Tuoreimmat uutiset | Page 45

  • Liikunta kortisolin säätelemiseksi

    September 24, 2023

    Liikunta tarjoaa arvokkaan ratkaisun kortisolitasojen säätelyyn ja optimaalisen terveyden edistämiseen. Sisällyttämällä rutiineihisi erilaisia tekniikoita ja toimintoja, kuten liikuntaa, mindfulnessia, naurua ja terveiden ihmissuhteiden ylläpitämistä, voit hallita kortisolitasoja tehokkaasti ja tukea yleistä hyvinvointiasi.

  • Korkea kolesterolitaso? HDL-kolesterolin lisääminen ja LDL-kolesterolin hallinta terveyden parantamiseksi

    September 23, 2023

    Kolesteroli kulkee verenkierrossa lipoproteiineissa. HDL-kolesterolia kutsutaan "hyväksi", koska se poistaa kolesterolia verenkierrosta. Korkeammat HDL-pitoisuudet merkitsevät pienempää sydäntautiriskiä. Elämäntapamuutokset, kuten liikunnan lisääminen, laihduttaminen ja terveellisten rasvojen syöminen, voivat auttaa nostamaan suojaavaa HDL-kolesterolia.

  • Yksinkertaisia stressinpoistovinkkejä kiireisille äideille.

    September 23, 2023

    Ajan löytäminen stressin lievittämiseen voi kiireisenä äitinä tuntua mahdottomalta. Mutta ajan ottaminen itsellesi on ratkaisevan tärkeää – se auttaa sinua olemaan kärsivällisempi, läsnäoleva vanhempi. Tässä on muutamia helppoja ja tehokkaita tapoja, joilla kiireiset äidit voivat lievittää stressiä muutamassa minuutissa. Jopa nopeat tauot kävelylle, meditaatiolle, lukemiselle tai nauramiselle voivat auttaa sinua rentoutumaan.

  • Uupumuksen varoitusmerkit: Miten tunnistaa merkit ja ryhtyä toimiin

    September 23, 2023

    Burnout on pitkäaikaisen stressin aiheuttama uupumustila. Varhaisia varoitusmerkkejä ovat väsymys, kyynisyys, suorituskyvyn heikkeneminen, unettomuus, sairaus ja ahdistus. Tasapainon palauttamiseksi sovita työmäärääsi, keskity tunneterveyteen, paranna työ- ja yksityiselämän tasapainoa, omaksu terveellisiä tapoja, etsi uusia haasteita, tutki arvojasi ja pyydä tukea.

  • Stressi työssä : selviydy stressistä ja ehkäise työuupumusta ja työstressiä.

    September 23, 2023

    Työpaikan stressi on yhä yleisempää, ja se voi vaikuttaa suuresti terveyteen ja johtaa työuupumukseen, ahdistukseen ja kroonisiin terveysongelmiin. Tässä artikkelissa tarkastellaan työstressin yleistyviä syitä ja tarjotaan tehokkaita selviytymisstrategioita - työmäärän hallinnasta, taukojen pitämisestä, tuen vaalimisesta ja paremmasta työ- ja yksityiselämän tasapainosta.

  • Onko cbd-öljy (kannabidioli) sama kuin lääkemarihuana tai hamppu?

    September 22, 2023

    Marihuana, CBD-öljy ja lääkekannabis ovat yleisesti käytettyjä termejä, jotka sekoitetaan usein keskenään. Niiden välillä on kuitenkin keskeisiä eroja: marihuana sisältää THC:tä, joka tuottaa huumaa, CBD-öljy on peräisin hampusta eikä aiheuta päihtymystä, kun taas lääkekannabis käyttää kannabiskasvista saatavia kannabinoideja sairauksien hoitoon. Tässä artikkelissa selitetään selkeästi kukin.

  • Elintarvikkeet ja vitamiinit stressin torjumiseksi

    September 22, 2023

    Osaa tietää, miten strategiset elintarvikevalinnat ja keskeiset ravintoaineet, kuten omega-3-rasvahapot, magnesium ja antioksidantit, auttavat torjumaan stressin vaikutuksia. Opi, mitkä hedelmät, vihannekset, yrtit, juomat ja elämäntapatottumukset vahvistavat vastustuskykyä, parantavat mielialaa ja tukevat yleistä hyvinvointia, kun tunnet olosi ylikuormitetuksi.

  • Itsehoito ehkäisee burnoutia

    September 22, 2023

    Kroonisesta työstressistä johtuva uupumus voi olla haitallista terveydelle ja suorituskyvylle. Johdonmukainen itsehoito on avainasemassa, kun halutaan välttää burnout ennen kuin se ehtii iskeä. Tässä perusteellisessa oppaassa tarkastellaan näyttöön perustuvia itsehoitotekniikoita, kuten mindfulnessia, tukevia ihmissuhteita, terveellisiä elämäntapatottumuksia ja rajojen asettamista, jotka uudistavat energiaa ja kestävyyttä työssä menestymiseen.

Tuotehaku