Tuoreimmat uutiset | Page 62

  • Kuinka kauan kestää, ennen kuin CoQ10 alkaa vaikuttaa?

    September 4, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka CoQ10 on rasvaliukoinen ravintoaine, jonka pitoisuuksien kasvattaminen elimistössä kestää jonkin aikaa, tutkimukset osoittavat, että sen hyödylliset vaikutukset voivat alkaa näkyä jo 2-4 viikon kuluessa.

  • Onko CoQ10:llä sivuvaikutuksia?

    September 4, 2023

    Johtopäätöksenä voidaan todeta, että CoQ10:n lisäravinteiden suositeltu saanti 100-300 mg päivässä on laajojen tutkimusten mukaan turvallista ja erittäin hyvin siedettyä pitkäaikaisessa käytössä. Lieviä haittavaikutuksia, kuten ruoansulatuskanavan epämukavuutta tai päänsärkyä, on raportoitu toisinaan, mutta niitä voidaan usein lieventää säätämällä annoksen määrää tai ajoitusta.

  • Onko CoQ10 parempi ottaa yöllä vai aamulla?

    September 4, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että tutkimusten mukaan CoQ10:n ottamisesta sekä aamulla että illalla voi olla hyötyä. Vuorokausiannoksen jakaminen ja saannin yhteensovittaminen vuorokausirytmin kanssa voi tarjota etuja. Iltaisin illallisen yhteydessä tapahtuva nauttiminen imeytymisen tehostamiseksi ja yöaktiivisuuden optimoimiseksi vaikuttaa loogiselta annostelustrategialta.

  • Auttaako CoQ10 alentamaan triglyseridien määrää?

    September 4, 2023

    Korostuneet triglyseridipitoisuudet ovat yleinen terveysongelma, joka koskee miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Tutkimusten mukaan koentsyymi Q10:n (CoQ10) lisääminen voi joissakin tapauksissa auttaa alentamaan triglyseridipitoisuuksia. Tässä artikkelissa tarkastellaan CoQ10:tä ja triglyseridejä koskevaa näyttöä, mahdollisia mekanismeja, sitä, ketkä voivat hyötyä, optimaalista annostelua ja turvallisuusnäkökohtia.

  • Mitä Q10 tekee iholle?

    September 4, 2023

    CoQ10-taso laskee luonnollisesti iän myötä, mutta sitä voidaan palauttaa ruokavaliolla, ihonhoitotuotteilla ja lisäravinteilla. Sekä paikallisesti että suun kautta otettava CoQ10 tarjoaa ihon ikääntymistä ehkäiseviä etuja neutraloimalla ryppyjä aiheuttavia vapaita radikaaleja, stimuloimalla kollageenia, vähentämällä tulehdusta ja parantamalla mitokondrioiden toimintaa.

  • cbd öljyä uneen

    September 3, 2023

    Vaikka suoraa kliinistä tutkimusta Cibdol CBD-öljyn käytöstä unen parantamiseen tarvitaan vielä, nykyinen tieteellinen kirjallisuus tarjoaa vahvan perustan sille, että Cibdol-öljyt voivat tukea unta oikein käytettynä.

    Perusteena Cibdol CBD-öljyn käyttö on hyvä.

  • Voiko CBG raitistaa sinut THC:stä?

    September 3, 2023

    Väitteet, joiden mukaan CBG:n lisäravinteilla voidaan torjua, raitistaa tai kumota THC:n päihdyttäviä vaikutuksia, ovat tällä hetkellä vailla tukea, koska suoraa kliinistä näyttöä raittiutta simuloivista tutkimuksista, joissa CBG:tä verrataan nimenomaan lumelääkkeeseen, ei ole.

  • Vaikuttaako CBG testosteroniin?

    September 3, 2023

    Väitteet, joiden mukaan CBG-lisäravinteet, kuten CBG-öljy, muokkaavat suoraan testosteronitasoja tai tarjoavat kohdennettuja anabolisia tai miespuolisia parannusvaikutuksia, ovat tällä hetkellä täysin perusteettomia. Ei ole olemassa tutkimuksia, jotka osoittaisivat CBG:n nostavan tai laskevan testosteronia.

Tuotehaku