Täysin luonnolliset ainesosat

Moderni maatalousala on jakautunut kahteen päätoimintatapaan. Toinen niistä on intensiivinen maataloustuotanto, jossa käytetään hyväksi geenimanipuloituja kasveja ja kemikaaleja, kuten tuholais-, kasvi- ja sienimyrkkyjä. Intensiiviset kasvatusmetodit tuottavat maksimaalisen määrän alempilaatuisia tuotteita, jotka ovat pullollaan kemikaaleja. Toinen lähestymistapa on luomuviljely. Luomuviljely on luonteeltaan hitaampi, mutta kestävämpi ja luonnollisempi keino. Sekä teollista että luonnonmukaista keinoa käytetään hampun ja CBD-öljyn tuotannossa.

Hampputuotteet ovat kokeneet uuden tulemisen ja tuotteet hampusta valmistetuista ostoskasseista kosteusvoiteisiin ovat saatavilla ja suosittuja kaupoissa ja myymälöissä. Hamppumateriaalin lisääntyvä kysyntä on vienyt joitain maanviljelijöitä intensiivisemmän viljelyn suuntaan.

Tämä äärimmäistä voittoa tavoitteleva menettelytapa jatkuu CBD-öljyn tuotantovaiheisiin saakka, kun jotkut valmistajat (poislukien me) käyttävät teollisen hampun käsittelyjätettä edullisen kannabidiolin lähteenä. He käyttävät teollisia liuottimia erottaakseen CBD:tä (tai THC:tä) erilaisten kotitekoisten uuttamistekniikoiden avulla. Näin he maksimoivat tuottonsa tuotteidensa laadun ja asiakkaidensa terveyden kustannuksella.

LIUOTINONGELMA

Tuottajat, jotka noudattavat "tuotto ennen laatua" -lähestymistapaa, erottavat kannabinoidit käyttäen liuottimia tavalla, joka erottaa hampusta maksimimäärän CBD:tä ja tekee sen nopeasti. Liuottimia, joita monet valmistajat käyttävät, ovat muun muassa raakaöljy, nafta, butaani ja muut hiilivety-yhdisteet. Nämä voivat kuitenkin aiheuttaa erilaisia sivuvaikutuksia ja jopa sairauksia. Kun näitä liuottimia ei täysin poisteta valmiista tuotteesta, tulee asiakas nauttineeksi niitä suun, hengityksen tai ihoon imeytymisen kautta CBD:n ohella.

Hyvän hamppu-uutteen tulisi olla myrkytön ja sisältää monia luonnollisia biokemiallisia yhdisteitä, kuten aminohappoja, hiilihydraatteja, vitamiineja, rasvahappoja ja flavonoideja. Mikä tärkeintä, sen tulisi sisältää runsaasti terpeenejä, kuten myrseeniä, beeta-karyofylleeniä, terpinoleeniä, limoneeniä, pineeniä ja monia muita yhdisteitä. Huippulaatuiset CBD-öljyt voivat sisältää yli 80 eri laillista kannabinoidia, kuten CBD:tä, CBC:tä, CBG:tä ja CBN:ää. Tuotteessa ei saa olla jäämiä synteettisistä kemikaaleista, joten täydellinen liuottimien poisto on välttämätöntä.

Toisin kuin yllä mainitut hiilivetyliuotinuuttamistekniikat, eivät hellemmät etanoli-, CO₂- tai kasvisöljyuuttamistekniikat irrota hampusta maksimimäärää kannabinoideja. Nämä teknisesti haastavammat uuttamismetodit pakottavat tuottajan käyttämään parempia raakamateriaaleja, jotka sisältävät enemmän hyödyllisiä ainesosia. CBD-uutteemme hyödyntämillämme liuottimilla säilyttävät luonnonmukaisen sekoituksen hyödyllisiä ainesosia. Tuloksena on huomattavasti tehokkaampi CBD-öljy. Tämä käsintehty öljy sisältää myös monia muita hyödyllisiä yhdisteitä, jotka toimivat harmoniassa CBD:n kanssa saaden aikaan entourage- eli ainesosien yhteisvaikutuksen.

CIBDOLIN LUONNONMUKAINEN VALINTA

Me Cibdolilla ylpeilemme luonnonmukaisilla metodeillamme. Tavoitteenamme on luoda täysin uutettuja kannabisöljyjä, jotka sisältävät laajan valikoiman hyödyllisiä kasviyhdisteitä CBD:n lisäksi sen sijaan, että sisältäisivät pelkästään CBD:tä.

Noudatamme tarkkaan EU:n elintarviketuotannon standardeja. Ostamme viljelijöiltä vain parasta luonnonmukaisesti kasvatettua hamppua. Käytämme raakahamppu-uutteita, jotka sisältävät vähän CBD:tä, mutta runsaasti luonnollisia aktiivisia ainesosia. Puhdistamme valikoivasti alkuperäisuutteen saadaksemme aikaan kannabidiolin korkeat pitoisuudet.

Kukin tuloksena saatava CBD-tuote-erä testataan ja sen CBD-pitoisuus määritetään ja taataan oikeaksi, kuten myös muiden alkuperäisten yhdisteiden olemassaolo. Siitä syystä Cibdolin CDB-öljyt ovat markkinoiden puhtaimpien, 100-prosenttisen luonnollisten CBD-tuotteiden joukossa.


Tuotehaku