OSTA 3, MAKSA 2, kaikista tuotteista! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better

Focus Better

€ 29,95
Suoraan saatavilla

Hyötyihin lukeutuvat:

Auttaa keskittymään l-teaniinin (vihreästä teestä) ansiosta*
Sisältää ginsengiä ja neidonhiuspuuta
Sisältää innovatiivista Brainberryä®
Hyväksi keskittymiselle sinkin, folaatin sekä C- ja B12-vitamiinien ansiosta
Auttaa pysymään valppaana (kofeiinin ansiosta)*
Sisältää ainutlaatuista ainesosaa, zeaksantiinia
Amount:
 
Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Äärimmäiseen keskittymiseen

Valitse Focus Better Cibdolilta, kun kaipaat täydellistä keskittymiskykyä. Asiantuntijoiden kehittelemä koostumus sisältää l-teaniinia (vihreästä teestä), zeaksantiinia sekä innovatiivista BioActorin Brainberryä® tuomaan potkua silloin, kun sitä eniten kaipaat. Kofeiinin tehostama Focus Better auttaa pysymään valppaana opiskellessasi, pelatessasi tai kiireistä työaikatauluasi hallitessasi.*

Ingredients: Herbs; Caffeine; Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins; Minerals.

Ainesosat per kova kapseli

Compounds mg %RI
Brainberry (Aronia Berry Extract) 65 -
Ginkgo Biloba 100 -
Caffeine 120 -
Green Tea 100 -
Panax Ginseng 100 -
Zinc 4 40
Vitamin B3 10 63
Vitamin C 25 31
Vitamin B12 2,8mcg 112
Folate 90mcg -
Magnesium 60 16
Zeaxanthin 2 -

Pysy valppaana ja kontrollissa

Focus Better antaa sinulle tarvitsemasi potkun suoriutuaksesi vaikeimmistakin haasteista. Kiitos valikoimansa huippulaatuisia luonnonmukaisia ainesosia ja BioActorin Brainberryä® sekä sen soveltuvuutensa sekä lyhyen että pitkän aikavälin käyttöön, on Focus Better yksinkertainen tapa tukea pidempää keskittymiskykyä.

Mikään deadline, koe tai kilpatapahtuma eivät estä sinua onnistumasta.

Characteristics

Art.no: CIBD0072 EAN 7640178660724

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 30 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Kuinka käyttää Cibdolin Focus Betteriä

Instructions: Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti yksi kapseli päivittäin vesilasillisen kanssa. Älä pureskele yksittäisiä kovia kapseleita. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


*Auttaa keskittymään l-teaniinin ansiosta. Terveysväittämän eurooppalainen hyväksyntä vireillä. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä.


Aivojen suorituskykyä luonnon tarjoamana

Focus Better hyödyntää hienostuneen sekoituksen korkealaatuisimpia ainesosia ollen luonnollinen keskittymislisäravinne, joka edistää kehon ja mielen toimintaa. Vihreästä teestä peräisin oleva l-teaniini tukee henkistä ja kognitiivista terveyttä, kun taas kofeiini pitää valppaana silloin, kun sitä eniten kaipaat.

Molemmat ainesosat toimivat myös yhdessä zeaksantiinin, kognitiivista toimintaa edistävän ginsengin sekä verenkiertoa tehostavan neidonhiuspuun kanssa. Focus Better -koostumuksen viimeistelee BioActorin kehittelemä Brainberry®, joka on valmistettu kliinisesti tarkastetusta aronian marjoista saatavasta uutteesta.

Sopii päivittäiseen käyttöön

Olipa tästä kiittäminen innovatiivista BioActorin kehittämää Brainberryä®, luonnonmukaisia kasviainesosia tai sinkin, C- ja B12-vitamiinien sekä folaatin yhdistelmää, on Focus Better ensiluokkainen keskittymislisäravinne, joka ei saa kehoa ylikierroksille, vaan sen hyödyt vain kasvavat, mitä kauemmin sitä käytät.

Top Sport

Activities

Traffic

Gaming

Critical Work

Taulukko
Tuotehaku