Vitafoods 2017: Cibdolille menestys!

Last updated:

Published:

Vita Foods Cibdol

Vitafoods on mielten kokoontumispaikka, jossa kaikki ravitsemuslääkkeistä ja ravintolisistä vakavasti kiinnostuneet voivat tavata. Cibdolin oli epäilemättä oltava siellä, joten lähdimme sinne esittelemään CBD-tuotteidemme voimaa maailmalle.

VITAFOODS: PAIKKA INNOVAATTOREILLE

Sveitsissä vuosittain järjestettävässä Vitafoodsissa esitellään maailman innovatiivisimpia ravintolisiä, funktionaalisia elintarvikkeita ja juomia sekä alan palveluita. Mukana oli joitakin maailman tunnetuimpia tavarantoimittajia ja tuottajia, joiden rinnalla meitä esiteltiin. Kuten voitte kuvitella, tapaamisia oli paljon, ja tunnelma oli sähköinen. Mitä tulee messuihin, se on ehdottomasti alan paras.

Cibdol Vita Foods 2017

CIBDOL: AALTOJEN TEKEMINEN

Tämä vuosi oli ensimmäinen yrityksemme Vitafoodsissa, ja saamamme myönteinen vastaanotto hurmasi meidät. Tapasimme paljon hienoja ihmisiä ja saimme valtavasti kiinnostusta tarjoamiimme vertaansa vailla oleviin CBD-tuotteisiin - erityisesti kultaisiin CBD-öljyihimme ja täysin uusiin liposomaalisiin CBD-voiteisiimme.

Messuosastollamme vallitsi jatkuva kuhina, kun ihmiset tulivat katsomaan, mistä aidossa, korkealaatuisessa CBD:ssä on kyse. Niin paljon, että oli vaikea antaa kaikille tarpeeksi aikaa todella syventyä!

Haluaisimme käyttää tilaisuutta hyväksenne kiittääksemme kaikkia, jotka kävivät tapaamassa meitä, kertoivat itsestään ja käyttivät aikaa puhuakseen meille tuotteistamme. Olemme saaneet paljon uusia kontakteja, ja monet uudet liikesuhteet ovat kukoistaneet.

Vitafoods oli epäilemättä valtava menestys!

Odotamme innolla yhteistyötä kaikkien kanssa tulevana vuonna: jatkamme ainutlaatuisten ja innovatiivisten CBD-tuotteiden toimittamista ja kehittämistä sekä maailmanluokan palvelun tarjoamista asiakkaillemme!

Vita Foods Cibdol 2017

NÄHDÄÄN ENSI VUONNA!

Jos et päässyt Vitafoodsiin tänä vuonna, suosittelemme sitä lämpimästi. Se on keskus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ravintolisistä, lääkkeistä, ravitsemuskosmetiikasta, funktionaalisista elintarvikkeista ja juomista sekä luontaislääkkeistä. Kyseessä on messutapahtuma, joten se ei valitettavasti ole avoin yleisölle, mutta se on loistava paikka kaikille alan toimijoille - olitpa sitten tutkija, tukkumyyjä, jakelija tai tuottaja (monien muiden asioiden ohella!).

Toivottavasti näemme sinut Vitafoodsissa ensi vuonna! Mutta miksi odottaa? Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kanssamme CBD-tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku