10 eri tapaa polttaa 500 kaloria tunnissa.

Published:

Haluatko polttaa 500 kaloria tunnissa? Etsitkö parasta treeniä 500 kalorin polttamiseen? Lihavuuslukujen noustessa monet ihmiset etsivät tehokkaita tapoja polttaa kaloreita ja laihtua. Polttaessasi 500 ylimääräistä kaloria päivässä voit laihtua noin kilon viikossa!

Miksi on hyödyllistä tietää, miten polttaa 500 kaloria nopeasti?

Tässä artikkelissa esitellään 10 loistavaa vaihtoehtoa 500 kalorin polttamiseen alle 60 minuutissa. Tarkastelemme eri harjoituksia, kerromme yksityiskohtaisesti, kuinka monta kaloria kukin polttaa tunnissa, ja selitämme, miten maksimoit kalorien palamisen. Lue lisää ja opi, miten poltat kaloreita ja parannat terveyttäsi liikunnan avulla!

Miksi on hyödyllistä tietää, miten polttaa 500 kaloria nopeasti?

500 kalorin polttaminen tunnissa saattaa kuulostaa paljolta, mutta se on hyvin mahdollista oikeanlaisella liikunnalla. Tieto siitä, miten polttaa kaloreita nopeasti, on hyödyllistä useista syistä:

 • Se voi auttaa sinua saavuttamaan kalorivajeen tavoitteen painonpudotuksessa. Jos haluat laihtua yhden kilon viikossa, tarvitset 3 500 kalorin alijäämän. Tämä alijäämä syntyy polttamalla 500 ylimääräistä kaloria päivässä.
 • Lyhyet, intensiiviset harjoitusjaksot polttavat enemmän kaloreita minuutissa kuin matalamman intensiteetin harjoitukset. Voit polttaa enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa.
 • Paljon kaloreita polttavat harjoitukset parantavat sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja rakentavat kaloreita polttavia lihaksia. Tämä tehostaa aineenvaihduntaa, joten poltat enemmän kaloreita koko päivän.
 • Liikunnan aikana kulutettujen kalorien seuraaminen auttaa sinua määrittämään, saavutatko painonpudotukseen tarvittavan alijäämän.
 • Kun tiedät, mitkä treenit polttavat eniten kaloreita, voit maksimoida kaloripolton harjoitusten aikana.

Kuinka monta kaloria tunti liikuntaa polttaa?

Tunnissa poltettavien kalorien määrä riippuu harjoituksesta, painostasi ja siitä, kuinka intensiivisesti harjoittelet. Tässä on karkea arvio tunnissa poltetuista kaloreista 155-kiloiselle henkilölle:

 • Kävely: 300 kaloria
 • Lenkkeily: 500-600 kaloria
 • Uimakierroksia: 500 kaloria
 • Pyöräily: 400 kaloria
 • HIIT-harjoitus: 600-800 kaloria: 600-800 kaloria
 • Painoharjoittelu: 250-400 kaloria

Painavammat ihmiset polttavat enemmän kaloreita samalla liikunnalla. Yleisesti ottaen korkean intensiteetin sydänliikunta ja kokovartaloharjoittelu polttavat eniten kaloreita tunnissa.

10 tapaa polttaa 500 kaloria alle 60 minuutissa

Tässä on 10 loistavaa harjoitusta, joiden avulla voit polttaa 500 kaloria alle tunnissa:

1. Juokse 3-4 mailin lenkki

Juokseminen polttaa paljon kaloreita lyhyessä ajassa. Kun juoksuvauhti on 10 minuuttia mailia kohden, 155-kiloinen henkilö polttaa noin 100 kaloria mailia kohden. Neljän mailin juoksu 40 minuutissa polttaa siis noin 500 kaloria.

2. Pyöräile tai souda 50 minuuttia

Sekä pyöräily että soutu polttavat kaloreita nopeasti. Voimakas pyöräily tai 50 minuutin soutu voi polttaa yli 500 kaloria. Jos haluat polttaa enemmän, voit tehdä jaksoja, joissa vastus ja nopeus ovat korkeat.

3. Ui kierroksia 60 minuutin ajan

Jos uit tunnin ajan kohtalaisen kovalla vauhdilla, useimmat ihmiset polttavat yli 500 kaloria. Vapaauinti- ja rintauintikierrosten yhdistelmä pitää sen mielenkiintoisena.

4. Ota sydäntä pumppaava spin- tai pyöräilykurssi.

Spinning- tai korkean intensiteetin pyöräilytunnit polttavat usein yli 700 kaloria tunnissa. Nopea vauhti, kiipeily ja intervallijaksot nostavat sykkeen korkealle, jolloin kaloreita palaa mahdollisimman paljon.

5. Jump Rope 30-45 minuuttia

Hyppynaru on erittäin tehokas kalorien räjäyttäjä. Alle 30 minuutissa nopeaa köysihyppelyä voi polttaa yli 500 kaloria. Käytä intervalliharjoittelua korkean intensiteetin ylläpitämiseksi.

6. Kokeile potkunyrkkeilyä tai sydänpotkunyrkkeilyä.

Potkunyrkkeilyn lyönnit, potkut ja urheilulliset liikkeet tuhoavat kaloreita. Käy energisellä potkunyrkkeilytunnilla tai tee potkunyrkkeilyintervalleja raskaalla säkillä, jolloin voit polttaa jopa 800 kaloria tunnissa.

7. Tee HIIT-juoksumattoharjoitus

HIIT (korkean intensiteetin intervalliharjoittelu) on nopea tapa polttaa kaloreita. Lyhyiden sprinttijaksojen tekeminen juoksumatolla voi polttaa yli 700 kaloria vain 30-40 minuutissa. Sprinttaa 30 sekuntia ja palauta sitten 90 sekuntia.

8. Ota korkean intensiteetin spin-tunti

Spinning-tunneilla käytetään intensiivisen pyöräilyn jaksoja, joissa on palautumisjaksoja. Pidä sykkeesi koholla koko ajan, ja näillä 50 minuutin tunneilla voi kuluttaa jopa 750 kaloria.

9. Suorita kova kiertoharjoittelujakso

Kiertoharjoittelussa yhdistyvät painonnosto ja sydänliikuntajaksot, kuten hyppynaru, soutu ja kettlebellin heilautukset. Se polttaa rasvaa ja pitää aineenvaihdunnan korkealla harjoittelun aikana ja sen jälkeen.

10. Pelaa koripalloa, jalkapalloa tai mailapalloilua.

Korkean intensiteetin urheilu voi polttaa jopa 800 kaloria tunnissa. Jatkuva liike, sprintti ja lihasten käyttö polttaa megakaloreita!

5 vinkkiä polttaa eniten kaloreita tunnissa

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit maksimoida kalorien kulutuksen, jotta voit polttaa 500 kaloria alle tunnissa:

 • Sisällytä HIIT: Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu polttaa enemmän kaloreita kuin tasainen sydänliikunta. Vuorottele intensiivisiä jaksoja lyhyiden lepojaksojen kanssa.
 • Käytä suuria lihasryhmiä: Koko kehon harjoitukset, kuten burpees ja kettlebell swings, polttavat enemmän kaloreita kuin yksittäiset liikkeet.
 • Pysy nesteytettynä: Kuivuminen heikentää treenisuoritusta, joten poltat vähemmän kaloreita. Juo vettä ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen.
 • Käytä hyvää muotoa: Se lisää kalorinkulutusta, kun treenaat pidempään ja intensiivisemmin.
 • Seuraa intensiteettiä: Sykemittarin avulla voit ylläpitää korkeaa intensiteettitasoa, jotta kaloreita kuluu mahdollisimman paljon.

Otos: 500 kalorin polttaminen on täysin mahdollista.

500 kalorin polttaminen alle tunnissa on haastava mutta saavutettavissa oleva tavoite useimmille suhteellisen hyväkuntoisille ihmisille. Älykäs ohjelmointi, jossa yhdistyvät HIIT, kokovartaloharjoitukset ja yhdistelmäliikkeet, on avainasemassa kalorien polton maksimoimiseksi.

Kun poltat jatkuvasti 500 ylimääräistä kaloria päivässä, saavutat 3500 viikoittaisen kalorivajeen, joka tarvitaan 1 kilon rasvanpudotukseen viikossa. Valitse siis harjoittelu, josta nautit, ja valmistaudu hikoilemaan, polttamaan kaloreita ja muokkaamaan laihaa vartaloa!

Tässä ovat keskeiset asiat:

 • Korkean intensiteetin sydän- ja kokovartaloharjoittelu polttaa eniten kaloreita tunnissa.
 • Juoksu, pyöräily, uinti ja HIIT-harjoitukset sopivat hyvin 500 kalorin nopeaan polttamiseen.
 • Käytä intervalliharjoittelua, isojen lihasryhmien harjoituksia ja oikeaa muotoa kalorien polton maksimoimiseksi.
 • 500 ylimääräisen kalorin polttaminen päivittäin voi auttaa sinua menettämään noin 1 kilon viikossa.
 • Liikunnan aikana poltettujen kalorien seuranta auttaa varmistamaan, että kalorivaje säilyy ennallaan

Kokeile siis yhtä näistä tehokkaista kaloreita räjäyttävistä treeneistä, ja poltat 500 kaloria hetkessä!

K: Mitkä ovat 10 eri tapaa polttaa 500 kaloria tunnissa?

V: Tässä on 10 eri tapaa polttaa 500 kaloria tunnissa:

K: Miten voin arvioida harjoituksen aikana poltettujen kalorien määrän?

V: On olemassa erilaisia kaavoja ja verkkolaskureita, joilla voi arvioida harjoituksen aikana poltettujen kalorien määrää. Näissä laskelmissa otetaan huomioon esimerkiksi kehon paino, harjoituksen intensiteetti ja harjoituksen kesto.

K: Mitkä ovat hauskoja tapoja polttaa 500 kaloria?

V: Hauskoja tapoja polttaa 500 kaloria ovat esimerkiksi tanssi, osallistuminen ryhmäliikuntatunneille, urheilun harrastaminen, uinti ja pyöräily.

K: Kuinka kauan kestää polttaa 500 kaloria?

V: 500 kalorin polttamiseen kuluva aika riippuu harjoituksen intensiteetistä ja kehon painosta. Keskimäärin 500 kalorin polttamiseen tarvitaan noin 60 minuuttia kohtalaista tai intensiivistä liikuntaa.

K: Mitkä harjoitukset auttavat polttamaan 500 kaloria 30 minuutissa?

V: Korkean intensiteetin treenit, kuten piiriharjoittelu, juoksu, potkunyrkkeily ja intervalliharjoittelu, voivat auttaa sinua polttamaan 500 kaloria vain 30 minuutissa.

K: Voinko polttaa 500 kaloria päivässä laihtuakseni?

V: 500 kalorin polttaminen päivässä liikunnan avulla terveellisen ruokavalion lisäksi voi auttaa sinua luomaan kalorivajeen ja mahdollisesti johtaa painonpudotukseen ajan mittaan.

K: Miten voin polttaa enemmän kaloreita harjoituksen aikana?

V: Jos haluat polttaa enemmän kaloreita harjoittelun aikana, voit lisätä harjoittelun intensiteettiä, käyttää intervalliharjoittelua, lisätä kestävyysharjoittelua ja harrastaa toimintoja, joissa käytetään suuria lihasryhmiä.

K: Kuinka monta kaloria juoksumatolla kävely polttaa?

V: Juoksumatolla kävellessä poltettujen kalorien määrä riippuu muun muassa kehon painosta, kävelynopeudesta ja kaltevuudesta. Keskimäärin voit polttaa noin 500 kaloria tunnissa reipasta kävelyä juoksumatolla.

K: Mitkä muut harjoitukset voivat auttaa minua polttamaan 500 kaloria?

V: Aiemmin mainittujen harjoitusten lisäksi muita aktiviteetteja, jotka voivat auttaa sinua polttamaan 500 kaloria, ovat soutu, hyppynaru, vaellus ja elliptisen koneen käyttö.

K: Onko mahdollista jatkaa kalorien polttamista harjoituksen jälkeen?

V: Kyllä, on mahdollista jatkaa kalorien polttamista treenin jälkeen. Tämä tunnetaan nimellä "jälkipolttovaikutus" tai "liikunnan jälkeinen ylimääräinen hapenkulutus (EPOC)". Korkean intensiteetin harjoittelu ja voimaharjoittelu voivat lisätä aineenvaihduntaa useiden tuntien ajan harjoituksen jälkeen, mikä johtaa jatkuvaan kalorienpolttoon.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku