Cibdolin sponsorointi-ilmoitus

Last updated:

Published:

Cibdol on ylpeä voidessaan ilmoittaa sponsoroivansa Cannabis Capital Conventionia, joka on ensimmäinen Alankomaissa järjestettävä sijoittajille ja yrittäjille suunnattu kannabiskonferenssi. Olemme innoissamme voidessamme tukea tätä uraauurtavaa tapahtumaa ja tuoda samalla tietoisuutta tuotevalikoimastamme, joka on yksi Euroopan laadukkaimmista CBD-tuotteista.

kuva tapahtumasta

Tietoja Cannabis Capital Conventionista

Kannabislait muuttuvat nopeasti. Se, mikä alkoi siitä, että useat osavaltiot Yhdysvalloissa ja tietyt Euroopan maat laillistivat yrtin, on muuttunut useiden maiden seurannaksi. Laillistamista on seurannut nopeasti mittavat investoinnit ja innovaatiot, ja Euroopan kannabismarkkinat ovat kasvaneet viimeisten kuuden kuukauden aikana enemmän kuin edellisen puolen vuosikymmenen aikana. Näille kehittyville markkinoille on investoitu miljoonia dollareita, ja ne ovat myös hyödyntäneet Yhdysvalloissa kehitettyjä malleja.

Cannabis Capital Convention -tapahtuman tarkoituksena oli välittää Pohjois-Amerikan kokeneiden kannabissijoittajien tietoa Euroopan mantereelle. Konferenssi pyrkii yhdistämään nämä kaksi aluetta asiantuntemuksen ja innovaation synergiassa. Amerikan johtavat tuotantoyhtiöt, sijoittajat ja analyytikot esiintyvät rinnakkain eurooppalaisten asiantuntijoiden kanssa ja antavat arvokasta tietoa vastikään muodostuneiden Euroopan kannabismarkkinoiden nykytrendistä.

Cannabis Capital Conventionin puhujiin kuuluu muun muassa kokouksen moderaattori Michael Kraland. Kraland on ammattimainen sijoittaja ja hollantilaisen sijoitussivuston IEX.nl:n toinen perustaja. Robert Cheney, C21 Investments Inc:n toimitusjohtaja, jakaa myös viisauttaan. Cheney on yrittäjä ja sijoittaja, jolla on kädet internet-teknologian ja televiestinnän aloilla. Hän on erikoistunut johtoryhmien rakentamiseen ja potentiaalisiin sijoituskohteisiin.

Myös Berenberg Bankin analyytikko Javier Gonzalez Lastra pitää kokouksessa puheen, jossa hän keskustelee juomateollisuuden investointistrategioista. Toinen erittäin jännittävä puhuja on Tjalling Erkelens, Bedrocan-yrityksen perustaja, joka on vuodesta 2003 lähtien toimittanut farmaseuttista kannabista Alankomaiden hallitukselle.

Ensimmäinen laatuaan Euroopassa

Cannabis Capital Convention on uraauurtava tapahtuma, joka merkitsee kannabiksen laillistamisen etenemistä maanosassa ja symboloi uudistuksen myönteisiä vaikutuksia alueen talouteen.

Tapahtuman useat puhujat käsittelevät pohjoisamerikkalaisten juomayhtiöiden viimeaikaisia massiivisia investointeja kannabismarkkinoille. Tapahtuma todennäköisesti käynnistää samanlaisia investointeja Euroopan mantereella, ja se varmasti ravistelee asioita alalla.

Valmistaudu tuleviin markkinoihin

Raporttien mukaan kannabisteollisuuden odotettu liikevaihto vuonna 2018 on jopa 4,75 miljardia dollaria, ja se kasvaa räjähdysmäisesti 25 miljardiin dollariin vuonna 2025. Laillistaminen monissa osissa Eurooppaa on väistämättä avannut oven valtaville markkinoille, jotka ovat valmiit nousuun, ja miljoonat potentiaaliset uudet asiakkaat pääsevät markkinoille, kun yhä useammat maat liittyvät klubiin.

Nämä hiljattain kehittyneet markkinat houkuttelevat valtavia sijoittajia ulkomailta. Kanadalainen Maricann Group Inc. harjoittaa lääkekannabisliiketoimintaa Ontariossa sijaitsevilla laitoksilla, ja tällä hetkellä se tarkkailee Euroopan markkinoita laajentumissuunnitelmineen.

Osallistutko konferenssiin?

Oletko potentiaalinen tuleva sijoittaja Euroopan kannabismarkkinoilla? Omistatko kannabispohjaisen yrityksen? Tai ehkä olet vain suuri yrttifani ja utelias, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Oli miten oli, tämä konferenssi on erittäin hyödyllinen ja inspiroiva kokemus, jossa kuulet alan johtavia asiantuntijoita omakohtaisesti.

Liput ovat saatavilla täällä.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku