Tuoreimmat uutiset | Page 11

  • Kuinka paljon proteiinia kananmunassa on?

    October 30, 2023

    Tässä artikkelissa eritellään eri kananmunatyyppien proteiinimäärät. Siinä verrataan proteiinipitoisuuksia suurissa ja jättimunissa, valkuaisissa ja keltuaisissa sekä raaoissa ja keitetyissä munissa. Vaikka munien keittäminen ei vaikuta merkittävästi kokonaisproteiiniin, koko ja munan osa vaikuttavat. Kaiken kaikkiaan kananmunat tarjoavat kohtuullisen proteiinipitoisuuden ja korkean biologisen hyötyosuuden, mikä tekee niistä tärkeän elintarvikkeen lihasten rakentamisessa ja painonpudotuksessa.

  • Voitko laihtua ilman laihduttamista?

    October 30, 2023

    Voit laihtua ilman rajoittavaa laihdutusta tekemällä yksinkertaisia mutta kestäviä muutoksia. Keskity syömään ravinteikkaampia ruokia, hallitsemaan annoksia, jättämään nestekalorit pois, kokkaamaan enemmän kotona ja lisäämään hitaasti liikuntaa. Sitoutumisen ja johdonmukaisuuden avulla nämä elämäntapamuutokset mahdollistavat asteittaisen mutta kestävän painonpudotuksen ja paremman terveyden.

  • Kuinka käyttää Cibdol CBD Oil?

    October 29, 2023

    Tämä perusteellinen opas kattaa monipuoliset vaihtoehdot Cibdol CBD-öljyn käyttämiseen ja lisäravinteesta parhaan mahdollisen hyödyn saamiseen. Opi, miten sublingvaalinen annostelu, sekoittaminen syötäviin, kapselointi ja paikallinen käyttö voivat kaikki valjastaa CBD:n hyödyt tarpeisiisi. Ymmärrä oikea annostelu, varastointi, matkustaminen ja paljon muuta.

  • Voiko kurkuma vaikuttaa uneen?

    October 29, 2023

    Jotkut väittävät, että kurkuma voi parantaa tai häiritä unta, mutta nykyiset tutkimukset osoittavat, että kurkumiinilla ei todennäköisesti ole merkittäviä vaikutuksia tavanomaisilla lisäannoksilla. Hyvin suuret annokset voivat mahdollisesti aiheuttaa lievää uneliaisuutta. Varmempien johtopäätösten tekemiseksi tarvitaan lisää tutkimuksia, joissa tutkitaan erityisesti kurkuman vaikutuksia unisykliin.

  • Onko kurkumiini sama kuin kurkuma?

    October 29, 2023

    Kurkumiini on kurkumasta löytyvä lääkkeellinen fytokemikaali. Tutkimukset osoittavat, että kurkumiinilla on voimakkaita antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä monissa tiloissa. Kurkumiinin biologinen hyötyosuus on kuitenkin huono. Kurkuman nauttiminen tai kurkumavalmisteiden käyttö voi parantaa imeytymistä ja vaikutuksia.

  • Onko kurkuma Thin tai Thicken Your Blood?

    October 29, 2023

    Tutkimukset siitä, ohentaako vai paksentaako kurkuma verta, ovat ristiriitaisia. Normaaleilla ruoka- ja lisäannoksilla kurkumalla on todennäköisesti vähäinen vaikutus hyytymis- ja verenvuotoriskiin. Ainoastaan hyvin suurilla kurkumiinipitoisuuksilla on mahdollisesti lieviä veren ohenemista edistäviä vaikutuksia, mutta lisää tietoja ihmisistä tarvitaan.

  • Mikä estää kurkuman imeytymistä?

    October 29, 2023

    Turkumiinin pääyhdiste kurkumiinin biologinen hyötyosuus on alhainen ja imeytyminen heikkoa. Tämä rajoittaa sen terveyshyötyjä. Keskeisiä imeytymistä estäviä tekijöitä ovat kurkumiinin huono liukoisuus, epävakaus neutraalissa pH:ssa, laaja aineenvaihdunta ja nopea poistuminen. Kurkuman nauttiminen rasvan, mustapippurin, pepsiinin kanssa ja alhaisissa lämpötiloissa voi lisätä kurkumiinin imeytymistä merkittävästi. Myös pienempien annosten ottaminen useita kertoja päivässä auttaa.

  • Voiko kurkuma tehdä Acid Reflux pahentaa?

    October 29, 2023

    Kurkuma sisältää tulehdusta ehkäisevää kurkumiinia, joka voi auttaa suojautumaan happamalta refluksilta, mutta se voi myös stimuloida sapen tuotantoa aiheuttaen joissakin tapauksissa pahoinvointia ja vatsavaivoja. Tarvitaan lisää tutkimusta, jotta voidaan vahvistaa kurkuman’tehokkuus ja turvallisuus happorefluksin hoidossa pitkällä aikavälillä.

Tuotehaku