Cibdol Vitafoods Europe 2017 -tapahtumassa: Cafoods Foods: Vuoden ravitsemusalan tapahtuma: Vuoden ravitsemusalan tapahtuma

Last updated:

Published:

Vitafoods

Cibdolilla on ilo ilmoittaa osallistumisestamme Vitafoods Europe 2017 -tapahtumaan! Tämä vuosittainen tapahtuma, johon osallistuvat johtavat kansainväliset ravitsemusalan yritykset, järjestetään Genevessä, Sveitsissä 9.-11. toukokuuta Palexpo-kongressikeskuksessa.

Vitafoods on enemmän kuin vain alan suurten vaikuttajien tapaaminen - tämä ainutlaatuinen tapahtuma kannustaa näytteilleasettajia tekemään liiketoimintaa. Vitafoods Europe nostaa esiin yrityksiä neljältä eri ravitsemuslääkkeiden toimitusketjun sektorilta. Cibdol on mukana kategoriassa "Branded finished products", ja se on osastolla N64. Kategoria korostaa ketjun loppupäässä olevia yrityksiä, kun taas muut kategoriat kattavat kolme edeltävää sektoria: Ainesosat ja raaka-aineet, sopimusvalmistus ja Private Label sekä palvelut ja laitteet.

CIBDOL CBD-ÖLJY JA RAVITSEMUSALA

Cibdolilla on tilaisuus esitellä kultaisia CBD-öljyjämme, ja sillä on mahdollisuus olla yhteydessä kävijöihin, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan CBD:n tehokkuudesta ravintolisänä. Koska kannabinoidien voimaa käsitellään tiedotusvälineissä yhä enemmän, voimme vastata kuluttajien kysymyksiin ja huolenaiheisiin ja samalla hälventää CBD:hen liittyviä myyttejä.

LIIKETOIMINNAN KASVU

Vitafoods Europe on järjestetty liiketoiminnan kasvua silmällä pitäen. Tapahtumaan osallistuu yli 18 500 "globaalia päätöksentekijää", ja se helpottaa ammattimaista keskustelua toimitusketjun eri osien välillä. Vitafoods Europe järjestää laajan koulutusohjelman, jossa tarjotaan liiketoimintaneuvontaa kasvaville yrityksille. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin, jos alan toimija haluaa kasvattaa brändiään ja saada näkyvyyttä.

VITAFOODS NUMEROIN

Aiemmat Vitafoods-tapahtumien osallistujat ovat kehuneet, että tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa erilaisista taustoista tulevien ammattilaisten kanssa. Yli 88 prosenttia aiemmista näytteilleasettajista on vahvistanut solmineensa yhteyksiä, joita he eivät olisi saaneet missään muualla. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että Vitafoodsissa on mukana yrityksiä yli 115 maasta ympäri maailmaa.

Aiempien Vitafoods-tapahtumien näytteilleasettajat raportoivat keskimäärin vähintään 105 ammatillisen kontaktin muodostumisesta. Lisäksi Vitafoods-tapahtumaan osallistumisesta odotetaan saatavan vuosittain keskimäärin lähes 400 000 dollaria, ja 67 prosenttia näytteilleasettajista pitää tapahtumaa ravitsemusalan parhaana tapahtumana.

KOULUTUS MIELESSÄ

Vitafoods Europe tarjoaa harvinaisen tilaisuuden keskustella ravitsemuslääketeollisuuden sääntelyn monimutkaisuudesta ja markkinointisuuntauksista, sillä se kattaa kaikki neljä toimitusketjun sektoria. Kuuntelemalla monenlaisia alan edustajia Cibdolin tiimi pystyy ymmärtämään alan haasteita kaikista näkökulmista, mikä kannustaa liiketoimintaamme kasvamaan ja parantamaan.

URAAUURTAVAA JA HAUSKAA!

Vitafoods Europe on keskustelunomainen kokemus, joka tarjoaa kävijöille enemmän kuin pelkän joukon osastoja näyttelytilassa. Pikemminkin näytteilleasettajat voivat esitellä uusia, uraauurtavia tuotteita näytteilleasettajien esittelyteattereissa, maistelukeskuksissa ja tuotetestauskopeissa! Lisäksi on useita yhteisöllisiä tapahtumia, kuten 5 kilometrin juoksu ja palkintojenjakotilaisuus, jotka pitävät kaikki osallistujat mukana koko viikonlopun ajan.

Me Cibdolissa olemme innoissamme voidessamme esitellä CBD-öljyjämme maailmalle ja auttaa valistamaan muuta ravintovalmisteiden toimitusketjua CBD:n uskomattomasta potentiaalista ravintolisänä.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku