Tuoreimmat uutiset | Page 64

  • Miten Omega-3 imeytyy parhaiten?

    August 31, 2023

    Omega-3-rasvahapot tarjoavat monenlaisia terveyshyötyjä, mutta vain, jos elimistö saa ne imeytymään kunnolla. Imeytyminen on monimutkainen prosessi, joka edellyttää mahahapon, sapen ja haiman entsyymien aiheuttamaa ruoansulatusta, jotta omega-3-rasvahapot voivat lopulta kulkeutua suolen seinämän läpi ja kulkeutua koko elimistöön.

  • Voiko alhainen Omega-3-arvo aiheuttaa aivosumua?

    August 31, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka mikään tutkimus ei suoraan yhdistä vähäistä omega-3-rasvahappojen määrää subjektiiviseen aivosumun tunteeseen, merkittävä näyttö osoittaa, että omega-3-rasvahappojen puute heikentää kognitiota vastaavalla tavalla.Ottaen huomioon omega-3-rasvahappojen merkityksen aivosolujen rakenteessa, energia-aineenvaihdunnassa, verenkierrossa ja tulehduksessa, niiden riittävä saanti omega-3-rasvahappojen käytöstä on ratkaisevaa optimaalisen henkisen selkeyden, keskittymiskyvyn ja muistin sekä aivojen toiminnan ylläpitämisessä.

  • Onko Omega-3 hyvä eturauhaselle?

    August 31, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että tutkimusten mukaan suurempi omega-3-rasvahappojen saanti voi ehkäistä eturauhasen hyvänlaatuista laajentumista, alentaa PSA-tasoja ja vähentää BPH:hon ja eturauhastulehdukseen liittyviä virtsaamisoireita. Näyttö omega-3-rasvahappojen vaikutuksesta eturauhassyövän riskin pienentämiseen terveillä henkilöillä on kuitenkin vielä epäselvää. Nykyisten tietojen perusteella ne eivät näytä olevan haitallisia tai suojaavia eturauhasen pahanlaatuisia kasvaimia vastaan.

  • Lisääkö omega-3 kestävyyttä?

    August 31, 2023

    Johtopäätöksenä voidaan todeta, että tutkimusten mukaan omega-3-rasvahappojen lisääminen voi lisätä hieman mutta hyödyllisesti staminaan liittyviä merkkiaineita, kuten VO2 max, hapen hyötysuhde, kestävä voimantuotto, liikunnan jälkeinen palautuminen ja tulehdus. Vaikutukset ovat kuitenkin epäjohdonmukaisia eri tutkimuksissa, eivätkä ne todennäköisesti yksinään tuota liian dramaattista ergogeenistä vaikutusta.

  • Onko omega-3 hyvä siittiöille?

    August 31, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että yhä useammat tutkimukset osoittavat, että omega-3-rasvahappolisät voivat parantaa siittiöiden laatua, määrää, liikkuvuutta ja hedelmällisyyttä miehillä.Kaikki tutkimukset eivät kuitenkaan osoita selkeitä etuja. Omega-3-rasvahapot vaikuttavat kuitenkin johdonmukaisesti tehokkaimmilta, kun halutaan parantaa siittiöiden vähäistä määrää ja liikkuvuutta - kahta keskeistä miehen hedelmällisyyteen vaikuttavaa tekijää.

  • Lisääkö omega-3 testosteronia?

    August 31, 2023

    Oma-3-rasvahappojen on osoitettu edistävän sydämen terveyttä, aivotoimintaa ja mielialaa, mutta niiden vaikutukset testosteronitasoihin ovat toistaiseksi epäselviä. Pienissä tutkimuksissa on saatu vaihtelevia tuloksia, joissa testosteronin määrää on joko lisätty, vähennetty tai sitä ei ole muutettu. Useimmat hyvin kontrolloidut tutkimukset eivät osoita merkittävää vaikutusta.

  • Onko Fish Oil vaikuttaa suoliston terveyteen?

    August 31, 2023

    Uudet tutkimukset osoittavat, että kalaöljystä saatavat omega-3-rasvahapot voivat tukea tervettä suolistomikrobiomia ja suolistoesteen eheyttä useiden hyödyllisten mekanismien avulla. Suurempia ihmiskokeita, joissa analysoidaan suoraan parametreja, kuten mikrobiston lajeja, tulehdusmarkkereita ja suoliston läpäisevyyttä, on kuitenkin vielä tehtävä.

  • Onko Fish Oil Parantaa rasvamaksa?

    August 31, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että uudet tutkimustulokset viittaavat siihen, että omega-3-pitoinen kalaöljy voi olla hyödyllinen lisähoito alkoholittoman rasvamaksasairauden parantamiseksi. Hyödyt, kuten maksan rasvan alentaminen, tulehduksen vähentäminen, insuliiniherkkyyden lisääminen ja maksaentsyymien parantaminen, on osoitettu useissa ihmiskokeissa.

Tuotehaku