Tuoreimmat uutiset | Page 53

  • Voivatko kollageenilisät parantaa unen laatua?

    September 11, 2023   Kollageeni

    Kollageenilisät voivat parantaa unen laatua muun muassa parantamalla mielialaa, nopeuttamalla palautumista harjoittelun jälkeen ja parantamalla ihon kuntoa. Varhaisissa tutkimuksissa havaittiin, että kollageeni johti parempiin unipistemääriin, vähäisempään ahdistuneisuuteen ja harvempiin yöheräilyihin. Vaikutusten vahvistamiseksi tarvitaan kuitenkin lisää tutkimuksia. Kollageeni toimii parhaiten yhdessä asianmukaisten unihygieniakäytäntöjen kanssa.

  • Kollageenin merkitys ihon terveydelle selitettyinä

    September 11, 2023   Kollageeni

    Kollageenilla on elintärkeä merkitys ihon terveydelle ja nuorekkaalle ulkonäölle. Ikään liittyvä kollageenin väheneminen johtaa ryppyihin, roikkumiseen ja kimmoisuuden menetykseen. Uudet tutkimukset osoittavat, että biosaatavan kollageenilisän ottaminen voi stimuloida kollageenin tuotantoa ja torjua ihon ikääntymisen merkkejä. Lue, miten kollageeni vähentää ryppyjä, kiristää ihoa ja palauttaa nuorekkaamman ihon.

  • Kuinka kauan kollageenivalmisteiden vaikutus kestää?

    September 11, 2023   Kollageeni

    Kollageenilisät voivat torjua ikään liittyvää kollageenin menetystä ja parantaa ihoa, hiuksia, kynsiä, niveliä ja luustoa - mutta kuinka kauan niiden vaikutus kestää? Tarvitaan todella 2-4 kuukautta päivittäistä kollageenin käyttöä, jotta saadaan merkittävää hyötyä. Suurimmat tulokset saavutetaan 6-12 kuukauden kuluttua. Kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys ovat avainasemassa.

  • Onko päivittäinen kollageenilisäys turvallista?

    September 11, 2023   Kollageeni

    Kollageenilisät, kuten jauheet ja nesteet, ovat kasvattaneet suosiotaan muun muassa nuorekkaan ihon, nivelten terveyden ja vahvojen kynsien ansiosta. Mutta onko päivittäinen kollageenilisäys todella turvallista pitkällä aikavälillä? Tässä artikkelissa tarkastellaan kollageenin taustalla olevaa tiedettä ja mahdollisia sivuvaikutuksia, jotta voit päättää, sopiiko päivittäinen kollageenin käyttö terveystavoitteisiisi.

  • Kollageenilisä Hyödyt ja vaikutukset

    September 11, 2023   Kollageeni

    Kollageenilisät ovat kasvattaneet suosiotaan ikääntymistä ehkäisevien vaikutusten, kuten ryppyjen vähentämisen, vuoksi. Mutta tukeeko tiede kollageenin ottamista? Tässä perusteellisessa oppaassa tarkastellaan kollageenin vaikutuksia ihoon, niveliin, hiuksiin, kynsiin, luihin ja suolistoon. Lue faktat kollageenityypeistä, turvallisuudesta, annostelusta, ruoanlähteistä ja siitä, ovatko lisäravinteet hypetyksen arvoisia.

  • Aiheuttaako CoQ10 painonnousua?

    September 10, 2023

    Jotkut ihmiset väittävät, että CoQ10-lisäravinteiden käyttö johtaa painonnousuun. Tutkimukset eivät kuitenkaan ole vahvistaneet, että CoQ10 aiheuttaisi suoraan merkittäviä painonmuutoksia. Pieni lisäys voi johtua vedenpidätyksestä, lisääntyneestä ruokahalusta/kaloreista tai lihaskasvusta, joka peittää alleen rasvan menetyksen. Oikealla annostuksella ja elämäntavoilla CoQ10 ei todennäköisesti aiheuta merkittävää painonnousua.

  • Antaako CoQ10 sinulle enemmän energiaa?

    September 10, 2023

    Koentsyymi Q10 (CoQ10) on suosittu lisäravinne, jota käytetään energian lisäämiseksi. Tutkimusten mukaan se voi vähentää väsymystä ihmisillä, joilla on tiettyjä sairauksia, kuten sydämen vajaatoiminta ja fibromyalgia. Terveiden aikuisten osalta tutkimukset ovat kuitenkin ristiriitaisia sen suhteen, lisääkö CoQ10 energiaa. Tehokkaimmalta vaikuttavat 100-200 mg:n päiväannokset sekä terveelliset elämäntavat.

  • Kumoaako CoQ10 iensairauden?

    September 10, 2023

    Tutkimukset osoittavat, että antioksidantti CoQ10 voi auttaa kumoamaan iensairauden, kun se lisätään säännölliseen hoitoon. Tutkimukset osoittavat, että se vähentää tulehdusta, regeneroi luukatoa ja ylläpitää suomettumisen, juurihöyläyksen ja ienkirurgian tuloksia. CoQ10 ei kuitenkaan yksinään paranna pitkälle edennyttä iensairautta ilman mekaanista puhdistusta. Se edellyttää päivittäistä suuhygieniaa.

Tuotehaku