Tuoreimmat uutiset | Page 66

  • Kuinka nopeasti CBG-öljy toimii?

    September 1, 2023

    Aika, joka kuluu CBG-öljyn vaikutuksen havaitsemiseen, vaihtelee suuresti valitun toimitusmuodon mukaan. Käyttäjät voivat kuitenkin odottaa kokevansa ensimmäiset vaikutukset missä tahansa 5 minuutista 2 tuntiin riippuen siitä, hengitetäänkö vai nautitaanko. Useimmat menetelmät tarjoavat hyötyä vähintään 2-6 tunnin ajan.

     

  • Milloin CBG-öljyä tulisi käyttää?

    September 1, 2023

    Kuten mikä tahansa lisäravinne, ihanteellisen CBG-öljyn aikataulun löytäminen vaatii kokeilua. Kiinnitä huomiota siihen, milloin koet hyödyt voimakkaimmin päivän aikana, ja tee muutoksia sen mukaisesti. Aloita aina pienellä annostuksella sietokyvyn arvioimiseksi. Pidä kiinni tässä esitetyistä parhaista ajoituskäytännöistä, jotta saavutat omat tavoitteesi, jotka ulottuvat paremmasta unesta parempaan keskittymiseen ja treenistä palautumiseen.

  • Onko CBG-öljy hyväksi sydämelle?

    September 1, 2023

    Alustavat laboratoriotutkimukset ja eläinkokeet, joissa tutkitaan CBG-öljyn vaikutusta sydänsairauksien riskitekijöihin, kuten verenpaineeseen, ateroskleroosiin, tromboosiin, rytmihäiriöihin, kolesterolihäiriöihin ja muihin, ovat tuottaneet erittäin lupaavia tuloksia.CBG näyttää kykenevän vähentämään tulehdusta, oksidatiivista stressiä, verenpainetta, kolesterolipitoisuuksia ja muita sydän- ja verisuonitautien riskitekijöitä

  • Mitä CBG-öljy tekee?

    September 1, 2023

    Huolimatta siitä, että CBG on vasta hiljattain alkanut saada huomiota, se osoittaa jo nyt kiehtovaa potentiaalia prekliinisten tutkimusten ansiosta, jotka osoittavat hyötyjä hermoston terveydelle, ruoansulatuskanavan toiminnalle, virtsarakon säätelylle, bakteeri-infektioille, tulehdukselle ja muille.

    Kerroin: CBG:llä on jo nyt mielenkiintoista potentiaalia.

  • Onko omega-3 hyväksi rinnoille?

    August 31, 2023

    Yleisen terveellisen elämäntavan omaksuminen tarjoaa vankimmat edut rintojen terveydelle. Omega-3-rasvahapot voivat olla täydentävä osa laajoja hyvinvointistrategioita.

  • Onko Omega-3 kalaöljy saa sinut näyttämään nuoremmalta?

    August 31, 2023

    Kaikkakin lisätutkimuksia tarvitaan vielä, nykyinen näyttö viittaa siihen, että kalaöljystä saatavat EPA- ja DHA-omega-3-rasvahapot voivat auttaa suojautumaan näkyviltä ikääntymisen merkeiltä, kuten ryppyiltä, läiskiltä, kuivuudelta ja kimmoisuuden menetykseltä. Anti-inflammatoriset ja antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihon eheyttä ja ylläpitävät nuorekasta rakennetta ja toimintaa.

  • Auttaako Omega-3 lihomiseen?

    August 31, 2023

    Vaikka lisätutkimuksia tarvitaan, omega-3-rasvahapot todennäköisesti tukevat saatavilla olevien tietojen perusteella parhaimmillaankin vain vähäistä apua. Ne voivat tarjota pienen lisäpotkun, kun niitä annostellaan riittävästi, mutta älykäs harjoittelu, ravitsemus, palautuminen ja elämäntapakäytännöt muodostavat suurimman osan kyvystäsi kasvattaa menestyksekkäästi massaa.

  • Onko Omega-3 parempi ottaa ennen vai jälkeen treenin?

    August 31, 2023

    Kaikkakin tutkimukset tukevat yleisesti ottaen harjoittelun jälkeistä kulutusta, ennen ja jälkeen harjoittelun tapahtuva jako voi tarjota parhaat tulokset. Kokeile sitä itse ja katso, huomaatko mitattavissa olevia etuja suorituskyvyssä, palautumisessa ja lihaskasvussa ajan mittaan.

Tuotehaku