Miten polttaa 1000 kaloria päivässä liikunnalla / harjoittelulla?

Published:

Haluatko tehostaa treeniäsi ja polttaa 1000 kaloria päivässä? 1000 ylimääräisen kalorin polttaminen päivittäin voi auttaa tehostamaan painonpudotusta ja lisäämään kalorivajettasi, jotta rasvanpoltto olisi tehokkaampaa. Vaikka 1000 kalorin polttaminen yhdellä treenillä voi tuntua joistakin pelottavalta, on itse asiassa monia toteutettavissa olevia tapoja polttaa yli 1000 kaloria päivässä liikunnan avulla.

Tässä pitkässä artikkelissa selvitämme tarkalleen, kuinka monta kaloria suositut harjoitukset polttavat tunnissa, miten voit turvallisesti polttaa 1000 kaloria päivässä harjoitusohjelman avulla, annamme esimerkkiharjoitussuunnitelmia, joiden avulla voit polttaa jopa 1000 kaloria päivässä, ja jaamme käyttökelpoisia vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan korkean kalorienpolttotavoitteesi. Sukelletaan mukaan!

Miten polttaa 1000 kaloria päivässä liikunnalla / harjoittelulla?

Päivittäisen kaloripolttotavoitteen määrittäminen

Ennen kuin laadit harjoitussuunnitelman, jonka tavoitteena on polttaa 1000 kaloria päivässä, on tärkeää selvittää, onko tämä sinulle sopiva ja kestävä tavoite. Seuraavassa on muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon:

 • Nykyinen kuntotaso: Jos olet vasta aloittanut treenaamisen, olet juuri palannut liikunnan pariin tauon jälkeen tai sinulla on loukkaantuminen, 1000 kalorin päivätavoite voi olla alussa epärealistinen. Rakenna ensin peruskuntotaso keskittyen johdonmukaisuuteen ja lisää sitten vähitellen haastetta.
 • Rungon koko: Suuremmat kehot polttavat luonnostaan enemmän kaloreita treenatessa kuin pienemmät kehot. Hyvä vertailukohta on painosi - jokaista 10 kiloa enemmän painoa kohden voit odottaa polttavasi 100 kaloria lisää treenaamalla päivässä.
 • Ruokavalio ja ravitsemus: Jos haluat polttaa turvallisesti 1000 kaloria päivässä aktiivisuuden avulla, sinun on varmistettava, että syöt riittävästi, jotta voit tukea harjoitteluasi. Riittävän terveellisten kalorien ja ravintoaineiden nauttiminen antaa sinulle riittävästi polttoainetta ja auttaa ehkäisemään burnoutia.
 • Lepo ja palautuminen: Kovassa harjoittelussa on ratkaisevan tärkeää kuunnella kehoa ja varata riittävästi lepopäiviä. Salli asianmukainen palautuminen korkean intensiteetin harjoitusten välillä, jotta vältät ylikuntoa.

Pyrkikää löytämään sopiva piste, jossa 1000 kalorin polttaminen päivässä tuntuu haastavalta mutta kestävältä pitkällä aikavälillä kehollesi. Varaudu muuttamaan sitä tarvittaessa tuntemustesi mukaan. Tutkitaan nyt, miten suunnitella tehokas 1000 kalorin polttava harjoitussuunnitelma.

Kuinka monta kaloria liikunta polttaa tunnissa?

Ennen kuin laadit suunnitelman 1000 kalorin polttamiseksi päivässä, on hyvä tietää, kuinka monta kaloria tavallinen harjoittelu polttaa tunnissa. Tässä on yksityiskohtainen katsaus:

 • Kävely - 155-kiloinen henkilö polttaa noin 167 kaloria tunnissa kävellessään kohtuullisella 3,5 kilometrin tuntivauhdilla. Nopeampi kävely nopeudella 4,5 mailia tunnissa polttaa noin 314 kaloria tunnissa. Voit polttaa enemmän kaloreita kävellessäsi, kun lisäät kaltevuutta tai käytät myös painoliiviä.
 • Hölkkä - Hölkkä 5 mailin tuntinopeudella polttaa noin 532 kaloria tunnissa 155 kiloa painavalla henkilöllä. Jos vauhti kiihtyy 6 mph:iin, palaa noin 639 kaloria tunnissa. Lenkkeily polttaa sitä enemmän kaloreita, mitä nopeammin voit juosta.
 • Juokseminen - Juoksemalla vauhtia, kuten 8 mailia tunnissa, voit polttaa enemmän kaloreita tunnissa. 155-kiloinen juoksija polttaa noin 861 kaloria juostessaan 8 minuutin mailia.
 • Uinti - Odota polttavasi 409-716 kaloria tunnissa uintia kohden painostasi ja rasitustasostasi riippuen. Intensiteetillä on suuri vaikutus uinnissa poltettuihin kaloreihin.
 • Pyöräily - Pyöräily rennolla 10 mailin tuntivauhdilla polttaa noin 372 kaloria tunnissa. Nopeampi pyöräily nopeudella 12-14 mailia tunnissa nostaa kulutuksen 594 kaloriin tunnissa painostasi riippuen.
 • Elliptinen - Jos käytät elliptistä kuntopyörää korkealla vastuksella tunnin ajan, voit polttaa 737-840 kaloria tunnissa. Elliptinen kuntosali tarjoaa sekä sydäntä että alavartaloa kiinteyttäviä etuja.
 • HIIT-harjoitukset - Korkean intensiteetin intervalliharjoittelussa vuorottelevat intensiiviset harjoitukset ja palautumisjaksot. HIIT voi polttaa yli 1000 kaloria tunnissa jälkipolttovaikutuksen ansiosta.
 • Voimaharjoittelu - Painojen nostaminen polttaa noin 112-224 kaloria 30 minuutin voimaharjoittelujaksolla harjoituksista riippuen. Mitä enemmän lihaksia rakennat, sitä enemmän rasvanpolttopotentiaalia.

Kuten näet, kävelyn kaltainen vähän kuormittava sydänliikunta polttaa vähiten kaloreita, kun taas HIIT:n kaltaiset intensiiviset kokovartaloharjoitukset voivat polttaa yli 1000 kaloria vain 60 minuutissa. Siksi HIIT on yksi ajallisesti tehokkaimmista tavoista polttaa yli 1000 kaloria päivässä.

Onko mahdollista (tai turvallista) polttaa 1000 kaloria yhdessä harjoituksessa?

Vaikka teoriassa on mahdollista, että jotkut hyvin hyväkuntoiset henkilöt voivat polttaa 1000 kaloria yhdellä 90-120 minuutin korkean intensiteetin treenillä, tämä ei yleensä ole suositeltavaa tai kestävää useimmille ihmisille.

Pyrkimys polttaa 1000 kaloria yhdellä harjoituskerralla voi johtaa nopeasti ylikuntoon, loppuunpalamiseen, loukkaantumiseen, väsymykseen ja saattaa aiheuttaa sen, että kehosi saa liian vähän polttoainetta koko loppupäivän ajan. Se vaatii lähes maksimaalista ponnistelua pitkän ajanjakson ajan, jota useimmat aloittelevat ja keskitason harjoittelijat eivät pysty turvallisesti ylläpitämään.

Turvallisempi lähestymistapa on polttaa tavoitteeksi asetetut 1000 kaloria yhdistämällä sydän- ja voimaharjoittelua sekä ylimääräistä aktiivisuutta päivän mittaan. Harjoittelun jakamisella vältetään minkään yksittäisen kehonosan ylikuormittaminen. Se antaa sinulle myös enemmän joustavuutta, jotta voit treenata intensiivisesti silloin, kun sinusta tuntuu siltä, että jaksat, ja ottaa kevyemmin silloin, kun se on tarpeen.

Useimmille ihmisille, jotka haluavat polttaa 1000 kaloria päivässä, terveellisin strategia on pyrkiä keskimääräiseen kaloripolttoon tekemällä 2-3 keskittynyttä treeniä päivässä, jota täydennetään aktiivisella liikunnalla.

Kuinka monta kaloria voit polttaa päivässä

Se, kuinka monta kaloria voit realistisesti polttaa päivässä, riippuu ensisijaisesti kehon koosta, harjoittelun intensiteetistä ja kestosta, harjoitustyypistä ja ponnistelutasosta.

Tässä on karkea arvio siitä, kuinka monta kaloria eri painoiset ihmiset voivat olettaa polttavansa liikunnalla päivässä:

 • 125 kiloa painava henkilö: Palaa noin 640-960 kaloria päivässä liikunnan avulla.
 • 155 kiloa painava henkilö: Voi polttaa noin 800-1200 kaloria päivässä treenaamalla.
 • 185-kiloinen henkilö: Voi polttaa 1000-1400 kaloria päivässä liikunnan avulla.
 • 225 kiloa painava henkilö: voi polttaa 1200-1600 kaloria päivittäisessä harjoittelussa.

Nämä vaihteluvälit ottavat huomioon erot harjoittelun intensiteetissä, pituudessa ja ponnisteluissa. Kuten näet, mitä enemmän painat, sitä enemmän kaloreita luonnollisesti poltat treenin aikana. Tämä johtuu siitä, että suuremman kehon liikuttaminen vaatii enemmän energiaa.

Huomattava kaloripoltto on kuitenkin edelleen hyvin mahdollista kevyemmille ihmisille, jotka harjoittelevat voimakkaasti ja rakentavat huomattavia lihaksia.Myös sydänharjoittelun valinnat vaikuttavat poltettuihin kaloreihin, mitä tarkastelemme seuraavaksi.

Miten valita paras Cardio harjoitus polttaa 1000 kaloria

Kaikenlainen sydänliikunta voi auttaa sinua polttamaan 1000 kaloria päivässä, mutta jotkin lajit ovat ajallisesti tehokkaampia kuin toiset. Tässä on joitakin parhaita vaihtoehtoja:

HIIT - Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu toimii vuorottelemalla nopeita intensiivisiä harjoitusjaksoja lyhyiden lepojaksojen kanssa. HIIT maksimoi EPOC:n (ylimääräinen hapenkulutus harjoituksen jälkeen), joka on jälkipoltto, joka jatkuu vielä tunteja treenin jälkeen. Vain 30-40 minuutin HIIT-treeni voi polttaa yli 600-1000 kaloria.

Juokseminen - Juokseminen on yksi tehokkaimmista kaloreita polttavista harjoituksista. Vauhdilla, kuten 8 mailia tunnissa, voit polttaa yli 900 kaloria tunnissa. Sisällytä juoksuun joitakin spurtteja ja mäkiä lisäpolttoa varten. Muista lisätä juoksukilometrejä vähitellen, jotta vältät loukkaantumiset.

Uinti - Vesi tarjoaa haastavan vastuksen, joka lisää kalorienpolttoa. Voit polttaa jopa 716 kaloria tunnissa uidessasi kovaa vauhtia. Intervalliuintiharjoitukset ovat myös erittäin tehokkaita.

Hyppynaru - Hyppynaru on usein unohdettu tappaja sydänkalorien polttaja. Voit kuluttaa reilusti yli 800 kaloria tunnissa, varsinkin jos siihen liitetään kaksoisvaihtoehtoja ja -vaihtoehtoja. Se on myös vähän vaikuttavaa.

Soutu - Soutu treenaa käsiä, jalkoja, ydintä ja sydäntä. Voimakkaan tahdin ylläpitäminen soutulaitteella voi tuottaa yli 800 kalorin kulutuksen tunnissa 185-kiloiselle henkilölle.

Kettlebells - Kettlebell-harjoitukset, kuten swingit, cleans ja snatches, tuottavat valtavan koko kehon kaloripolton. Voit polttaa yli 13 kaloria minuutissa heilauttamalla kahvakuulaa voimakkaasti.

Sekoita näitä huippukaloreita polttavia sydänharjoituksia valloittaaksesi päivittäisen 1000 kalorin tavoitteesi.

Voimaharjoittelu - Olennainen osa Burning 1000 kalorit

Vaikka sydänliikunta on tehokas tapa polttaa kaloreita hetkellisesti, se ei ole ainoa harjoitusmenetelmä, jota sinun tulisi käyttää, jos haluat polttaa 1000 kaloria päivässä. Voimaharjoittelu on tärkeää, jotta voit lisätä yleistä kalorienpolttoasi useilla tärkeillä tavoilla:

Rakentaa lihaksia - Mitä enemmän lihaksia sinulla on, sitä enemmän kaloreita kehosi polttaa ympäri vuorokauden. Jokaista lihaskiloa kohden kehosi polttaa jopa 50 ylimääräistä kaloria päivässä levossa. Ajan mittaan usean kilon lihaksen kasvattaminen voi lisätä päivittäistä energiankulutustasi sadoilla kaloreilla.

Lisää EPOC: ia - Voimaharjoittelu aiheuttaa pienen jälkipolttovaikutuksen, joka ylläpitää kohonnutta kaloripolttoa treenin päätyttyä. Tämä vaikutus voimistuu, kun yhdistät voimaharjoittelua ja sydänliikuntaa.

Parantaa työkapasiteettia - Vahvistumalla pystyt työskentelemään kovemmin ja pidempään sydänliikunnan aikana, mikä johtaa suurempaan kalorinkulutukseen. Voimaharjoittelu torjuu väsymystä ja parantaa kestävyyttä.

Nopeuttaa aineenvaihduntaa - Raskaat yhdistelmähissit, kuten kyykyt, deadliftit ja penkkipunnerrukset, nostavat aineenvaihduntaa välittömästi harjoittelun jälkeen. Aineenvaihduntasi voi pysyä koholla 24-48 tuntia nostamisen jälkeen.

Tavoittele 2-4 voimaharjoitusta viikossa täydentämään sydänliikuntaa. Valitse kokonaisvartaloliikkeitä, kuten kyykkyjä, keuhkojumppia, punnerruksia ja soutuja, joissa käytetään haastavaa vastusta.

Ravitsemus Vinkkejä Fueling Your Workouts

Jotta voit turvallisesti ylläpitää 1000 kalorin päivittäistä polttamista aktiivisuuden avulla, sinun on syötävä riittävästi, jotta voit tukea harjoitteluasi. Seuraavassa on muutamia huippuravitsemusvinkkejä paljon kaloreita polttaville kuntoilijoille:

 • Kuluta riittävästi kaloreita päivittäin, jotta et jää vajaaksi. Aktiiviset ihmiset tarvitsevat enemmän kaloreita, eivät vähemmän.
 • Syö riittävästi hiilihydraatteja, jotta voit tankata harjoituksiasi. Noin 3-5 grammaa hiilihydraatteja kiloa kohti on hyvä lähtökohta. Ajoita hiilihydraatit harjoittelujakson ympärille.
 • Proteiinin saannin tulisi olla suurempi, noin 0,8-1 grammaa kiloa kohti, jotta lihaksia voidaan korjata ja rakentaa. Painota vähärasvaisia proteiineja, kuten kanaa, kalaa, kreikkalaista jogurttia, munia ja proteiinijauhetta.
 • Terveelliset rasvat, kuten avokado, pähkinät, oliiviöljy ja pähkinävoiteet, säätelevät hormoneja ja auttavat sinua palautumaan. Rasvan osuus kaloreista on suositeltavaa olla 20-30 prosenttia.
 • Syö sekoitus monimutkaisia hiilihydraatteja, vähärasvaisia proteiineja ja terveellisiä rasvoja 3-4 tunnin välein. Näin saat pysyvää energiaa ja vakaan verensokerin.
 • Huolehdi riittävästä nesteytyksestä juomalla päivittäin noin puolet kehon painostasi unssia vettä, enemmän, jos harjoittelet intensiivisesti.

Oikeanlainen ravinto täyttää energiavarastosi, jotta kehollasi on riittävästi voimavaroja korkeakaloristen treenien läpiviemiseksi. Kiinnitä yhtä paljon huomiota ruokavalioon kuin harjoitteluun.

Näyte harjoitukset polttaa 1000 kaloria päivässä

Jotta saisit käsityksen siitä, miten voit turvallisesti jäsentää treenisi niin, että poltat yli 1000 kaloria päivässä, tässä on kolme esimerkkiä korkean kalorimäärän polttavista harjoitussuunnitelmista:

Esimerkki harjoitussuunnitelmasta 1:

 • AM: 60 minuutin HIIT-harjoitus: 800 kaloria
 • PM: 300 kaloria: 60 minuutin voimaharjoitus: 300 kaloria
 • Päivittäinen aktiivisuus: 30 minuutin kävely + portaiden kulkeminen: 150 kaloria.
 • Palaneet kalorit yhteensä: 1250

Esimerkki harjoitussuunnitelmasta 2:

 • AM: 30 minuutin HIIT-harjoitus: Kalorit: 600 kaloria
 • Aamulla: 30 minuuttia lenkkeilyä: 300 kaloria
 • PM: 60 minuutin Zumba-tunti: 600 kaloria
 • Päivittäinen toiminta: 30 minuutin kävely: 150 kaloria
 • Palaneet kalorit yhteensä: 1650

Esimerkki harjoitussuunnitelmasta 3:

 • Aamulla: 45 minuutin voimaharjoittelu: 220 kaloria.
 • Aamulla: 30 minuuttia elliptinen: 370 kaloria
 • PM: 60 minuutin spin-tunti: 600 kaloria
 • Päivittäinen aktiivisuus: 45 minuutin kävely: 250 kaloria.
 • Palaneet kalorit yhteensä: 1440

Kuten näet, jokainen suunnitelma sisältää sekoituksen haastavaa sydänliikuntaa, voimaharjoittelua ja muuta matalamman intensiteetin liikuntaa, kuten kävelyä, päivän mittaan. Tämä treenaa kehoasi perusteellisesti rasittamatta liikaa mitään yksittäistä osaa ja jakaa kaloripolttoa helpommin saavutettavien tulosten saavuttamiseksi.

Voit vapaasti sekoittaa aktiviteetteja omien mieltymystesi ja käytettävissä olevien välineiden mukaan, jotta rutiinisi pysyy tuoreena! Tärkeintä on käyttää johdonmukaisesti erilaisia korkean intensiteetin harjoitusmenetelmiä.

Top 10 vinkkiä polttaa 1000 kaloria päivässä

Nyt kun ymmärrät treenistrategiat, joilla poltat 1000+ kaloria päivässä, tässä on muutamia asiantuntijoiden lisävinkkejä:

 1. Sekoita sydänliikuntaa - Jos haluat mahdollisimman paljon kaloreita, vaihda HIIT-, juoksu-, pyöräily-, uinti-, hyppynaru- ja soutuharjoituksia.
 2. Sisällytä voimaharjoittelu - Nosta 2-4x viikossa keskittyen koko kehon yhdistelmäharjoituksiin, kuten kyykkyihin, deadlifteihin ja punnerruksiin. Tämä rakentaa lihaksia ja lisää aineenvaihduntaa.
 3. Kokeile uusia liikuntatunteja - Vaihtelu on avainasemassa, joten osallistu erilaisille tunneille, kuten spinningiin, bootcamp-tunneille, kamppailulajeihin, CrossFitiin jne. Ohjaajat työntävät sinut pois mukavuusalueeltasi.
 4. Kävele päivittäin - Kävely on helppo tapa lisätä kalorien kulutusta päivän aikana. Hanki kuntoilunseurantalaite, joka motivoi sinua kävelemään pidemmälle.
 5. Valitse haastava vastus - Nostatpa sitten painoja tai käytät sydänlaitteita, valitse raskaampi vastus ja nopeampi nopeus maksimoidaksesi kalorien kulutuksen.
 6. Treenaaaamulla - Aamulla harjoittelu lisää rasvanpolttoa, koska insuliiniherkkyys on korkeampi koko yön kestäneen paaston jälkeen.
 7. Treenaa kaksi kertaa päivässä - Kun harjoittelu jaetaan aamulla sydän- ja lihaskuntoharjoitteluun ja myöhemmin voima-/kardioharjoitteluun, kulutat enemmän kokonaiskaloreita.
 8. Kierrä soittolistasi - Piristävän ja energisoivan musiikin kuuntelun on todettu parantavan urheilusuoritusta ja motivaatiota ponnistella kovempaa.
 9. Palkkaa vastuukumppani - Kun sinulla on treenikaveri tai henkilökohtainen valmentaja, se lisää ulkoista motivaatiota 1000 kalorin tavoitteen saavuttamiseen joka päivä.
 10. Seuraa edistymistäsi - Kalorien kulutuksen seuranta aktiivisuusseurantalaitteiden avulla ja harjoitusten ennalta suunnitteleminen poistaa arvailut, jotta pysyt tavoitteessasi.

Kun näitä strategioita noudatetaan johdonmukaisesti yhdessä oikean ravitsemuksen ja levon kanssa, useimmat ihmiset voivat polttaa turvallisesti 1000 kaloria päivässä liikunnan avulla. Muista vain kuunnella kehoasi ja muuttaa harjoituksiasi tarpeen mukaan.

Pohjapiirroksen Burning 1000 kaloria päivässä

1000 kalorin polttaminen päivässä liikunnan avulla on hyvin saavutettavissa, mutta se vaatii sitoutumista, johdonmukaisuutta, kovaa työtä ja älykästä ohjelmointia. Yhdistämällä intensiivisiä sydänharjoituksia, kestävyysharjoittelua, aktiivisuutta koko päivän ajan, asianmukaista polttoainetta ja lepoa, voit ehdottomasti saavuttaa ja ylittää tämän kunnianhimoisen kalorienpolttotavoitteen.

Muista vain edetä hitaasti, jotta vältät ylikuntoa. Aloita lisäämällä yksi korkean intensiteetin harjoitus ja lisää sitten vähitellen harjoitustiheyttä, intensiteettiä ja kestoa, kun kuntosi paranee. Kärsivällisyys ja johdonmukaisuus ovat avainasemassa - älä odota polttavasi 1000 kaloria päivässä heti. Mutta pysy mukana, ja poltat kaloreita kuin ammattilainen hetkessä!

Mitkä ovat parhaat vinkkisi 1000+ kalorin polttamiseen päivittäisessä treenissä? Mitkä kaloreita polttavat harjoitukset ovat mielestäsi tehokkaimpia?

Mitkä harjoitukset polttavat eniten kaloreita?

Joitakin harjoituksia, jotka polttavat huomattavan paljon kaloreita, ovat juoksu, uinti, pyöräily, HIIT-harjoittelu ja hyppynaru.

Kuinka monta kaloria voin polttaa päivässä?

Päivän aikana poltettavien kalorien määrä riippuu useista tekijöistä, kuten painosta, aineenvaihdunnasta, aktiivisuustasosta ja sukupuolesta. Keskimäärin ihminen voi polttaa noin 1500-2000 kaloria päivässä.

Onko mahdollista polttaa 1000 kaloria päivässä?

Kyllä, on mahdollista polttaa 1000 kaloria päivässä yhdistämällä intensiivisiä harjoituksia, kuten HIIT-harjoituksia, juoksua tai uintia, sekä tasapainoinen ruokavalio.

Kuinka kauan kestää polttaa 1000 kaloria?

Aika, joka kuluu 1000 kalorin polttamiseen, riippuu harjoituksen intensiteetistä. Korkean intensiteetin harjoitukset, kuten HIIT tai juoksu, voivat auttaa sinua polttamaan 1000 kaloria noin 60-90 minuutissa, kun taas vähemmän intensiiviset harjoitukset voivat kestää kauemmin.

Mikä harjoituskone tai -laite voi auttaa polttamaan enemmän kaloreita?

Juoksumatot, elliptiset laitteet ja kiinteät polkupyörät voivat auttaa sinua polttamaan enemmän kaloreita, koska ne harjoittavat useita lihasryhmiä ja tarjoavat intensiivisemmän harjoittelun.

Mitkä ovat harjoituksia, jotka voivat auttaa minua polttamaan 1000 kaloria?

Joitakin harjoituksia, joiden avulla voit polttaa 1000 kaloria, ovat juoksu, uinti, pyöräily, hyppynaru, HIIT-harjoittelu ja circuit training.

Voinko polttaa 1000 kaloria HIIT-harjoittelulla?

Kyllä, HIIT-harjoitukset (High-Intensity Interval Training) ovat tunnettuja kaloreita polttavasta potentiaalistaan. Hyvin suunniteltu HIIT-harjoitus voi auttaa sinua polttamaan jopa 1000 kaloria lyhyemmässä ajassa verrattuna muihin harjoituksiin.

Miten voin polttaa 1000 kaloria ilman liikuntaa?

Vaikka liikunta on tehokkain tapa polttaa kaloreita, voit polttaa kaloreita myös päivän mittaan pysymällä aktiivisena, lisäämällä NEAT-aktiivisuutta (Non-Exercise Activity Thermogenesis) ja kuluttamalla vähemmän kaloreita terveellisen ruokavalion avulla.

Voinko polttaa 1000 kaloria aerobisilla harjoituksilla?

Kyllä, aerobiset harjoitukset, kuten juoksu, pyöräily, tanssi tai aerobic-tunnit, voivat auttaa sinua polttamaan huomattavan määrän kaloreita ja edistää tavoitettasi polttaa 1000 kaloria päivässä.

Miten laihduttaminen liittyy 1000 kalorin polttamiseen?

Painonpudotus edellyttää kalorivajeen luomista, mikä tarkoittaa, että poltat enemmän kaloreita kuin kulutat. Polttaessasi 1000 kaloria päivässä voit edistää tätä kalorivajetta ja auttaa painonpudotuksessa.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku