Tuoreimmat uutiset | Page 29

  • Mikä hormoni aiheuttaa kiimaisuutta?

    October 11, 2023

    Testosteroni on ensisijainen sukupuolihormoni, joka säätelee libidoa ja kiihottumista. Sitä tuotetaan kiveksissä ja sitä säätelevät aivot. Testosteronitasot laskevat luonnollisesti miesten ikääntyessä. Matala T aiheuttaa vähentynyttä sukupuoliviettiä. Kuitenkin myös elämäntapatekijät, kuten liikunta, ruokavalio, uni ja stressi, vaikuttavat libidoon. Samoin terveydentila, lääkkeet ja parisuhteen onnellisuus. Kaikkiin näihin tekijöihin puuttuminen voi auttaa palauttamaan tyytyväisyyden seksielämääsi.

  • Mistä tiedän, onko minulla naisena alhainen libido?

    October 11, 2023

    Naisten alhainen libido tarkoittaa jatkuvaa seksuaalisen halukkuuden vähenemistä, joka aiheuttaa ahdistusta. Se voi johtua hormonaalisista muutoksista, kroonisista terveydentiloista, lääkkeistä, mielenterveyden häiriöistä, parisuhderiidoista ja stressistä. Naisten alhaisen seksuaalisen halukkuuden hoitoon on olemassa erilaisia lääketieteellisiä ja elämäntapaan liittyviä ratkaisuja, kuten hormonihoito, taustalla olevien terveysongelmien hoito, ruokavalion parantaminen, stressin hallinta ja läheisyyden lisääminen.

  • Mitä tehdä, jos poikaystävälläsi on alhainen libido?

    October 11, 2023

    Kun poikaystävän seksihalut laskevat, se voi saada kumppanin tuntemaan itsensä epävarmaksi ja tyytymättömäksi. Miehen alhainen libido on kuitenkin hallittavissa oleva ongelma. Lääkärin vastaanotolle meneminen perimmäisten syiden selvittämiseksi, stressin vähentäminen, emotionaalisen yhteyden parantaminen seurustelun ja kiintymyksen avulla, eroottisten aktiviteettien kokeileminen ja tarvittaessa neuvontaan hakeutuminen voivat auttaa elvyttämään läheisyyttä suhteessa, jota hidastunut libido haittaa. Keskinäisellä ymmärryksellä ja ponnisteluilla seksuaalinen kipinä voidaan palauttaa.

  • Minkä ikäisenä mies on parhaassa iässä?

    October 10, 2023

    Miehille ei ole määriteltyä parasta ikää. Parikymppinen on aikaa rakentaa tapoja ja tutkia mahdollisuuksia. Kolmekymppiset ja nelikymppiset voivat tuoda mukanaan urakehitystä, taloudellista kasvua ja syveneviä ihmissuhteita. Viisikymppisenä ja kuusikymppisenä eläkesuunnittelusta ja lahjoittamisesta tulee ensisijaisia tavoitteita. Kaiken kaikkiaan hyvinvointi tulee siitä, että hyödynnät vahvuuksiasi kussakin elämänvaiheessa liikunnan, ravitsemuksen, mielekkään työn, sosiaalisten siteiden ja positiivisuuden avulla.

  • Miten herätät miehen, jolla on alhainen testosteroni?

    October 10, 2023

    Alhainen testosteronipitoisuus voi vaikuttaa kielteisesti miehen libidoon ja erektiokykyyn. Avoimella kommunikaatiolla, lääketieteellisellä hoidolla, elämäntapamuutoksilla, seksilelujen käyttöönotolla, luonnollisten aphrodisiacien kokeilemisella, fantasioiden tutkimisella, ei-seksuaalisen läheisyyden asettamisella etusijalle ja tarvittaessa hakeutumalla neuvontaan, pariskunnat voivat voittaa esteet ja löytää kiihottumisen uudelleen. Realistisilla odotuksilla, myötätunnolla ja monipuolisilla...

  • Mikä aiheuttaa Horniness miehillä ja naisilla?

    October 10, 2023

    Libido ja seksuaalinen halu ovat seurausta hormonien, aivokemian, tunteiden, terveydentilan ja elämäntilanteen monimutkaisesta vuorovaikutuksesta. Keskeiset hormonit, kuten testosteroni ja estrogeeni, ohjaavat sukupuoliviettiä, joka on yleensä huipussaan 20-luvun alussa. Stressi, huono kehonkuva, ikääntyminen, lääkkeet ja terveydentila voivat estää kiihottumista. Elämäntapatoimenpiteet, hormonien säätäminen, neuvonta ja kommunikointi kumppanin kanssa voivat kuitenkin auttaa kipinöimään alhaisen libidon, jotta voit nauttia seksuaalisesta läheisyydestä.

  • Mikä antaa miehille korkean libidon?

    October 10, 2023

    Miehen libidoon vaikuttavat monet tekijät, kuten ikä, testosteronitaso, terveydentila, lääkitys, elämäntavat, mielenterveys ja parisuhdedynamiikka. Ratkaisut, kuten ravitseva ruokavalio, liikunta, stressin vähentäminen, unen laadun parantaminen, avoin kommunikaatio kumppanin kanssa ja joskus testosteronihoito voivat auttaa lisäämään libidoa. Jos elämäntapamuutokset eivät lisää seksihaluja muutamassa kuukaudessa, on suositeltavaa käydä lääkärin vastaanotolla, jotta voidaan selvittää mahdolliset perimmäiset syyt miehen jatkuvasti alhaiseen libidoon.

  • Mikä aiheuttaa Libidon puutetta miehillä?

    October 10, 2023

    Miehillä on monia mahdollisia syitä alhaiseen libidoon, mukaan lukien fyysiset tekijät, kuten alhainen testosteronitaso, krooniset sairaudet, lääkkeet, liikalihavuus ja lantion alueen vammat. Myös psykologiset ongelmat, kuten stressi, masennus, trauma ja huono kehonkuva, voivat heikentää sukupuoliviettiä. Suhdeongelmat ja seksuaalinen ikävystyminen voivat niin ikään vähentää libidoa. Asianmukaisella diagnoosilla ja kohdennetuilla hoidoilla, kuten elämäntapamuutoksilla,...

Tuotehaku