Cibdol oli iloinen voidessaan osallistua O'Cannabiz 2018 -tapahtumaan.

Last updated:

Published:

Cibdol-näyttely

Kanadan tärkein messutapahtuma - O'Cannabiz 2018

Marriott Parq Casino and Resort -hotellissa, kivenheiton päässä North Shore Mountains -vuoristosta, järjestettävää O'Cannabizia pidetään Kanadan "johtavana kannabiksen liiketoimintakonferenssina". Kolmen päivän ajan järjestettävä konferenssi on huipentuma maailmanlaajuisilla kannabismarkkinoilla tapahtuneelle uskomattoman jännittävälle ja nopeasti kehittyvälle ajanjaksolle.

Kanadan hiljattain tekemää päätöstä laillistaa kannabiksen viihdekäyttö, seurataan innokkaasti. Vaikutukset tuntuvat vielä kaikkialla maailmassa, ja monet maat odottavat, miten Kanada aikoo säännellä ja edistää kannabisteollisuutta.

Yksi erityisen kiinnostava ala on lääketieteelliseen marihuanaan ja kannabinoideihin liittyvä tutkimus ja kehittäminen. Kanadan uraauurtava suhtautuminen kannabikseen on helpottanut huomattavasti tutkimusapurahojen ja sponsoroitujen kliinisten tutkimusten saantia. Maa on ihanteellinen näyttämö O'Cannabiziin osallistuville sadoille asiantuntijoille.

O'Cannabiz oli täynnä mukaansatempaavia puheita.

Cibdol oli läsnä koko tapahtuman ajan ja sai kuulla kymmeniä pääpuheenvuoroja. Markkinointigurut, edelläkävijät, toimitusjohtajat ja johtavat akateemikot, jotka käsittelivät aiheita alan jokaiselta sektorilta, nousivat kaikki lavalle tarjoamaan näkemyksiään. Kohokohtia olivat muun muassa keskustelut laadunvalvonnasta, brändin rakentamisesta, markkina-arvioista ja tulevista yritysfuusioista.

Vaikka pääpuheenvuorot olivat tapahtuman vetonaula, laajassa näyttelyhallissa oli myös satoja yritysten osastoja. Tämä tarjosi ainutlaatuisia mahdollisuuksia tutkia, miten markkinat kehittyvät, ja luoda arvokkaita suhteita uusiin ja jännittäviin kumppaneihin.

Daniel is doing an interview about Cibdol at the O'Cannabiz Conference & Expo in Vancouver

Cibdol tuo jotain ainutlaatuista Kanadan ja Pohjois-Amerikan markkinoille.

Cibdol ei ollut paikalla vain katsomassa. Olemme rakentaneet Cibdol-brändin yli 36 eri Euroopan maassa, joten tiedämme pari asiaa kannabinoidipohjaisten tuotteiden valtavasta potentiaalisesta hyödystä. Ja ennen kaikkea siitä, miten tuottaa markkinoiden johtavia CBD-sarjoja.

Voimme myös tarjota jotain ainutlaatuista sekä Kanadan että Pohjois-Amerikan markkinoille - tuotteen, joka ei sisällä THC:tä. Cibdol keskittyy yksinomaan CBD:n voimakkaaseen terapeuttiseen voimaan. Cibdolin oman laboratorion kehittyneiden uuttomenetelmien ja asiantuntijateknikoiden tuella Sveitsissä olimme iloisia, että Kanada otti meidät avosylin vastaan.

Olemme uskomattoman kiitollisia kaikille, joiden kanssa saimme tavata ja keskustella tärkeistä aiheista. Mahdollisuus kertoa, mitä olemme oppineet CBD:stä, on aina nöyryyttävä, samoin kuin tilaisuus kuulla muita alan asiantuntijoita. Kaikille tapaamillemme ja kaikille niille, joiden kanssa meillä on ilo työskennellä tulevaisuudessa: kiitos!

Cibdol exhibit at the O'Cannabiz Conference & Expo

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku