Tuoreimmat uutiset | Page 48

  • B12-vitamiini vs. B-kompleksi

    September 14, 2023

    B12-vitamiini ja B-kompleksi tarjoavat päällekkäisiä ja toisiaan täydentäviä etuja. B12 tarjoaa kohdennettuja etuja niille, joilla on puutteita, kun taas B-kompleksi tarjoaa täydelliset B-vitamiinihyödyt. Ihanteellinen lähestymistapa voi olla molempien ottaminen – B-kompleksi hyötyjen kirjoa varten sekä B12 maksimoidakseen tasot. Näin varmistat, että saat B12:n suojaavan vaikutuksen puutoksiin ja kaikkien kahdeksan B-vitamiinin tuoman energian, aivoterveyden ja stressinsietokyvyn.

  • Miksi aivoni keksivät aina jotain, mistä huolestua?

    September 14, 2023

    Ahdistukseen taipuvaisille ihmisille toistuva murehtiminen voi olla lamauttavaa. Ymmärtämällä aivojen uhkavastejärjestelmää voimme kuitenkin kohdistaa ahdistuneisuuspiirien rauhoittamiseen muun muassa amygdalan ja prefrontaalisen aivokuoren kaltaisia alueita. Tekniikat, kuten mindfulness, CBT, elämäntapamuutokset ja lyhyellä aikavälillä lääkitys, voivat kaikki auttaa aivojen uudelleenkytkentää pois liiallisesta uhkakäsityksestä.

  • Mitkä ovat huolen merkkejä?

    September 14, 2023

    Murehtimisesta tulee ongelmallista, kun se on liiallista, hallitsematonta ja häiritsee jokapäiväistä elämää. Kroonisen murehtimisen merkkien tunnistaminen on tärkeä ensimmäinen askel. Tässä artikkelissa tarkastellaan normaalin ja liiallisen murehtimisen eroja, tärkeimpiä oireita, terveysvaikutuksia, syitä ja sitä, milloin kannattaa hakea tukea. Tehokkaat hoitomuodot, kuten terapia, lääkitys ja itseapustrategiat, voivat auttaa saamaan huolen hallinnan takaisin.

  • Mitkä ovat 10 tärkeintä asiaa, joista ihmiset ovat huolissaan?

    September 14, 2023

    Huoli ja ahdistus ovat yleisiä inhimillisiä kokemuksia. Tutkimusten ja selvitysten mukaan huoli taloudesta, perheestä, työstä, terveydestä, ihmissuhteista ja maailman tapahtumista on yleisimpiä aikuisten ilmoittamia huolia. Vaikka jonkinasteinen ahdistus on normaalia, krooninen murehtiminen voi olla haitallista. On olemassa monia tehokkaita strategioita ja hoitomuotoja liiallisen, tuottamattoman murehtimisen hallintaan.

  • Mitkä ovat 5 ahdistuksen oireet?

    September 14, 2023

    Ahdistuneisuushäiriöihin liittyy muutakin kuin tilapäistä huolestuneisuutta tai hermostuneisuutta. Oireet, kuten liiallinen, hallitsematon murehtiminen, ärtyneisyys, lihasjännitys, väsymys ja levottomuus häiritsevät jokapäiväistä elämää. Aivokemikaalien ja -alueiden epätasapaino ajaa näitä oireita. Jos ahdistuneisuus vaikuttaa vakavasti toimintakykyysi, hae ammattiapua. Tehokasta hoitoa on saatavilla.

  • Mitä eroa on ahdistuneisuuden ja vainoharhaisen ajatuksen välillä?

    September 14, 2023

    Ahdistuneisuuden ja vainoharhaisuuden erojen ymmärtäminen mahdollistaa oireiden taustalla olevien tekijöiden määrittämisen. Tämä selkeys tasoittaa tietä räätälöidylle hoidolle. Huolien ja pelkojen tai järjettömien epäluulojen hallinnan saaminen on mahdollista näyttöön perustuvan avun avulla.

  • Mitä pakkomielteiset ajatukset ovat?

    September 14, 2023

    Pakkomielteisiin (OCD) liittyy pakkomielteitä ja pakkoajatuksia, jotka häiritsevät jokapäiväistä elämää. Pakkoajatukset ovat toistuvia, pysyviä, ei-toivottuja ajatuksia, mielikuvia tai haluja, jotka aiheuttavat ahdistusta. Esimerkkejä ovat saastepelot, aggressiiviset tai seksuaaliset mielikuvat ja symmetrian tarve. Jos pakkoajatukset ovat toistuvia, hallitsemattomia ja ahdistavia, ota yhteyttä mielenterveysalan ammattilaiseen. Pakko-oireisen mielialahäiriön hoitoon kuuluu terapia ja pakkojen vastustaminen.

  • Mikä on 90 minuutin unistrategia?

    September 13, 2023

    90 minuutin unistrategialla pyritään sovittamaan unijaksot vuorokausirytmiin ajoittamalla uni 90 minuutin jaksoissa. Tämä lähestymistapa elimistön luonnollisten univaiheiden hakkerointiin voi auttaa parantamaan unen laatua, energiatasoa, kognitiivisia toimintoja, tuottavuutta ja yleistä terveyttä. Mutta toimiiko se?

Tuotehaku