohdistuvia joogatyylejä. Mukana on esimerkki 15 minuutin aloittelijan joogarutiinista, joka sisältää kissa- ja lehmäasennon, alaspäin suuntautuvan koiran, lankun, lonkkakierteen, veneasennon, silta-asennon, jalkojen alentamiset, polkupyörän kädenpuristukset ja paljon muuta, joka harjoittaa ydintä. Vinkkejä annetaan vatsan rasvan menetyksen maksimoimiseksi, kuten lämmitettyjen tuntien kokeileminen, painojen käyttäminen, liikkeiden hidastaminen, plyometristen liikkeiden lisääminen ja johdonmukainen harjoittelu. Joogan täydentämiseksi käsitellään myös elämäntapatottumuksia, kuten kalorivajeen noudattamista, annosten vähentämistä, alkoholin rajoittamista, sokerin minimoimista, proteiinien lisäämistä, stressin hallintaa ja riittävää unta. Yhteenvetona voidaan todeta, että joogan yhdistäminen muuhun liikuntaan ja terveelliseen syömiseen voi auttaa karistamaan ylimääräistä painoa vatsasta ja saamaan litteän ja kiinteän vatsan. Mukana on myös UKK-osio, jossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin parhaista asennoista, rekvisiitoista, rutiineista, kestosta ja hengitystekniikoista vatsan rasvan karistamiseksi.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku