Vitafoods 2018 Geneven raportti Cibdolilta

Last updated:

Published:

Vitafoods 2018 Cibdol

Vitafoods on maailmanlaajuisen ravitsemusalan johtava kohtaamispaikka. Kaikki toimitusketjun sektorit ovat läsnä, ja se on paras paikka luoda yhteyksiä alan eri osa-alueisiin. Uusia liiketoimintamahdollisuuksia on runsaasti; yrittäjät, sijoittajat, valmistajat, jakelijat, tukkukauppiaat, vähittäismyyjät, markkinoinnin ja brändäyksen ammattilaiset, tutkijat, tuotemerkit ja yritykset käyttävät tätä tilaa viedäkseen alaa yhdessä eteenpäin.

KOLME PÄIVÄÄ ALAN KEHITYSTÄ

Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden toimialojen väliseen vuorovaikutukseen. Tänä vuonna tapahtumassa oli mukana lääkeyrityksiä, ravitsemuskosmetiikka-, luontais- ja kasvirohdosvalmisteita, funktionaalisia elintarvikkeita ja juomia, ravintolisiä sekä ainesosien ja raaka-aineiden valmistajia.

Cibdol oli virallisesti edustettuna vuoden 2018 Vitafoods-messuilla Genevessä. Meillä oli osastomme valmiina kolmeen päivään, jotka olivat täynnä intensiivistä yhteydenpitoa ja ajatustenvaihtoa.

Emme osanneet odottaa, että osastomme herätti niin suurta kiinnostusta. Tiimimme - Dzenita, Angela, Jack, Sean, Mario ja Jeroen - taisteli pitkien päivien ajan kaikkien kyselyiden täyttämiseksi.

Ravitsemuksellinen CBD-teollisuus

Oli ilmeistä, että tietoisuus CBD:st ä on vihdoinkin levinnyt julkisuuteen. Se ei ole enää epämääräinen käsite, jota ympäröivät kannabikseen ja hamppuun kohdistuvat pelon lietsomat ennakkoluulot.

CBD-tuotteiden kysyntä on kasvussa, ja meillä oli kädet täynnä työtä, kun vastasimme kaikkiin saamiimme kysymyksiin.

CBD:NNOUSU : VALMISTAUTUMINEN VITAFOODSIIN2019

Esittelemämme uusimmat tuotteet saivat paljon kiitosta - erityisesti lemmikkieläimille tarkoitetut Cibapet-valmisteet.

Saimme lukemattomia kyselyitä, mutta yllättäen suurin osa niistä koski samoja aiheita.

Korkealaatuisille raaka-aineille on selkeä kysyntä. Laadukas, CBD-pitoinen hamppu, jota eivät saastuta torjunta-aineet, homeet ja muut myrkylliset elementit, on tärkeä perusta kaikille CBD-tuotteista kiinnostuneille.

Vitafoods CBD

CBD:n oikeudelliseen asemaan liittyviä kysymyksiä oli runsaasti. Vaikka tietoisuus CBD-tuotteista ja niiden hyväksyminen oli ilmeistä, aiheeseen liittyy edelleen paljon väärää tietoa ja siten myös hämmennystä.

Saimme huomattavan paljon pyyntöjä yksityisten merkintöjen käytöstä. Tämä on perinteisesti erittäin myönteinen merkki markkinoiden kasvun kiihtymisestä.

Osallistumalla virallisesti Vitafoods 2018 -tapahtumaan pystyimme olemaan kunnolla vuorovaikutuksessa sekä asiakkaidemme että tavarantoimittajiemme kanssa kasvokkain, mikä tuo meidät kaikki lähemmäs toisiaan.

Emme koskaan odottaneet näin myönteistä ja merkityksellistä vastaanottoa. Tästä syystä kaksinkertaistamme läsnäolomme ja osastomme koon ensi vuoden Vitafoods-tapahtumassa.

Haluamme kiittää tapahtuman järjestäjiä erinomaisesta työstä ja sujuvasta toiminnasta. Haluamme tietenkin kiittää myös kaikkia asiakkaitamme, toimittajiamme, yhteistyökumppaneitamme ja kaikkia muita tapaamiamme henkilöitä.

Palasimme laboratorioihimme täysin motivoituneina jatkamaan tehtäväämme asettaa CBD-tuotteiden kultainen standardi.

Kunnes Vitafoods 2019.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku