Tuoreimmat uutiset | Page 28

  • Missä iässä miehet harrastavat eniten seksiä?

    October 12, 2023

    Tutkimukset osoittavat, että miesten sukupuolivietti ja -aktiivisuus ovat huipussaan teini-iässä ja parikymppisenä, jolloin hormonitasot ja seksuaalinen elinvoima ovat korkeimmillaan koko elämänsä ajan. Seksuaalinen halukkuus ja tiheys alkavat hitaasti vähentyä miehen kolmekymppisenä ja nelikymppisenä testosteronin vähenemisen, vastuun lisääntymisen ja terveysongelmien vuoksi. Seksuaalisen aktiivisuuden ja läheisyyden ylläpitäminen mahdollisuuksien mukaan tarjoaa kuitenkin edelleen fyysisiä ja emotionaalisia etuja miehille heidän ikääntyessään.

  • Kuinka usein parin pitäisi harrastaa seksiä?

    October 11, 2023

    Tutkimusten mukaan keskimääräinen aviopari harrastaa seksiä noin kerran viikossa, mutta mitään lopullista "oikeaa" määrää ei ole olemassa. Avaintekijöitä ovat kumppanien avoin kommunikaatio heidän tarpeistaan ja sellaisen tiheyden löytäminen, joka tyydyttää molempia. Halukkuus tehdä kompromisseja ja priorisoida läheisyyttä kiireisinä aikoina auttaa pariskuntia ylläpitämään tervettä seksielämää.

  • Miksi minulla ei ole seksihaluja?

    October 11, 2023

    Seksuaalista halukkuutta voivat heikentää monet tekijät, kuten hormonit, krooniset terveydentilat, reseptilääkkeet, huono kehonkuva, stressi, masennus, väsymys, parisuhdekonfliktit ja läheisyyden puute. Alhainen libido paranee usein elämäntapamuutoksilla, kuten paremmalla unella, liikunnalla, ravitsemuksella, stressinhallinnalla ja parisuhdeneuvonnalla. Jos itsehoito ei tehoa, lääkärit voivat tarkistaa hormonit, ohjata erikoislääkärille ja harkita soveltuvissa tapauksissa...

  • Missä iässä sukupuolivietti hidastuu?

    October 11, 2023

    Libido eli sukupuolivietti saavuttaa huippunsa yleensä teini- ja parikymppisenä, kun hormonitasot ovat optimaaliset. Sen jälkeen se vähenee vähitellen ihmisten ikääntyessä testosteronin ja estrogeenin vähenemisen vuoksi. Mutta myös sellaiset tekijät kuin krooniset terveysongelmat, lääkkeet, stressi, huono kehonkuva ja ihmissuhdeongelmat vaikuttavat libidon laskuun, erityisesti naisilla vaihdevuosien aikana ja yli 60-vuotiailla miehillä. Pariskunnat voivat kuitenkin ylläpitää tyydyttävää läheisyyttä avoimella viestinnällä, joustavuudella ja keskittymällä emotionaaliseen yhteyteen.

  • Kuinka usein sinkut harrastavat seksiä?

    October 11, 2023

    Tutkimusten mukaan sinkkumiehet harrastavat seksiä noin 1,3 kertaa viikossa kolmekymppisinä, ja yli 50-vuotiaina se vähenee 0,6 kertaan viikossa. Sinkkunaiset harrastavat seksiä keskimäärin 0,5 kertaa viikossa 30-vuotiaina, ja määrä vähenee edelleen 40 ikävuoden jälkeen. Seksin harrastamistiheyteen vaikuttavat monet tekijät, kuten terveys, seksiin liittyvät asenteet ja mahdollisuudet. Pariskunnat harrastavat seksiä paljon säännöllisemmin - noin 1,5 kertaa viikossa. Vaikka sinkut harrastavat...

  • Kuinka usein minun pitäisi harrastaa seksiä?

    October 11, 2023

    Keskiverto pariskunta harrastaa seksiä noin kerran viikossa, mutta jokaisen parisuhteen optimaalinen seksitiheys vaihtelee iän, terveyden, stressin, mielialan ja muuttuvien elämänkausien mukaan. Avainasemassa on rehellinen kommunikointi kumppaneiden välillä. Epäsuhtaiset libidot vaativat kompromissia aikataulutuksen, vaihtelun ja muun kuin yhdynnän läheisyyden avulla. Tärkeintä on asettaa emotionaalinen yhteys etusijalle makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

  • Mikä on normaali sukupuolivietti?

    October 11, 2023

    Seksinhaluun vaikuttavat monet biologiset, psykologiset ja sosiaaliset tekijät. Ei ole olemassa yhtä "normaalia" halun tasoa. Terveen libidon tärkeimmät tunnusmerkit ovat ahdistuksen puute, yhteensopivuus kumppanin kanssa ja yhdenmukaisuus henkilökohtaisten arvojen kanssa. Jos sinulla on seksuaalisia ongelmia tai parisuhderiitoja, jotka johtuvat epäsopivasta halusta, myötätuntoista neuvontaa ja lääketieteellistä apua on saatavilla.

  • Mikä vaikuttaa eniten libidoon?

    October 11, 2023

    Hormonit, krooniset sairaudet, mielenterveys, unen laatu ja elintavat vaikuttavat libidoon. Matala testosteroni, vaihdevuodet, diabetes, masennus, univaje, lihavuus, tupakointi ja alkoholin käyttö vaikuttavat negatiivisesti seksihaluun. Terveellisten elämäntapojen, kuten liikunnan, ravitsevan syömisen, stressinpoistotekniikoiden ja hyvän unihygienian omaksuminen voi parantaa libidoa tasapainottamalla hormoneja, auttamalla painonpudotuksessa, parantamalla itsetuntoa ja optimoimalla energiaa.

Tuotehaku