Tuoreimmat uutiset | Page 27

  • Kuinka kauan mies voi olla ilman seksiä?

    October 12, 2023

    Kaikkakin monet uskovat miesten tarvitsevan seksiä jatkuvasti, tutkimukset osoittavat, että 1-2 vuoden selibaatti on yleensä turvallista miehille. Yli kymmenen vuoden pidättäytyminen voi kuitenkin lisätä eturauhassyövän todennäköisyyttä ja parisuhdeongelmia. Silti selibaatin sietokyky vaihtelee yksilöllisesti, joten miesten tulisi arvioida yksilöllinen terveydentilansa ja parisuhteensa punnitessaan pitkäaikaisen pidättäytymisen riskejä ja hyötyjä. Avoin kommunikaatio lääkäreiden ja kumppaneiden kanssa on avainasemassa.

  • Miten Horniness toimii?

    October 12, 2023

    Kiimaisuuden tunteet johtuvat hormonivaihteluista, visuaalisista ja fyysisistä ärsykkeistä, tuoksuista, vuorovaikutuksesta potentiaalisten kumppaneiden kanssa ja sisäisistä biologisista vaikuttimista. Kun kiihotumme, lisääntynyt verenkierto aiheuttaa fyysisiä reaktioita, kuten sukupuolielinten turvotusta, kohonnutta sykettä ja lämpötilaa. Aivoissa neurokemikaalit, kuten dopamiini, tuottavat euforisia huumaa ja epätoivoista motivaatiota seksiin. Kiimaisuus luo kiireellisen keskittymisen seksuaaliseen täyttymykseen, vaikka on tärkeää ilmaista näitä haluja terveillä, eettisillä tavoilla.

  • Kuinka usein on normaalia harrastaa seksiä?

    October 12, 2023

    Tutkimukset paljastavat, että sukupuolen keskimääräinen esiintymistiheys vähenee iän myötä. Numeroita tärkeämpää on kuitenkin avoin kommunikaatio, toiveiden yhteensovittaminen kompromissien avulla ja keskittyminen laadukkaisiin yhteyksiin. Käsittele kaikki läheisyyttä haittaavat asiat. Vaikka libidot vaihtelevat, tyydyttävä seksi tukee hyvinvointia ja emotionaalista sitoutumista kumppanien välillä.

  • Miksi seksi on niin tärkeää naiselle?

    October 12, 2023

    Naisille seksi on muutakin kuin fyysistä nautintoa - se palvelee tärkeitä emotionaalisia ja fyysisiä tarpeita. Seksin läheisyys vähentää ahdistusta ja masennusta, kun taas endorfiinien vapautuminen lievittää luonnollisesti stressiä ja kipua. Orgasmit vahvistavat lantionpohjan lihaksia, mikä parantaa virtsarakon hallintaa. Kaiken kaikkiaan terve seksielämä lisää naisten itsetuntoa ja henkistä hyvinvointia. Seksin ottamisella säännölliseksi osaksi elämää on laaja-alaisia hyötyjä sekä henkiselle että fyysiselle terveydelle.

  • Mitä tapahtuu, kun et harrasta seksiä pitkään aikaan?

    October 12, 2023

    Ylipitkä seksittömyys voi sekoittaa hormoneja, kuten testosteronia ja estrogeenia, rasittaa suhteiden emotionaalista läheisyyttä, heikentää itsetuntoa ja mielialaa ja johtaa jopa emättimen surkastumiseen. Hitaasti eteneminen, kommunikointi kumppanin kanssa, yhteyden palauttamiseen keskittyminen ja kärsivällisyys itseäsi kohtaan voivat kuitenkin auttaa saamaan seksielämän takaisin raiteilleen kuivan kauden jälkeen. Älä unohda priorisoida läheisyyttä.

  • Onko naisella vai miehellä pidempi seksihalu?

    October 12, 2023

    Tutkimukset osoittavat, että miehet raportoivat useammin ja voimakkaammin seksuaalista halua kuin naiset. Tämä seksuaalisen halun ero johtuu pääasiassa testosteronista, jota on paljon enemmän miehillä. Miesten sukupuolihormonit lisäävät libidoa. Monet yksilölliset ja sosiaaliset tekijät vaikuttavat kuitenkin seksuaaliseen halukkuuteen, joten joillakin naisilla saattaa olla voimakkaampi halu kuin joillakin miehillä. Kaiken kaikkiaan miehillä näyttäisi kuitenkin olevan sukupuolten välillä suurempi luonnollinen sukupuolivietti.

  • Miksi seksi vähenee suhteissa?

    October 12, 2023

    Suhteiden edetessä seksi usein vähenee, koska uutuuden jännitys katoaa. Elämä muuttuu kiireisemmäksi, terveysongelmia ilmenee, vanhemmuus ottaa vallan, ja pariskunnat tutustuvat liiaksi toistensa kehoon ja reaktioihin. Seksi jää tärkeysjärjestyksessä taka-alalle. Intohimon uudelleen sytyttäminen edellyttää avointa viestintää, uusien aktiviteettien kokeilemista yhdessä, lääketieteellisten ongelmien käsittelyä ja intimiteetin johdonmukaista vaalimista luovilla tavoilla.

  • Kuinka usein 70-vuotiaat rakastelevat?

    October 12, 2023

    Vaikka seksi vähenee ikääntyessä, tutkimukset osoittavat, että yli puolet 70-vuotiaista nauttii yhä aktiivisesta läheisyydestä. Normaaleihin fyysisiin muutoksiin voidaan sopeutua avoimuudella, kumppaneiden välisellä viestinnällä, lääketieteellisellä avulla ja keskittymällä emotionaaliseen läheisyyteen. Kompromissin ja luovuuden avulla seksi voi pysyä tyydyttävänä 70-vuotiaana ja sen jälkeenkin. Avaimia ovat muutosten hyväksyminen, nautinnon ja yhteyden asettaminen etusijalle ja suhteen vaaliminen.

Tuotehaku